Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz venember83 #95107 üzenetére

    Pedig már említettem az edző kérdést. :)

    Spallettinek meg kell köszönni amit tett, 87 pont nem semmi azért... De valljuk be, nem tud megújulni. Az elkapkodott kijelentései amivel extra terhet tett a csapatra, az "ég a ház" vezet az ellenfél 80'+-os cseréi és a taktikai baklövései is ezt mutatják és ez volt a csapat legnagyobb gondja.

    Di Francesco, az ismeretlen ismerős. Nekem tetszett amit a Sassuolo-nál csinált, abban volt fantázia. Szerintem méltóképpen fogja képviselni az olasz edzőiskolát, itt a nagy esély az alkotáshoz.
    Annak pedig külön örülök, hogy ragaszkodik néhány játékosához. :D

    Mióta itt vannak az amerikai olaszok ez az első igazán nagy reform. Totti búcsú, egy új elismert sportigazgató és egy fiatalabb frissebb edző. Mindben van valami pozitívum.
    Előbb utóbb meg kellett újulni, kellett a vérfrissítés és hát mikor ha nem most, amikor Totti átadja a csapatot.

    Monchi pl sokakról elmondta hogy semmiképpen nem adná el őket, másoknak (pl Salah és Rüdiger) megvan az árcédulájuk, de legalább kellően magas és nem enged belőle. Ugyan szorít minket 30 M€-val az FFP, roppant igazságosan :(( de első sorban a töltelékből rendezné maximum egy nagyobb áldozattal aztán mehet a menet az idei piacon. Végre izgalmasabb nevek repkednek ha az érkezőkről van szó, nem 30+-os csatalovak és ismeretlen tehetségek. Spanyol létére gyorsan átérezte, hogy itt örökség a római mag, és hogy olasz csapatba olaszok is kellenek. De Rossi már aláírta új szerződését, Nainggolan elvileg a héten fogja 2021-ig szép emeléssel.

    Úgy gondolom jó dolog történt a csapattal és jókor.

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák