- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- iPad topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen monitort vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Androidos tablet topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder #226585 üzenetére
Mi kemény lenne, minden olajos megússza ők meg beleszaladnának
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder #226583 üzenetére
Azért egy csődeljárás nagy úr lehetne
-
DeathAdder
veterán
válasz
atee_13 #226581 üzenetére
előbb válnának royalistává mintsem eladják
brutál a gyerek, eb-n is az volt már. 17 éves Cé sehol nem volt hozzá képest. mondjuk Pedri is cheatcode, jó passzer jöhetne hrgávebrghhh mellé
amúgy szerintem bankrobbantás is lesz, csak nem egy franchise playára, hanem sok posztra lesz bevásárolva. legalábbis azt szellőztetik bascombék.. kéne is mert elég kutyaszar lesz a keret
-
grizlisandor
veterán
válasz
Cs1csó #226579 üzenetére
Azért vannak jól fejelő, magas védőik, csak a kispadon, Christensen és Araujo, nem véletlen lettek beküldve a pályára.
---
Közben a tegnapi PL meccs nem volt említve, pedig fontos, hogy az NF a Brantford-tól kikapott, így a saját kezébe került a Chelsea sorsa. Pool, Newcastle, MU, NF. -
Cs1csó
titán
válasz
grizlisandor #226577 üzenetére
Ez logikus hiszen az Interesek magasak a Barcások pedig nem.
Nyilván nem a gyorsaságban (gyorsabb a Barca) vagy az irammal (fiatalabb a Barca) kell felvenni a versenyt. Tördelni a játékot, fejjáték. -
grizlisandor
veterán
Tegnap jól játszott a Chelsea, szerencsénk volt, amikor kellett.
0-4-nél kicsit megaludtunk és szépítettek a hazaiak.
Félidőben a 4-es csere kár volt, értem én, hogy le akarta zárni a meccset Maresca, de elég lett volna Jackson-Palmer párost beküldeni, előbbi egy duplával erősítette magát, utóbbi december közepe óta keresi önmagát.---
Másnak is feltűnt, hogy 3/3 beadásból kapta a gólokat a Barca az Intertől? -
mephi666
nagyúr
válasz
grizlisandor #226575 üzenetére
Sárán nem tömeg van, szálkás mint a pisztráng
testzsír kb 0.00001%
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
Peterhappy #226565 üzenetére
hát igen
nekem azért fájt ez amúgy most, mert az inter egy csoda-performanszot rakott le szerda este, nem mákosak voltak (sommer kapus hátáról gól..), nem épp valahogy becsorgó gólok, nem egy valami gól és aztán sündisznóállás
két csodagól, és aztán, még ez a beadás is
ahogy beadta a holland, ha egy picivel gyengébb a beadás, elkapja a barca-védő. ha egy picivel erősebb, akkor a volt juventusos kapusé. de nem, haszjálpontos erősségű passz, a legtávolabbi társnak, de - azt még aztán be is kellett vágni.. én már ott kiabáltam hogy durr egyből D-betűűű, mintha fifáznék csak. és megtették, gól
erre meggyalázták, azt is.
az a vicc, ha nem lóg be a cipő eleje, akkor még nyert is volna az inter - valószínűleg.
lecsorgó müller-gól miatt nem sajnálkoztam volna, ha nem adják meg.
de én ezt a gólt rohadtul sajnáltam -
Piftuka
veterán
válasz
Creative997 #226551 üzenetére
"Legenda, valóban sokat tett a csapat sikereihez, de az egész szezonban, sőt már a tavalyinál is látszott, hogy nagy rá ez a cipő, nem csak a most eladott labdára van ez kicentizve. Ha a szamár megoregszik, már nem tudja húzni a szekeret.[..]
Érzelmi alapon dönteni nem mindig kifizetődő a futball bizniszben, főleg nem Perezzel."
Persze, tudom... Egyet is értek Csicsóval, és Veled.
Csak sajnálom Modric-ot! -
Piftuka
veterán
válasz
Peterhappy #226550 üzenetére
"Vicc, hogy egy ilyen szezon utan a MU es a Spurs karnyujtasnyira van a BL-tol, utobbi meg altalaban, hogy kupat nyerjen.
Chelsea is jo esellyel megy a trofeaert."
Ez bizony így van. Faramuci helyzet, hogy minden idők egyik (ha nem "A") leggyengébb angol bajnoki évadából három csapat is ott vitézkedik még az európai kupák finisében.
Igaz, ez a három csapat most legalább a kupasorozatokban odatette magát. Persze a "lépés is jól kijött nekik". Ebben a fordulóban bőven segített Fortuna is az angol csapatoknak, és a bírók is.Az MU esetében sorsfordító volt a 11-es és a piros lap, amit nem érdemelt meg a baszk csapat. Előtte a 16-osnál Garnacho (ha jól emlékszem, ő volt), fenékre huppant, két kézzel támaszkodott, és ahogyan féloldalasan összeszedte a labdát, hogy továbbpasszolja, egyértelműen rásegített a labda mozgására a kezével.
Ott azt be kellett volna fújnia a bírónak, és mehetett volna a szabadrúgás kifelé. Hozzátéve, hogy a Bilbao nem értékesítette a helyzeteit, és a United két nagyon szép gólt is szerzett.
Ám akkor és ott... 1:0-ás manchester-i vezetésnél bizony nem lett volna ennyire egyértelmű a folytatás. A kiállítás és a 11-es elrendezte a mérkőzést.
A Chelsea pedig rúgott két nagyon szép gólt, de a másik kettőt a Danielson szerencsétlenkedésének köszönheti. Szóval ott lehetett volna az eredmény egy szoros 2:1 is.
De hát ilyen a foci...
A tegnapi eredmények közül csak a Bodø elleni a reális.
Ettől függetlenül... ők akár továbbjutnak a következő fordulóban, akár nem... ZSENIK!
Leckét adtak Európának abból, hová lehet manapság eljutni egy 99%-ban nemzeti (és saját nevelésű játékosokból álló) csapattal.
Nem tudom... vajon a magyar labdarúgás fura urai, valamint Kubatov és a Fradi nézi mindezt...!?
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder #226567 üzenetére
A jámál gyerekért lehet bankott kellene robbantanunk nyáron. Nem tudom minden meccsen ilyen e mint az inter ellen, ott a semmikből csinált helyzeteket, de nem csak 1x 2x véletlen hanem futószalagon. Én sárát is beáldoznám érte
-
DeathAdder
veterán
válasz
atee_13 #226566 üzenetére
spurs az egy besztlíg klub akiktől nem sajnálnám ha végre nyernének valamit, de ők különösen mocsok szarok idén
bár utd-t eddig 3ból 3x megcsapták idén
hombár tegnap is nagyot ment, háromszor cselezte le egy védőt a beadás előtt
biztos nézte Yamat aztán úgy volt vele hogy hát miaz neki is
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder #226564 üzenetére
Csak összefoglalót láttam oda, de abból is gyanús volt, hogy megvájörcsoda kellet a továbbjutáshoz
Örökké a csirkék sem maradhatnak trófea nélkül. Behúzzák ellenük az EL-t. És akkor lesz csak igazi lúzer a united, ha bukja az EL döntőt
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder #226560 üzenetére
Valld be csak promózni akarod a besztlíget Indinek
-
válasz
Napfénysüti #226561 üzenetére
Ehhez képest a tegnapi semmiség volt!
-
DeathAdder
veterán
jesszus mennyire undorító klub. utd kimondottan szimpatikusnak tűnik mellettük
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder #226557 üzenetére
Én azért nekik drukkolok hátha valahogy sikerülkitúrni a citykót a kövi bl-ből
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder #226554 üzenetére
Backi csak én nézem ahogy RobinHoodék elvéreznek? Vagy írhatnám úgy is, hogy agyonszurkálják őket a darazsak
-
DeathAdder
veterán
ma team bilbao voltam, de valami hányinger ez a spanyolkodás amit művelnek, a közönséggel együtt
remélem jól kiszopnak ha már így alakult
kár hogy a másik ágon a spurs be van oltva trófea ellen, így jövőre utd BL főtáblás lesz...
-
Cs1csó
titán
válasz
Piftuka #226548 üzenetére
39 éves.... vegyük CR7-et, elképesztő fizikumáról - is - híres, hogy extrém módon odafigyel az étkezésére, a pihenésére, az edzésére stb. és ő is már 40 éves, és már ő sem olyan fürge mint 30 évesen...
Szerintem már hamarabb DISZKRÉTEN meg kellett volna tőle szabadulni. Neki is jobb lett volna, hogy nem kell kvázi 110%-on pörögnie, gyengébb bajnokságban 70-80%-al is alázott volna mindenkit egy gyengébb bajnokságban.
-
hobizoli
nagyúr
ez tizi
-
Creative997
őstag
válasz
Piftuka #226548 üzenetére
Kár hogy a mondat többi részét nem csatoltad a Modric storyhoz. Legenda, valóban sokat tett a csapat sikereihez, de az egész szezonban, sőt már a tavalyinál is látszott, hogy nagy rá ez a cipő, nem csak a most eladott labdára van ez kicentizve. Ha a szamár megoregszik, már nem tudja húzni a szekeret.
Ha megnézed, ő a Madrid történelmének legidosebb játékosa, aki pályára lépett. Ez azért nem méltánytalan, főleg nem egy Realnal. És nem egyszezonos játékosról van szo. Sok fiatal lett beintegralva az elmúlt években, akik nagyon sokat tanultak tőle, mentoruk lett, többen már 2x BL győztesek, mostanra már ők is elég tapasztalatot gyűjtöttek.
Elkuldeni? A pályáról igen. Tanácsadói körben több haszna lenne mostanra, bár ha jól láttam az erről szóló híreket, ezt nem vállalja be. Aztán Carloval elküldésével ez is megváltozhat.
Szerintem az utolsó klasszis szezonja az 3 éve volt utoljára, 36 évesen. Érzelmi alapon dönteni nem mindig kifizetődő a futball bizniszben, főleg nem Perezzel. -
Piftuka
veterán
válasz
grizlisandor #226537 üzenetére
"Ma meg svédbe játszunk, van remény, hogy sima lesz.
"
A Bodø eddigi ellenfelei is így gondolkodtak... -
Piftuka
veterán
válasz
Creative997 #226400 üzenetére
" Modric is mehetne akár, a tegnapi után, meg úgy amit a szezonban látni tőle, [.. ]"
Ő szegény méltatlan helyzetbe került ezzel az eladott labdával. Nehéz karma, hiszen ő a Real Madrid egyik legendája, és ez mindentől függetlenül mindig igaz lesz.
Én sajnálom, hogy most már a csapat régi szurkolói is elküldenék inkább...
Amit az "idegbetegekről" írtál, azzal maximálisan egyetértek. A kiosztott büntetést pedig egy rossz viccnek tartom. És nem értem, hogy Hisztiniciusz neve miért is nem merült fel, amikor a Liga döntéshozói kiosztották az eltiltásokat...!?
Egyébként én első körben neki és "Tekinek" köszönném meg az eddigieket. Utóbbira én azóta mondom, hogy mindössze egy gyors, de átlagos játékos, amióta feltűnt a nemzetközi színtéren, és mindenki el volt ájulva tőle, hogy "csodagyerek". Egy-két év, aztán már a gyorsasága sem lesz meg.
Vinícius pedig csak árnyéka azoknak a csatároknak, akik már beírták a nevüket a Real Madrid "Nagy Könyvébe". És mindig árnyék fog maradni. Persze - ahogyan mondod - jobb lenne, ha más csapatban maradna árnyék...!
(Az pedig napjaink labdarúgását minősíti, hogy egy ilyen semmirekellő piaci értéke annyi lehet, mint két szegényebb fekete-afrikai ország éves költségvetése...)
-
Iramirez
aktív tag
válasz
grizlisandor #226544 üzenetére
ajánlom frankón a magyarbunda nb1 et.... halkan elinditod,ablakot kinyitod,kicsit bele is nézhetsz kezdésnek,utána szavatolt mély kiadós alvás.
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
grizlisandor #226544 üzenetére
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
grizlisandor #226537 üzenetére
"Kár, hogy bealudtam.."
nehéz elképzelni, vagy egyáltalán kitalálni azt, milyen mérkőzés kellene ahhoz, hogy ne aludjál be.. persze, nyilván egy vérfagyasztó chelsea v xy clash az egy más dimenzió, de hogy mondjuk azokon kívül is van élet, azt éppen a tegnap este bizonyította, sokmillió néző számára. de te.... ezen is bealudtál
nem tudok mást írni sajnos, bármennyire is szeretném, hogy szégyelljed el magad, és annyit tudok tanácsolni csak, mindenképp tegyél még egy próbát majd a milánói visszavágóval, mert hogy nem 0-0ás mérkőzés lesz az sem, arra már most felpakolhatsz házat, autót, kutyát, macskát-----
Ringmanről tud valaki valamit? vajon látta-e végül az esti csodát?... -
dudu5130
őstag
válasz
DeathAdder #226540 üzenetére
A vezetőség elégedett, szerintem Inzaghi is az. Nem hiszem, hogy egyik vagy másik gondolkodik a valason.
-
grizlisandor
veterán
válasz
DeathAdder #226540 üzenetére
Ha Marcsa bevisz minket a BL-be, akkor nyugi lesz nálunk.
MU-nál is szerintem biztonságban van Amorim a kövi szezon 8-9. fordulójáig, mert ha ott is alsóházroyal lesz, akkor páros lábbal fognak megszabadulni tőle.Simone Inzaghi tán Napoli-ba köthet ki, mert egy idény elég volt a Conte-nak a helyes útra terelni a csapatot, elég volt belőle ennyi.
-
Raphinha vagy Yamal kapja az aranylabdát?
-
grizlisandor
veterán
Kár, hogy bealudtam, mert statisztikák alapján jó meccs lehetett 1-2 után is.
---
Ma meg svédbe játszunk, van remény, hogy sima lesz. -
Tibiajax
nagyúr
ha nem peches Sommer, még nyertünk is volna a végén... egészen elképesztő
igazatok volt h partiban lehet az inter, de én ebben nem hittem egyáltalán
képtelen vagyok objektíven látni az intert, soha nem is voltam rá képes
én mindig azt látom csak, h gyengék vagyunk, de aztán..hátha mégseés ha gólt lövünk, földöntúli az örömlöket
3-3, soha rosszabbat, a visszavágó már a kékfekete pokolban várja Yamal-t
-
LEq már dörzsöli a kezét a Bárkára.
Ilyen védekezésre a parízes simán gurít 5-öt.A stúdióban Csöcsnyit szidják, hát én pedig nem lettem volna a helyében a mai meccsen, mert rengeteg több 10m-es passzsávjai voltak a Sintérnek.
-
Creative997
őstag
válasz
Napfénysüti #226525 üzenetére
Inkább nagy mákkal. Kapussors, ugyebár
-
Tibiajax
nagyúr
a cipő orra.... a cipő kibszott orrra volt a les. itt ordibáltam h ez-nem-volt-les
ezt nem hiszem el. gyönyörü volt pedig. mintha csak fifáznék -
DS39
nagyúr
Szemétség, ez nem volt les.
-
Napfénysüti
nagyúr
Raphinha nagyot vágott egy kis mákkal.
-
IreN!CuS
őstag
Bogaram ezt így eltalálni
-
Soulfly842
addikt
Ne már b+
-
Tibiajax
nagyúr
3
-3
-
Flicker Öcsi jól megpörgette a védősort...
-
DS39
nagyúr
Na Lautaro off, innentől még nehezebb lesz.
-
válasz
Napfénysüti #226516 üzenetére
Akkor még feszengett a növesztőszerektől.
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Creative997 #226515 üzenetére
Az elég emlékezetes volt. Lehet akkor húzta fel magát hogy a legjobb legyen.
-
atee_13
őstag
válasz
DeathAdder #226507 üzenetére
Nyáron bankot kellene robbantani
-
Creative997
őstag
Elcsuszasra is szabad jár manapság?
-
válasz
grizlisandor #226502 üzenetére
Le is sérült.
Balhé után a másik szárny is leoffolva... -
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Ebben a srácban van potenciál azt nem lehet elvitatni.
-
mephi666
nagyúr
válasz
...nagycsapatban volt 17 évesen, 18 évesen meg válogatott... első emlékeim róla a 2006os vb-ről vannak
jó volt ő is, de 20 éves kora alatt nem rémlik, hogy ennyire villogott volna... na meg azt jegyeztem meg, hogy Maradona is felfigyelt rá és kíváncsi voltam, hogy tényleg jó lesz-e...
Yamalnak rá kéne gyúrni fizikumra, mint pl Salah és néhány aranylabda kinéz neki, ha nem kezd el sérülgetni...
-
IreN!CuS
őstag
válasz
te sem olvasod a kemény fórumokat - szimplán egy túlértékelt takony. Pár habcsók majd itt is kifejti
Szerintem pedig kurvanagyspíler már most is
-
Soulfly842
addikt
A 'csába
-
DeathAdder
veterán
messi volt ekkora ász 17 évesen?
geci, sétáltatja a védőket bl elődöntőben
-
Creative997
őstag
Csokis vanilla megindult mint nyugdíjas a lidlis akcióra
-
grizlisandor
veterán
Csak így tovább, győzzön a jobbik!
Dzsamalkát meg hagyni kell ficánkolni 4 ember között.
-
hobizoli
nagyúr
jobb meccs mint a tegnapi
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotó állvány eladó
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest