Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- DIGI kábel TV
- Proxmox VE
- Bittorrent topik
- Windows 11
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon Prime Video
- Nem sietett az EU-s hatóság, 6 éve történt hiba miatt büntette meg a Metát
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
7600 GS
addikt
Kár, hogyha négyet kaptak volna az angolok, akkor sem szólhattak volna egy kumma szót sem. De sajnos csak egyet sikerült begyötörni. A látottakkal többé-kevésbé elégedett vagyok. Földön, mint mondtam bőven verhetőek. Viszont többet kell lőni, Özilnek sem kell a tizenhatosig becipelni.
Nyílt maradt a visszavágó, igazi fifty-fifty küzdelem lesz. Oda-visszavágós rendszerben pedig úgyis a második meccs fontosabb.
(Mondjuk ha nem tudná az ember, hogy egy angol csapat ellen játszott ma a Real Madrid, szerintem akkor is simán meg lehetett volna mondani, annyira látszott ez. )
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
jók lesznek a visszavágók
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
MPowerPH
félisten
Hummels.... Még vagy 4 ilyen kellene, hogy jóvá tegye azt, amit ma, és amit a hétvégén művelt.
Don't Tread On Me
-
mefistofeles
addikt
Nyom a Real de kezdenek görcsössé válni. Mondjuk megértem, az 1-1 kissé szar hazainak, egy visszavágó előtt....
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
KisTücsök
addikt
Pepe... Nem tudom, mi hiányzik.
-
Integra
titán
de gea ász
ezt meg miért nem bombázta rá giggs?[ Szerkesztve ]
-
cyberkind
félisten
Ki találta ki a Madridnál ezt a fogyatékos játékot h még véletlenül sem szabad lőni ?
-
mefistofeles
addikt
Azért ha 1-1 marad nem verdesheti a seggét a földhöz a Real örömében.....
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
Integra
titán
rvp jézusúristen, ezt hogy tudta így eltörni....
-
Csabee.
nagyúr
Bejött a jó öreg Gigs
Üdv: Csabee.
-
Ps Vita
őstag
De Gea mit véd...
-
NyxNyxNyx
addikt
Ja és igen, Coentrao áthozta válogatott formáját.
Özil-ről és Varane-ról meg csak az öltöny hiányzik, annyira elegánsak.[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
gyuromoj
veterán
válasz NyxNyxNyx #8579 üzenetére
Miért ne? Amúgy eddig egyik kapus se hozza azt, amit az ember elvárna tőlük egy ilyen fontos meccsen szerintem. Tény hogy De Gea jobb eddig mint Lopez.
Remélem második félidőben jön majd Higuain, esetleg még Kaká vagy Modric.[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz gyuromoj #8577 üzenetére
Oszt' De Gea miért? Szépet védett Coentrao lövésénél, a gólt max egy csúcsformában lévő Casillas szedte volna ki, vagy még ő se.
Szerk.: Látom megmagyaráztad, jogos is, csak kicsit túlzásnak érzem a "kritikán aluli"-t. Diego Lopez tényleg bizonytalan.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
Boxer001
veterán
Jó meccs.
MU jóval lassabb...Madrid iszonyat gyors, Ronaldo is egy állat ma (is). -
gyuromoj
veterán
válasz 7600 GS #8576 üzenetére
-Lopez (gólnál ki kellett volna jönnie) és De Gea (amilyen kifutásai vannak...) kritikán aluliak
-Benzema helyett Higuain kell
-Be kell lőni a helyzeteket, mert ha a MU lő/talál még egy gólt akkor szerintem vége a BL-nek is[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
Pár észrevétel:
-Eddig nagy nulla a MU támadásépítésben
-Persze, hogy kihagyott helyzetek után, szögletből kapjuk a gólt
-CR trademark felhőfejes beszarás, Evra feje Ronci lábánál volt
-Benzema-n látszik nagyon a túlsúly
-Sportszerű eddig a meccs
-Varane már megint kiszabott isten, god mode-ban tolja
-Gólnál Ramos csúnyán lemaradt[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
-
gyuromoj
veterán
Sok g*ci szögletből lesz még baj...
-
vans?
őstag
[link] nalam ez mukodik
hábm bábm
-
KisTücsök
addikt
Jaj de jókor kapcsoltam a másik meccsre. Az se volt csúnya.
-
Integra
titán
azért valljuk be, ezt rendkívül elegánsan, minden erőlködés nélkül fejelte be cr7, profi...
-
baluka26
nagyúr
Úgy látszik ma csak fejelni lehet
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
pohár
félisten
umbájé
oxox... nekem van Digim, nem tudom milyenek a streamek itt és itt szoktam streamet keresni
ó, és vezetnek az ukránok is
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Tibiajax
nagyúr
nna, ki fogja beírni elsőnek, h jujjjj ronaldoooo 1-1
-
DopeBob
addikt
Wow, szep fejes volt!
MZ/X
-
vans?
őstag
Micsoda fejesgolok!
hábm bábm
-
KisTücsök
addikt
Szééép.
[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
Ez nagyon Ramos és Lopez gólja.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
KisTücsök
addikt
Nem baj, Zsozé azt mondta, hogy nem baj, ha nem nyernek BL-t.
-
Ps Vita
őstag
juhúúú
-
DopeBob
addikt
Jé. Szogletbol golt kapott a real. Jé.
MZ/X
-
kukinyo
addikt
Ideje volt.
-
baluka26
nagyúr
Welbeck, pont jókor lő gólt!
-
pohár
félisten
úúú, a diótörő
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Ps Vita
őstag
Varane hihetetlen zseniális
-
baluka26
nagyúr
Ferdinand, atya ég. Öreg vagy már te is sajnos
-
kukinyo
addikt
Az a fránya kapufa.
-
Ps Vita
őstag
Ramos
-
vans?
őstag
3 centi
hábm bábm
-
Integra
titán
szerdzsó rámosz - lol.... gyönyörű volt a lassításban 2x is visszanézni
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
Idővel rájöttek, hogy nem kéne egy nap 4 meccset tolni. Már csak 2-t nyomatnak, miért nem lehet ezeket is külön időpontban? A Sahtar - Dortmund is annyira jól hangzik. Ha meg kapcsolgatom, akkor valszeg mindenről lemaradok mind a két meccsen...
Na sárga a semmiért.
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
Hajrá United
[ilyet is ritkán írok] -
Integra
titán
szerintem manu nyer
-
baluka26
nagyúr
válasz homeless09 #8534 üzenetére
Nekem minden MU kezdő érdekes, ahol nincs Anderson.
-
gyuromoj
veterán
válasz 7600 GS #8535 üzenetére
tudom én, minden rendben.
Itt egy jó stream. Én itt fogom nézni.
-
Ps Vita
őstag
A fene egye ,hogy egyszerre két ilyen érdekes meccs lesz
Kapcsolgothatok most összevissza -
gyuromoj
veterán
-
gyuromoj
veterán
Real Madrid: Lopez, Arbeloa, Varane, Ramos, Coentrao, Khedira, Alonso, Di Maria, Özil, C. Ronaldo és Benzema.
Padon: Adán, Pepe, Carvalho, Kaká, Essien, Modric és Higuain.Manchester United: De Gea, Rafael, Evra, Jones, Ferdinand, Evans, Carrick, Kagawa, Rooney, Welbeck, Van Persie.
Padon: Lindegaard, Smailing, Valencia, Anderson, Giggs, Cleverly, Hernandez.[ Szerkesztve ]
-
Tom5
addikt
Küldene majd valaki direkt linket a MU meccsről? Munkában vagyok és tiltva a flash, java minden.
Explorer a barátom az lejátsza a videókat de iszonyat lassú és gyakran beáll mire oda navigálok a stream-re.
Előre is köszi és hajrá MU! (mondom ezt Real és MU fan ként)[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
A Real Madrid történelme során mindössze tíz játékos tudott betalálni a Manchester United hálójába. Ez persze köszönhető annak is, hogy kevés mérkőzést vívott egymással a két csapat. 1957-ben Rial, Di Stéfano, Mateos, és Kopa szerzett gólokat. 68-ban Pirri, Gento, és Amancio. 2000-ben Raúl duplázott, és Keane révén született egy öngól is. 2003-ban Raúl ismét duplázott, de betalált Figo, és Ronaldo is mesterhármast szerzett.
-
7600 GS
addikt
Hátha ettől jobb lesz majd a keretük.
-
pohár
félisten
Adidas MiCoach Elite System - egy olyan mérő-műszer, amely a játékosok szívritmusát, sebességét, gyorsulását, a megtett távolságát, az erejét és a pályán való pozicióját is jelzi.
A Milan az első klub, amely ezt az új rendszert használja. A mai napon Adriano Galliani és Jean-Michel Garnier (vezérigazgató - Adidas, Olaszország) mutatják be Milanellóban.
-
peterszky
őstag
-
Ps Vita
őstag
válasz Napfénysüti #8518 üzenetére
Vicces kedvedbe vagy
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #8515 üzenetére
cjajj, ne beszélj már.. megverték a Barcát is...
-
Integra
titán
válasz venember83 #8515 üzenetére
jaja, ennyi, megérdemelt zakó.
-
pohár
félisten
válasz Ps Vita #8510 üzenetére
igen, nálam se tiszta piros, mert azért na... láttunk már pirosos megmozdulást, amiből csak sárga lett, vagy az se
de tényleg a határon táncolGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
Ps Vita
őstag
Lichti se volt semmi
-
Integra
titán
vicc ez a két celtic játékos, komolyan... estek, keltek, reklamáltak végig a juve kapuja előtt
-
pohár
félisten
válasz Integra #8505 üzenetére
a sárgát nem firtatom, de a 2. labdát talált úgy ahogy, szerintem összevonva mehetett volna egy sárga a kettőért
-
Boxer001
veterán
Na, ki is pukkant a Celtic.
Ez a piros...bár az igaz, hogy 2 megmozdulás volt, ahogy Integra írta.
Pedig már majdnem védtem ezt a patkány Ibrat.[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
miért? már az első taposásért is sárga járt, aztán simán letaposta a másik játékost is a bíró orra előtt, azért járt a lap. teljesen felesleges és ostoba megmozdulás volt. nem is nagyon vitatkozott vele senki..
[ Szerkesztve ]
-
pohár
félisten
de kamuszagú ez a piros
-
-HajTömeg-
őstag
Mióta edzősködik a Celtic-nél a kis Kabos?
Alias: Júzer error
-
gyuromoj
veterán
Úgy néz ki hogy a mai párharcok eldőlnek... vagy mégsem?![ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest