Új hozzászólás Aktív témák

  • Egon

    nagyúr

    válasz Valty #92865 üzenetére

    Nehogy már az legyen a standard, hogy hibás bírói döntésekkel megvernek egy 10 játékosból álló kiöregedett csapatot.

    He? Ez mióta tendencia? Az előző meccsen a kamu Bayern-tizi volt kb. az egyetlen nagyobb tévedés (szerintem a kiállítás ott jogos volt), ergo ott pont hogy bírói ellenszélben nyertek 2-1-re.
    Természetesen szerencsésebb lett volna, ha nem ilyen körülmények között jut tovább a Real, de szerintem nagyobb igazságtalanság lett volna, ha a rendes játékidőben, 2 meccs alatt összehozott Ronaldo-triplára elég lett volna a Bayern "válasza" egy szögletgóllal, egy tizenegyesgóllal (aminek a "párját" nem kapta meg a Madrid), meg egy full mákos Real-öngóllal... A tanulság az, hogy a "kéretlen ajándékkal", mint pl. a Bayern első meccsen kihagyott tizenegyese élni kell: ha azt berúgják, valszeg nincs miről beszélni (Cé is rúghatta volna Neuerbe a 2. gólját jelentő lövést, és akkor nem lenne téma Kassai tévedése).
    Nekem az fura, hogy páran lemadridiazzák Kassait, ami teljesen nevetséges. Pl. Cé második lesgólja még ismételve se nagyon tűnt annak: csak kikockázva látszik, hogy les volt. Ennyi tévedés benne van a futballban, ezt kár a bírók nyakába varrni (pláne szándékosként feltüntetni). Vidal kiállítása is olyan volt, ami abból a szögből ahol Kassai állt, jó eséllyel szabálytalannak tűnt. Kéne egy sisakkamera a bírókra: annak képét is be kellene adni vitatott esetekben a bírókat fikázóknak, sztem egyből csendesebbek lennének (viszont ha a bírónak tisztán látnia kellett 1-1 esetet, és mégsenem jól fújt, évekre eltiltanám).

    [ Szerkesztve ]

    "Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)

Új hozzászólás Aktív témák