- A Bluesky-ra ment az Európai Központi Bank
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Az EU Trump ellenére sem változtat a big tech elleni szigoron, nincs visszalépés
- Nem örülnek a britek, hogy mindenki Google keresőt használ
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- AliExpress tapasztalatok
- Jön Trump, Zuckerberg és a Meta pedig 180 fokos fordulatot vett
- Windows 11
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
BenHans
addikt
válasz forceberg #175869 üzenetére
Szóval szerepét tekintve egy Messit és egy Messi lightot nem bír el egyszerre a csapat.
Ezt simán hajlandó vagyok elfogadni érvként, ha azt nem nézem, hogy majdnem Lautarot sem bírták el és Papu sem tett hozzá túl sokat...[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
BenHans
addikt
válasz forceberg #175820 üzenetére
Igazából ha a németeknél van egy Mario Gomez, akkor továbbmennek, ott nem csak a hátsó sebezhetőség, meg a tehervonat Süle volt a gond, hanem a befejezés is.
A hollandok meg arra játszanak, hogy nem kell ide nagy modern foci meg csiribiri zabszalma, ha minőségből lehozzák így is. Ahova meg nem elég a minőség, pl egy Spanyolország ellen talán, na ott megint jó ez a felfogás.
----
Na ez egy fizikaprofesszorokat nyugdíjazó gól volt!
Wow![ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
BenHans
addikt
válasz forceberg #175811 üzenetére
Ez is foci és ez is tud jó futball lenni.
Jó persze a nagy szakértőalkatúak megfejtik, hogy ez rósz a németeké meg lyó, csak hát a hollandok vannak itt, meg a portugálok stb.[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz forceberg #175804 üzenetére
Mckennie feje meg olyan, mintha piros-fehér-kék ételfestékes, hashajtós tejet itattak volna egy tucat galambbal, majd jól lefosatták volna velük a haját
...na Memphis
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
-
-
-
BenHans
addikt
válasz forceberg #175675 üzenetére
Najó... ..ez jó kötés volt.
-
Piftuka
veterán
válasz forceberg #175615 üzenetére
Hát nem. Lukaku csak egy van.
Viszont most sajnálom csak igazán, hogy a spanyol fiúk nem tömték ki egy ötössel a németeket, és hogy a japánok nem nyertek Costa Rica ellen!Amúgy pedig baromi igazságtalan, hogy pontegyenlőség esetén nem az egymás elleni eredmény az első tényező, ami számít...
"Aquila non captat muscas."
-
mephi666
nagyúr
válasz forceberg #175615 üzenetére
Spanyolok meg nem adják úgy le, mint a csigazabálók...
...azt számolom, hogy alsó ágon csak ők a legkeményebbek, viszont negyeddöntőben összejöhetnek az angolokkal... Messiéket már nem is tudom, hogy hányszor ejtették ki ők: abban tudnék bízni, hogy szószgét arra a meccsre felszívja magát és csodát művel, majd leadja... Messiék meg behúzzák a döntőt...
Japán meccsel indítottam, átkapcsoltam: csaje vezeti a német meccset?
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Piftuka
veterán
válasz forceberg #175456 üzenetére
Szerintem ők nagyobb összeget nem tudnak költeni a célra. Bár nyilván nem ismerem a klub anyagi hátterét, de azért az sejthető, hogy maximum pár (tíz?) milliót tudnának a célra költeni.
Annyiért pedig valószínűleg nem menne vissza.
Én is szívesen láttam volna portugál élcsapatban, és szerintem a BenHans által említett római igazolásban is volt perspektíva...
Hiszem, hogy számos európai élcsapatban még remek befejező csatár tudna lenni, ha a vezetés, és az edző annak megfelelő játékstílust alkalmazna a csapatban.
Hovatovább, Lothar Matthäus-hoz hasonlóan klasszis középhátvéd is lehetne. Magas, rendkívül erőteljes, fejben jól érti a focit, és mindenkinél magasabbra ugrik fejelni.
Ám valószínűleg olyan szerepet nem vállalna, mert nagyon megszerette a góllövést, ahogyan ebben a videóban is említi.
[ Szerkesztve ]
"Aquila non captat muscas."
-
-
mephi666
nagyúr
válasz forceberg #175232 üzenetére
...olyan szépen befutkároznak üresre, hogy ha Dévényi Tibi bá dobna nekik pontos labdát, vezethetnének már 3-al is... védekezésben fegyelmezettek és magabiztosak... jól játszanak
...elkiabáltam most kicsit bealudtak
[ Szerkesztve ]
-
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz forceberg #175195 üzenetére
Arra mar be kell tarazni sosavcsepekkel, amiket bele lehet csepegtetni a szembe, ha botranyosan szar lenne a merkozes.As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
mephi666
nagyúr
válasz forceberg #175129 üzenetére
...na, hát a Phantom-ot biztos megkapják, viszont a mai eredmény után megtankolva már nem lesz
-
mephi666
nagyúr
-
Redneck
nagyúr
válasz forceberg #174967 üzenetére
Őszintén bevallom, eddig nem ismertem a csávót, pedig nézek PL-t, de főleg United meccseket. Ezért is jó ha VB van, mert új arcok kerülnek az ember látóterébe.
Amúgy mészáros, vagy miért ez a negatívnak ható érzés?
mephi666:
Bírom VVD-t, de néha ultra sötét. Mondjuk nem Ramosi mélységekben, de azért stabilan. Az ilyen fasza védőket tudják néha-napján úgy beforgatni, hogy nem értik miből kaptak stabil 3-4 gólt.[ Szerkesztve ]
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
mephi666
nagyúr
válasz forceberg #174954 üzenetére
...időszakosan rotálja a megjelenését, egyik visszatérő ez a Magnum-bajusz
...ahhoz képest, hogy a szerbek az első 45ben tapostak, most nagyon leengedtek... két szélen Gabriel és Anthony úgy sétál át rajtuk, ahogy épp akar... mondjuk ebből az eredményből se kell következtetést levonni, mert sok ellenállás nincs
Ui: mutattak épp egy szomorú szerb kislányt... volt erről régen egy vicc:
- miért szomorú a szerb kislány?
- mert nem szabad bosznia[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz forceberg #174949 üzenetére
...na a retekegér már megint
Kratos dühöng a kapuban... másik oldalon Tom Selleck-nek sok dolga nem volt eddig
[ Szerkesztve ]
-
paatrick
őstag
válasz forceberg #174917 üzenetére
Nincsen nekem olyan, csak egyértelműen látszik hogy Lewandowski mester a kanyarban sincs mikor tényleges tétmeccsen kéne valamit csinálni mert elizgulja vagy a franc tudja, mindegy hogy Bayern München, Barcelona vagy Lengyelország
Ronaldo meg többször egymaga vitte tovább a csapatait. A tavalyi Benzemáról meg ne is beszéljünk, az maga volt a csoda amit az az ember művelt. Pedig nem szívlelem[ Szerkesztve ]
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
BenHans
addikt
válasz forceberg #174833 üzenetére
Ezt tudom idézni.
Teljesen jogos lett volna mind, az elsőt sikerült befújni, biztos akkor pont átnéztek a másik monitorra mert a főképernyőn még prebufferelt a 4k poresz.️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
paatrick
őstag
válasz forceberg #174818 üzenetére
Na a sorfalas szabadrúgás még a halálom, mikor a 80. perc után a támadó csapat dobálja magát hogy legyen már szabadrúgás. Utána a tetvészkedéssel elmegy 2 perc minimum, aztán fölémellé egy kezemen meg tudom számolni hány szabadrúgás gólt láttam az elmúlt 20-30 meccsen amit néztem. Nem tudom miért erőltetik.
Argentínának is volt a végén ilyen 80+ percben, majd a nagy Messi odaállt és a lelátó 10. sorába sikerült rúgni. Mennyivel értelmesebb lett volna 2 perc támadás meg 2 szöglet.
6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯
-
-
paatrick
őstag
válasz forceberg #174701 üzenetére
Mondjuk a lengyel kapitányt is megkérdezném hogy vajon mi volt a mesterterv azután hogy az argentinok kikaptak Biztos azt gondolta hogy ha a szaudiak is megverték őket akkor majd ők meg lemossák az argentinokat a pályáról 4-0-ra. Ezért most inkább védekezni kell a gigaerős mexikóiak ellen
-
mephi666
nagyúr
válasz forceberg #174688 üzenetére
...akár 2 is nem semmi pálya lenne
ui: egyiptom kapusa 96-2018-ig ugyanaz volt... 45évesen rakta le a kesztyűt beállíthatná a rekordját
[ Szerkesztve ]
-
DeathAdder
veterán
válasz forceberg #174687 üzenetére
ez már a ló túloldala, de erősen
mindig ellene voltam a politikának a fodbalban, évek óta azt kell néznünk hogy otthon micsoda jóemberek, és kiállnak az elveik mellett, most mégis elszomorít, hogy nincsenek teleszivárványozva, akkora csicskák, mert ott ahol most tényleg igazi homofóbok vannak ezeket agyon lehetne triggerelni
de ahogy valami minimális tétje van, mondjuk egy sárga lap ( ), már nem is olyan fontos ez
és egyelőre nincs egyetlen csapat sem aki ezzel szembemenne akár sárgalap, akár piros lap, akár tizi egyből az ellenfélnek árán sem.. pedig hatalmas médiavisszhangja lehetne
-
-
Soulfly842
addikt
válasz forceberg #174309 üzenetére
Más: Nkunku kihagyja a VB-t, lesérült egy edzésen.
Szegény franciáknak marad így elég épkézláb támadójuk?
Karim Benzema (Real Madrid), Kingsley Coman (Bayern München), Ousmane Dembélé (FC Barcelona), Olivier Giroud (AC Milan), Antoine Griezmann (Atlético Madrid), Kylian Mbappé (Paris Saint-Germain),
Christopher Nkunku (RB Leipzig), Marcus Thuram (Borussia Mönchengladbach)Én is elszörnyülködve néztem a helyi Alfiban (Reál ÉKm magyarorági lánc, de sokkal modernebb, hiperlánc szintű belső terekkel), hogy basszus, lassan a fapados felvágottak kerülnek annyiba, mint előtte a jobb minőségű száraz szalámik. Hül'e időket élünk.
[ Szerkesztve ]
-
bagyulajuve
addikt
válasz forceberg #174266 üzenetére
Pont ezt írtam nem is olyan régen, hogy már 1 éve vissza kellett volna mennie a Sportingba és ott szépen, tanítgatva a fiatalokat, mentorként szép befejezés lett volna - így kezd nagyon rondává válni a helyzet és valóban gáz a pali.
Szerintem amúgy kivételes technikai adottságai is voltak, főleg az első manchesteri korszakában ezeket bőven bemutatta, persze erről sokan hajlamosak megfeledkezni.
Amúgy meg a fizikum és mentális képességet is el lehet ismerni, ld Adriano vagy Balotelli, akiknél ezek pl nem voltak úgy meg és ment is kukába a karrierjük.
Én amúgy csak arra akartam rávilágítani, hogy lehet nem szimpatizálni valakivel (sőt utálni is), de azért a felesleges fröcsögésnek nincs sok értelme, főleg oldalakon át.
Én pl nem kedvelem Messit (sem), de elismerem, hogy minden idők egyik, de akár legjobb játékosa is. Akár csak CR, még ha ez nem is tetszik.
Lewa még mindig csak a Bayernnel nyert valamit....nagy eredménye pedig 1 db BL cím, azért CR eredmény sorához ez kicsit kevés
Resistencia eterna
-
Soulfly842
addikt
válasz forceberg #174266 üzenetére
Ezzel pont azért nem értek egyet, mert az Európa liga sem ezt támasztja alá.
Adott egy formán kívüli klasszis, akinek most nincs meccs-rutinja, nem engedék játszani, s még így is, formán kívül is 2 gól mellett 2 gólpasszt adott az EL-ben.
mindezt úgy, hogy a 6 meccsen 531 percet játszott...
Ezzel szemben a PL-ben 10 meccset játszott kevesebb játékperccel, mint az EL-ben..
Így nehéz normális formában játszani, ha a saját klubod az állandó rutint adó 'játékfelületről' ki akar radírozni.
-
-
válasz forceberg #173792 üzenetére
Szerintem egy romai derbin sosem az, sosem fognak egymas tenyerebol enni
Bozsik azt is elmondta - a teljesseg kedveert -, hogy o kompenzalt volna, ha a Fradinak befuj egy ilyen buntetot, akkor a masik oldalra is megadta volna. Mi tobb, meg Hajdu B. is erzi, hogy nem tiszta a dolog, mert azzal zarta a felidot, hogy remelhetoleg nem egy ilyen 11-essel dol el a meccs.
https://www.coreinfinity.tech
-
BenHans
addikt
-
válasz forceberg #173784 üzenetére
Nem tudom, hogy Te csusztal-e be valaha, de vhova tenned kell a kezed, ha nem akarod eltorni. Nem kereste a kez a labdat, kozvetlen kozelrol ra lett baszva. Pont ugyanilyen volt a masik eset is, csak amig az FTC-nek ezeket folyamatosan befujjak, az ellenfeleinek nem. Mindekozben meg hallgassam is Hajdu B. elvezkedeset... hat a f@szt, adjak oda a Fradinak az ilyen meccseket, oszt kesz.
Ja, egyebkent meg a visszahuzas mindenhol sarga, csak akkor nem, ha mb1-es meccset jatszik a Fradi es az o jatekosuk kapna...
Csak akkor ne jojjon a siras toluk, hogy nincs ellenfeluk a bajnoksagban, ha hatosagilag tilos az ellenfeleknek nyerniuk.
[ Szerkesztve ]
https://www.coreinfinity.tech
-
-
-
bandus
veterán
válasz forceberg #173432 üzenetére
jaja, tavaly is igy csinalta, csak nem volt eleg kenopenz, ezert jott a psg, chelsea, city, meg mentek is. masnak meg a (mely)torkan akadt a frankfurti virsli valami b ligaban. de iden masodik nekifutasra hatha megnyerik, ha nem uti meg oket mondjuk a fradi
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
dudu5130
őstag
válasz forceberg #173131 üzenetére
Az a baj, hogy nincsenek már meg azok az extra klasszis figurák á Barcaba akik a ki-ki meccseket hozták. Jó ez a keret, jönnek is 4-5 nullak csak a nagy meccseken nincs meg az a plusz. A nyakamat rá, hogy ha Messi ott lenne abba az csapatba most is simán tovább mennek és a classico se lett volna ennyire sima.
-
BenHans
addikt
-
DeathAdder
veterán
válasz forceberg #172784 üzenetére
+ atee_13
azért aki így teljesít a lígőőben az bárhol megállja a helyét, szarabb játékosokat is hozták már el onnan akik aztán befutottak, azért nem egy huszadrangú ligáról beszélünk.
na meg játszott ő spanyol ligában és bl-ben is eleget. nálam nincs kétség hogy a PL-ben is hasonlót tudna, de valahol azért talán gyávaság volt nem oda mennie
Új hozzászólás Aktív témák
- Digitális Állampolgárság Program
- Ingatlanos topic!
- PlayStation 5
- A Bluesky-ra ment az Európai Központi Bank
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Milyen monitort vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...