Új hozzászólás Aktív témák

  • B0V9B

    tag

    válasz mefistofeles #81959 üzenetére

    Azért sem mindegy hogy melyik helyen megyünk tovább, mert ha elsők vagy harmadikok leszünk, akkor már 25.-én vagy 26.-án játszani kell, míg második hellyel csak 27.-én. És nem kell mondani, hogy ezen a szinten plusz 2 nap pihenő is sokat jelent, főleg a sérült focisták esetleges felépülésében, mint Fiola vagy Lovrencsics (utóbbi még mindig nem 100%-os). Így ebből a szempontból is a második hely lenne a legmegfelelőbb, mint abból is (ahogy te is írtad), hogy a Szlovák/Wales ellen több keresnivalónk lehet, mint a Belga/Német/Spanyol hármas ellen valamelyikből.
    Egyébként a sárga lapos eltiltások hogy vannak az EB-n? A csoportkör után törlődnek, vagy az elődöntőknél, vagy nem is törlődik az egész torna alatt? Mert akkor talán jobb lenne ha Kádár helyett Korhut játszana, Nagy helyett meg mondjuk Elek vagy Pintér a portugálok ellen, bár remélem Kádár kamusárgáját eltörli majd utólag az UEFA. Csak ha nem így lesz, és a portugálok ellen is összeszednek egyet, valamint Fiola se tud felépülni, akkor ott leszünk Fiola, Nagy és Kádár nélkül a legjobb 16 között. Azt azért nem fogjuk elbírni, még egy Wales vagy Szlovákia ellen sem, nemhogy valamelyik nagyobb ellen.

    Halkan jegyzem meg: aminek még holnap esetleg lehet szurkolni, az az hogy a Svájciak lepjék meg az eddigi két meccsen messze nem brillírozó franciákat, így Svájc kerülne a mi águnkra és nem a házigazdák. Bár ez már nagyon nagy előre tekintés, és a csapat így is messze túl szárnyalt minden várakozást! :C
    Bevallom, én azt is aláírtam volna az EB előtt, ha 1 pontot összeszedünk. Ehhez képest itt számolgatunk, mennyire jó ez :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák