Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
7600 GS
addikt
válasz Napfénysüti #8298 üzenetére
Ez így nem feltétlen igaz. Azért hal meg az egyéniségek többsége a Barca-ban, mert nem illenek bele a sablonba amit játszanak. Minden sikeres csapatnak van 1-2 egyénisége szvsz.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
holnap dortmund-hamburg
félek
az utolsó 2 meccsből egyet nyerni kellett volna egyet meg döntetlenre hozni minimum. ehhez képest 1 pontot szereztünk. holnap meg ordas verést kapunk..[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Richard!
addikt
Alexis Sánchez: Ideges vagyok
Az FC Barcelona csatára bevallotta, hogy egyre inkább nem érzi jó magát, miután hosszú ideje gólképtelen klubjában, olvasható a sport.es-en.
1 év, 6 hónap és 29 nap. Ennyi ideje nem rúgott gólt Alexis Sánchez a chilei válogatottban. A Barcelonánál három találatig jutott idén - egyet a BL-ben, kettőt a kupában - ám továbbra is várat magára a bajnokság, ahol szintén nagy szükség lenne a csatár góljaira.
"Ideges vagyok amiatt, hogy nem tudtam betalálni. Egyébként is nehéz helyzetbe kerülni, azokat ki kellene használni. Középen több szabadságot élvezek, úgy könnyebb nekem helyzeteket kialakítani" - mondta a csatár az Egyiptom elleni válogatott meccs után, ahol szintén gólképtelen maradt.
/
Hát nem tudom mit láttak benne anno...Ma kezdődik életed háralévő része
-
Tibiajax
nagyúr
figyeljetek. mindannyian sorba álhattok és lecumizhatjátok Tibi bácsit
-
Integra
titán
ha a tottenham nem jut be a bl-be, a real viszi
-
Tibiajax
nagyúr
-
baluka26
nagyúr
Ha már képdélutánt tartunk
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
Integra
titán
-
zolynet
veterán
Mourinho őszintén a magyar bajnokságról
(remélem még nem vót)Life is too short to stay stock!
-
baluka26
nagyúr
Jamie Carragher visszavonul év végén. Egy legendával megint kevesebb.
They said I once was lost, but now I'm truly found. || Eladó Eastpak hátizsák: http://tinyurl.com/balutaska
-
-
MPowerPH
félisten
Add Istenem, hogy a kutyaütő a Bayern sorait gyengítse. Így a München ellen meglenne oldva a védekezés. Cél, hogy Lewandowskinak minden esetben passzolni tudjanak, garantálva ezzel a nem berúgott ziccerek számának növekedését.
Don't Tread On Me
-
pohár
félisten
válasz Boxer001 #8265 üzenetére
úristen
elsőnek aláfut a bamba kapus, a 2. gólt is miből kapják... te jó istenGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
uh, sose láttam még ilyet Coentraotól
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz cyberkind #8255 üzenetére
áh, ez 100%-osan egyvonal, nincs előrébb semmije, amivel érvényes gólt szerezhetne
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
7600 GS
addikt
-
Ps Vita
őstag
Ribéry ma is zseniális
Hohó,Khedira ,a válogatottban tényleg sokkal jobb mint a RM-ban[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
De kár, hogy nem raktam meg.
Kíváncsi leszek, a VB-n mit nyújtanak ezek a nagy brazilok.
-
baluka26
nagyúr
Én most már tényleg borzasztóan sajnállak Fél karom adnám egy Chelsea - Juventusért
Ezek a brazilok is nagy faszok. Elküldenek egy Menezes-t, aki alatt működött a csapat, és hoznak egy ilyen balfaszt.
-
félisten
válasz baluka26 #8242 üzenetére
kameraval szemben, kb. a legkozepen.
Chelsea meccsekre szoktunk inkabb jarni, mert ott eleg passziv a szurkolotabor, es emiatt mindig van jegy, pl. chelsea-juventusra is siman kaptunk. Egy Westham meccsre sokkal nehezebb bejutni, meg ott jobb a hangulat is...
while (!sleep) sheep++;
-
félisten
ne irigykedjetek, mocsok hideg van, es utana szokasosan husz percet allunk majd metromegallohoz vezeto utcan
while (!sleep) sheep++;
-
Integra
titán
milyen meccsek ezek ma? barátságos tét nélküliek?
-
baluka26
nagyúr
Ez a Roy bácsi olyan aranyos bácsi
-
bandus
veterán
csak livescoreon követem a meccseket, ez a ronaldinho még az a ronaldinho?
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
KisTücsök
addikt
Mondom nem olyan nagy szám ez a brazil csapat. Szép volt Lamps!
-
baluka26
nagyúr
LAMPS TE JÓ ISTEN
-
baluka26
nagyúr
Fred sportújságot reggelizet baaaz
Nekem mondhat bárki bármit, Oscar sokkal sokoldalúbb és ügyesebb, mint Neymar, ha válogatottról van szó.
[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
Holland meccs milyen?
-
félisten
Udv a Wembleybol
while (!sleep) sheep++;
-
7600 GS
addikt
Be kéne vágni azokat a helyzeteket.
-
baluka26
nagyúr
Mit védett Jocó azt a kurva.
-
baluka26
nagyúr
Azért a brazil válogatott kerete csinos. Jövőre otthon jók lehetnek.
Sima tizinek tűnt.
[ Szerkesztve ]
-
7600 GS
addikt
Mennyivel nyernek ma a brazilok szerintetek?
-
Vladi
nagyúr
Az komoly, hogy játszik a válogatott és a nyóc sport tvből egyse adja?
il sole non sorge più ad Est!
-
7600 GS
addikt
válasz homeless09 #8210 üzenetére
Ennek kapcsán:
In the year 1958, Real Madrid C.F. were crowned Champions of Europe. But Madrid won a lot more that year, something which is precious and yet
invaluable – they won ''Respect'' from the whole world. Madrid poured out goodwill like none could imagine in today’s mad and self-centered world. Real asked for the trophy in 1958 to be awarded to Manchester United after the Munich disaster. This however, was understandably refused by the Old Trafford club. Madrid dedicated the trophy to Manchester United and more to the Busby Babes. Madrid then offered holidays in Spain to all the players in a bid to help them recover from the mental trauma. To help United tide over their financial woes, Bernabeu even agreed to play friendlies with them, at half their rate. Real fielded strong sides, so as to attract maximum crowds, and also helped United in developing by playing against strong European opposition. The Blancos were at their philanthropic best, as they even offered United the legendary Puskas, but United couldn’t sign him due to some absurd FA ruling against non-English speaking players. Di Stefano was also offered for a season- long loan (probably) but United had to turn down the gesture, as they weren’t in a position to afford his wages. The level of respect was enormous between the two clubs.#Respect
#RIP[ Szerkesztve ]
-
homeless09
őstag
R.I.P. Busby Babes.
'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
-
pohár
félisten
-
Ps Vita
őstag
válasz NyxNyxNyx #8195 üzenetére
Valahogy így,azt még megérteném ha egy West Ham szurkoló szól be az átigazolási politikáknak ,de egy Real szurkoló azért ne...
Lewa-t nem értem,főleg ennyiért,van két szinte ugyanolyan csatárának mint ő
30 milkát még mindig nem értem,felét se éri,mondjuk Gomez is kb. ennyiért jött....
Remélem nem lesz sérülés a bari meccseken[ Szerkesztve ]
-
KisTücsök
addikt
[link]. Bár szerintem nem lesz belőle semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest