Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- DIGI kábel TV
- Amazon Prime Video
- Nem sietett az EU-s hatóság, 6 éve történt hiba miatt büntette meg a Metát
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Asustor NAS
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisTücsök
addikt
válasz Enzolord #8896 üzenetére
Abból a 4-ből két évben BL-t nyert Messi. Az utóbbi időben a válogatottban jól teljesít, de ez az argentin válogatott egyáltalán nem olyan jó. Elől hoznak egy bizonyos elvárható szintet, de hátul semmi, nulla. Jövőre sem fognak a trófea közelébe kerülni szerintem. Az hogy Xavi vagy Ini jobban megérdemelte volna, megint más dolog. Messi csak elmegy, ha neki adják, átveszi, nem ő tehet róla. Lassan úgy érzem, szégyellnie kellene magát, mert teszi a dolgát. Bár most nem tudom, hogy jött ide megint Messi meg az aranylabdái.
Amúgy a játékukat én még a kezdeti időszakban szerettem nézni, de már kb 2 éve én is ráuntam. Persze ezt a barca fanok biztos másképp gondolják.
-
Enzolord
addikt
válasz KisTücsök #8895 üzenetére
Való igaz, mindenki a Barca-t akarja legyőzni, nem rosszak, de az, hogy 4szer nyert Messi aranylabdát úgy, hogy semmit nem nyertek válogatott szinten, vagy BL szinten, ez azért már k.idegesítő....
Jó, nyertek BL,t de: Iniesta, vagy Xavi sokkal jobban megérdemelte volna, EB VB, nem is értem..
Bár azt sem, hogy Giggs egyszer sem kapott, pedig nagyon nagy játékos..
És Beckham sem kapott 99 után, hanem Rivaldo kapta meg, holott semmit nem nyert...UI: Régen szerettem a Barca-t de mióta mindenki el van ájulva tőlük, valahogy már nem...
A játékuk sem tetszik, inkább megnézek egy hajtós Angol, vagy Skót bajnokit..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
KisTücsök
addikt
válasz 7600 GS #8889 üzenetére
Ezzel nagy bölcsességet nem mondtál, de szerinted lenne értelme elküldeni Mou-t (bár már azt érzem, hogy ő is menni akar)? És tegyük fel odavinni Carnlot? Vagy inkább megfordítom, szerinted Mou tehet róla, hogy lassan 3 év alatt nem sikerült úgy felülkerekedni a Barca, ahogy azt Perez papa szeretné? Mert gyakorlatilag ez már erről szól szerintem, hát azért jött egy kupa, szuperkupa meg egy bajnokság, és még egy BL azért mégis csak jöhet, habár nincsenek jó helyzetben. Tavaly jobb volt a Real a Barcanal, ezt mindenki tudja be aminek akarja (nem volt már motivációja Guardiolának, stb). Szerintem vihetnek oda akárkit, lesz egy-egy rövidebb időszak (mint pl a tavalyi fél év), amikor jobbak lesznek, de amíg le nem cseng ez a Messi korszak (vagy Xavi? Ini?), addig összességében nem igen. Vagy elkezdik megint felvásárolni az aranylabdásokat (haha, csak kit?)...
Enzolord: Na igen, nem pont azokra az időkre gondoltam. De való igaz, ha most döntőzne a két csapat, jóval szorosabb lenne szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Enzolord
addikt
válasz Ps Vita #8893 üzenetére
És más United...
Mostanra kezd ismét összeállni a csapat C. után...
Nem egyszerű pótolni egy ekkora klasszist..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
7600 GS
addikt
válasz homeless09 #8890 üzenetére
Jaj ne legyél már ilyen kis naiv, ők nem is akartak 1 gólnál többet rúgni.
-
Enzolord
addikt
válasz KisTücsök #8887 üzenetére
HA jól emlékszem, elsőre sikerült..
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
7600 GS
addikt
válasz KisTücsök #8888 üzenetére
Azt kéne megérteni, hogy a Barca is csak egy futballcsapat, amit ugyanúgy le lehet győzni, mint bármelyik másikat, csupán sokkal nagyobb erőfeszítéseket kell érte tenni. Mondjuk egy Bayern München elleni meccset megnéznék szívesen. Nem tennék nagy pénzt katalán továbbjutásra.
A Madrid is képes őket megverni. De a Bayern esélyesebb.
[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
Amúgy dobok egy ilyet. Nem tudom mi értelme lenne, hogy Mou-t elküldik, és odaviszik Carlot. Mehet madridba akárki, amíg a Barcanak van motivációja (és az új edzővel most még 1-2 évig bőven lesz szerintem), addig tökmindegy, mit csinálnak.
Mou, gyere London szebbik felére! Tudom, hogy jobban szeretetted a londoni derbiket, mint az el klásszikókat...
-
Ps Vita
őstag
-
Sickboy25
addikt
FORZA MILAN...
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
Enzolord
addikt
Azért van rá sansz...
Főleg, ha az öreg megtalálja a Barca ellenszerét..Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
így van....
Ha kiejtjük a Realt, akkor irány a döntőig...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Integra
titán
búcsúzzunk el egy újabb angol "top" csapattól.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Ps Vita
őstag
Az első félidő tanár-diák volt,a második meg....
Neuer-t meg leütöm... -
7600 GS
addikt
Wenger-t mikor egy közeli felvételen mutatták látszott a szemén, hogy könnyezett (láttam, HD-ben). Azért ilyenkor nagyon sajnálom az öreget. 8 év trófea nélkül kemény dió. Mert tényleg nem ezt érdemli. Viszont van Persie-nek lett igaza, ezt azt hiszem könnyen be lehet látni.
-
Ps Vita
őstag
Második félidőben azért nagyon paráztam a gólig
Boxika : jó de azért ők meg helyzet nélkül lőttek egy gólt
[ Szerkesztve ]
-
Boxer001
veterán
Hát azért 2 olyan gólt kapott az Arsenal eddig...mákos németek...ezek mindig mákosak. Jó tudnak is mellette.
-
Ps Vita
őstag
Lol
-
KubanitoS
veterán
Jaja, ebben van valami, de őt a neve miatt nem lehetett szerintem. Podolski most jobb volt.
Amúgy meglepően megtáltosodott a Zenál. A németek vagy nem akarnak, vagy nem tudnak mit csinálni.
Mire ezt leírtam, jött is a harmadik, de most már így hagyom akkor is.
szerk: Azt a szerencsétlen, nyomi eget. Milyen gól volt ez már?
[ Szerkesztve ]
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
KubanitoS
veterán
Podolskit nem kellett volna lehozni. Nem játszott rosszul, főleg a gólja után és pont a Bayern ellen. Nem eshetett valami jól.
-
-
Ps Vita
őstag
Giroud gólt fog fejelni.
-
KubanitoS
veterán
Ki hitte volna.
-
DopeBob
addikt
Jezusom, Neuer mekkora ratyi :-D
MZ/X
-
baluka26
nagyúr
Neuer világklasszis. Amíg nem lőnek kapura tényleg jó.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Ps Vita
őstag
Anyádat Neuer
-
fatal`
titán
Mekkora Neuer hiba
-
Boxer001
veterán
Na, csak megvan a szépítés. Neuer ügyi volt.
-
7600 GS
addikt
Második gól után kapcsoltam át a Malaga meccsre. Egyelőre nagyon jól tartják magukat. Szerintem meglesz nekik a továbbjutás.
Arsenal meg valamit alakítson nekem a 2. félidőben.
-
KubanitoS
veterán
A mutatott játék alapján nem sok keresnivalójuk van a BL-ben, az tény, de hát mindannyian ismerjük a játékospolitikájukat. Sokan Wengert akarják elzavarni, szerintem inkább örülni kellene, hogy a BL indulást ki tudja hozni ebből a keretből.
Majdnem jött a harmadik.
-
bagyulajuve
addikt
jó csapat ez a Bayern, hihetetlen jó a védekezésük
Resistencia eterna
-
baluka26
nagyúr
Ez a Ribéry én akárhányszor látom színfos.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Integra
titán
sagna... örüljön, hogy sárgával megúszta, ez nem kell
na ez az arata is... bazmeg tiszta piros volt
[ Szerkesztve ]
-
Ps Vita
őstag
Jejejeje Müller
-
baluka26
nagyúr
Bravo Szczesny!
-
Boxer001
veterán
Ja tényleg, sport1...
Vajon mennyit kap az Arsenal ma.
0:2, szokásos Arsenal nyomiság....[ Szerkesztve ]
-
Ps Vita
őstag
Kroooooooos
-
Integra
titán
hoppá. 0:1
hogy elhalkult a stadion..
[ Szerkesztve ]
-
baluka26
nagyúr
Szép kimozdulás volt Neuertől, és még reklamált, hogy szabcsi
Ügyetlenek.
[ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
válasz 7600 GS #8830 üzenetére
Nagyon remélem én is, hogy nem kapnak ki, de szerintem kapott gól nélkül nem fogják megúszni.
Legyen mondjuk egy 2-1-es győzelem, de ezt csak a szívem mondatja velem. Egy 1-1 azért talán reálisabb lenne, szerintem a 0-0 kizárt.
Boxer001: Sport1 adja.
peterszky: Ki van a képen?
[ Szerkesztve ]
-
Boxer001
veterán
Arsenalt meg nem adja a digi?
-
peterszky
őstag
[link] - utóbbi évek egyik legkomolyabb NBI-es légiósa lenne...
What else you gonna do on a Saturday?
-
baluka26
nagyúr
Szerintem 3-1 lesz.
-
KubanitoS
veterán
Arsenal - Bayern tipp?
Én Arsenal szurkoló vagyok, de szerintem sima vereség lesz a vége.
Zombori meg egy vicc, már megint azt rendezi, hogy Ő mennyire jól ismeri Wengert személyesen.
-
Ps Vita
őstag
Kezdek félni...
Amúgy elvileg 96 font a legolcsóbb szezonbérlet az Alianz Arena-ba,a mai meccsre meg az Emiratesbe 94 font egy jegy
Nem néztem utána,de ha igaz az elég kemény...[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
Kettejüknek is bőven voltak ilyen időszakai.
Akkor inkább úgy fogalmaznék, hogy nekem Villa pár erős hónapján kívül egyáltalán nem tűnt meggyőzőnek. Aztán akkor döntsd el magadban, hogy mennyire volt jó igazolás. Bár annyira biztosan, mint Alexis "flopoftheseason" Sánchez.
-
fatal`
titán
válasz 7600 GS #8825 üzenetére
"Amennyire én emlékszek, már az első évében is voltak időszakai, amikor nagyon eltűnt."
Messin és CR-en kívül kevés olyan játékosról tudok, akinek nincsenek ilyen időszakai.
Fabregas is szar volt tavasszal (most sincs valami jó formában), és Piquenek is volt ilyen időszaka. Gondolom akkor ők is mind szar igazolások voltak, legalábbis szerinted.
[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
válasz homeless09 #8819 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
válasz Richard! #8811 üzenetére
Pedig szerintem viszonylag egyszerű a képlet. Nekem az jött le így 3-4 év távlatából, hogy a Barca-ban csak az tud tartósan megmaradni és jó teljesítményt nyújtani, aki vagy ebben a rendszerben nevelkedett, vagy pedig a Guardiola-foci előtt érkezett. Mindhárom játékosnak voltak erősebb meccsei, Villának pedig volt sorozatban pár jó hónapja, de összességében nem voltak jó vételek. És ezt egyre több Barca drukkertől olvasom. Henry az Arsenal focijába kb. annyira illett, mint Messi a Barcáéba. Csak azért jött el, hogy nyerjen BL-t, ez meggyőződésem.
Tibi: Kíváncsi leszek, hol köt ki a gyerek majd. De én még mindig nem tudom elképzelni őt ebben az über passzolgatós rendszerben. Aztán lehet, hogy mindnyájan nagyot nézünk majd.
baluka: Konkrétan mondd el pls hogy mire gondolsz. Utána én is elmondom az én verziómat.
[ Szerkesztve ]
-
Ps Vita
őstag
Naa kevesebb mint 2 óra és meccs
Félek,hogy nagyon fognak a srácok görcsölni,ha nem fognak szerintem akkor már nagyon nagy baj nem lehet,mondjuk Wenger-t nem szabad lebecsülni
De nincs mese nyerni kell... -
baluka26
nagyúr
Érdekes. Azon gondolkoztam, hogy azt mondják, hogy azért olyan jó a spanyol bajnokság, mert sok spanyolt vesznek meg külföldi csapatok.
Szerintem nem. Szerintem ennek sokkal inkább gazdaságai okai vannak. Szerintetek?
-
gyuromoj
veterán
Vb-döntőnek is beillő meccsekkel készülnek a brazilok a Konföderációs Kupára
Kassai Viktor vezeti csütörtökön a Viktoria Plzen-Napoli mérkőzést az Európa Ligában.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
baluka26
nagyúr
Juhász Roli hazatért.
-
Richard!
addikt
Az FC Barcelonához közel álló forrás megtörte a csendet a brazil csatárral kapcsolatban és megerősítette azt, ami már nyílt titok, bár eddig senki sem beszélt róla, írja a sport.es.
Az Elche volt csatára, az FC Barcelona öregfiúk jelenlegi tagja tegnap este a Rádio4 műsorában először beszélt arról, amiről nagyon sokan már tényként beszélnek, nevezetesen Neymar érkezéséről.
"Ma beszéltem a Barcelona egyik igazgatójával, aki azt mondta, le van igazolva Neymar. Nem mondhatom meg az igazgató nevét, de ma délután kettőkor mondta. Nyáron pedig jön a játékos, ez biztos." - mondta Jaume Llopis.
Ma kezdődik életed háralévő része
-
fatal`
titán
válasz venember83 #8802 üzenetére
És a bíró mi a jóistent csinált?
-
Integra
titán
pfejjj
-
Tibiajax
nagyúr
de ez a bíró hibája is.. könyörgöm, ha egy játékos ilyen formán elesik a pályán, egyből fújnia lenne kötelező!! nem lehet tudni akkor, h színészkedés, vagy szívroham, nem is kell, fújni kell és akkor megáll a játék.
nevetséges ez
csakis a bíró a hibás -
pohár
félisten
hát a kapus is megéri a pénzét
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
venember83
nagyúr
Mégis lehet überelni a gusztustalan donyecki gólt: [link].
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #8800 üzenetére
csak le ne lőjék egyszer..
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest