Új hozzászólás Aktív témák

  • viharhozo

    addikt

    válasz hobizoli #97560 üzenetére

    Nem te sirtal ebben a topikban, h az Atletico csak a masik jatekat rontja, es ez mekkora mocsoksag, miert nem allnak ki ellenuk szemtol-szemben? Na, ez most pont ugyanaz volt, a szimpatikus kiscsapat felment szetrugni a felnotteket.

    Idezek:

    Küzdeni tudásból jelesre vizsgáztunk, viszont így, hogy tíz emberrel játszottunk, kicsit elmaradtunk az elvárt játéktól – mondta Guzmics az újságíróknak. – ... Nagyon jól levédekeztük a területeket, kevés lehetősége volt Cristiano Ronaldónak. A végén, amikor megszerezték a vezetést, kicsit vissza is vett a tempóból, nehogy összeszedjen egy sérülést, hiszen elég sokszor odaléptünk neki.

    Hat, lehet ennel szimpatikusabban jatszani?!

    Nagyszerű közönségünk van, jobb lenne egy nagyobb stadion az ilyen találkozókra, hiszen biztosan még többen kijönnének – folytatta Fiola a vegyes zónában. – Nem szoktunk foglalkozni a játékvezetővel, de ezúttal senki nem volt vele megelégedve, nagyon a portugáloknak fújt. Amikor ilyen kaliberű csapat az ellenfél, akkor ez szokott lenni, túlságosan védik őket, mindent lefújnak nekik. Jó kérdés, hogy a kiállítás jogos volt-e, én messze voltam a szituációtól. Priskin azt mondta, hogy amikor felugrott, Pepe fejelt bele a könyökébe, nem pedig ő ütött oda. Ha így nézzük, akkor nem volt jogos a piros.

    Avval kezdi a mocsok, h visszalo.

    Persze a legjobb a meccs utani elemzes volt, az szinarany. Lovrencsics kozli, h nem is 442-ot jatszottak, hanem 4231-et, holott a szakertok vegigelemeztek a meccset 442-ben. Aztan Buzsaky kozli a vegen, h megerdemeltuk volna a dontetlent, de nem a jatek kepe alapjan. A Sport 1-nel nagyon szivhatjak a foguk, h ezt mivel ubereljek.

    Durvasága miatt töröltem - moderátor.

Új hozzászólás Aktív témák