Új hozzászólás Aktív témák

  • Ki lesz jövőre a BPL bajnoka, és ki jut a 4 közé?

    1. A Leicester idén bajnok lett. Ezzel az erővel miért ne folytatódhatna a csoda?
    2. Az Arsenal kifizette már a stadion hiteleit, így az elmúlt időszakban Wenger már megengedhetett magának komolyabb igazolásokat is, komolyabb távozók nélkül, ami mindenképpen teret ad annak, hogy a csapat erősödhessen. Két éve negyedikek, tavaly harmadikok, idén másodikok...
    3. A Spurs egy fiatal csapat, aminek a játékosai még fejlődő korban vannak, azaz a képességeik adottak arra, hogy plusz egy évnyi tapasztalattal mégjobbak legyenek, mint eddig.
    4. A Citynek van a legdrágább játékoskerete, és Guardiolának bőven adott lesz minden arra, hogy kezdjen is valamit ezzel a csapattal.
    5. A MU-ba elég komoly érkező Ibra és Mourinho. Ez már bőven elég indok arra, hogy számolni kell velük. BL-ben nem lesznek, az EL-re meg tojni fognak, így bőven meglesz az energiájuk a bajnokságra.
    6.-7. A West Hammel és a Southamptonnal nem számolok bajnoki esélyesként, de amilyen szériáik voltak a szezonban, akár odapiszkíthatnak a Top 4-be is. Ha Payet-t sikerül megtartani, és még hoznak valamilyen francia topcsatárt, pl Lacazette-et, akkor már olyan szintű játékoskeretük lenne, mint egy átlag BL csapatnak...
    8. Klopp először vásárol be Liverpoolban, eddig csak adott játékoskerettel foglalkozott és tavaszra már így is topcsapatként viselkedtek, de nyáron már a saját ízlése szerint alakíthatja a csapatot, és ez nagyon kifizetődő lehet, főleg úgy, hogy nem lesz európai kupaszereplés, ami fárasztaná a játékosokat.
    10. Conte megmutatta, hogy a leírt olasz csapatból mit tud kihozni. Hát akkor a Chelsea játékoskeretével mire lehet majd képes, úgy, hogy itt sem lesz extra nemzetközi kupaporondon való fárasztás.

    A legizgalmasabb bajnokság.

Új hozzászólás Aktív témák