Új hozzászólás Aktív témák

  • B0V9B

    tag

    válasz kacsyx #79433 üzenetére

    "Nem lett volna muszáj eladnia a Dortmundnak pont a Bayernnek senkit sem."

    Azért valótlan ne állíts. 1 év múlva lejár a szerződése, a Bayern beígért neki fűt-fát, ezzel lépéskényszerbe hozva a Dortmund vezetőit. Vagy most adják el 30-35 millióért, vagy jövőre ingyen. Ez szimpla üzlet, nem több.

    "Hummelst a Dortmund rabolta le a Bayerntől" :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD :DDD

    Ember, te tisztában vagy azért úgy ahogy a dolgokkal, vagy csak két hete követed a Bayern dolgait?
    Hummelsnek meg mondták kerek-perec hogy keressen magának csapatot, mert nem láttak benne fantáziát és hoztak helyette egy bizonyos brazil srácot, Brenot. Azóta az utóbbi már megjárt a dutyit is, most a Sao Paulo padját koptatja. A Dortmund felépítette Hummelst, most a Bayern visszaveszi. Ebből te hogy tudsz kihozni olyan hülyeségeket amiket leírtál, fogalmam sincs...

    Egyrészt jót tesz az hogy ligán belül marad (bár én azt hittem hogy a Barcában köt majd ki, szerintem nagyon beleillett volna a játékukba), a másik része az hogy a Bayern nem biztos hogy tud majd úgy BL-t nyerni, hogy hazai porondon nem lesz ellenfele, ezáltal nem lesz versenyhelyzetre kényszerítve.

    Szóval ha Götze a Bayernhez igazol, akkor ő hazatér mert bajor születésű (nem baj hogy Dortmund nevelés), ha Hummels a Bayernhez igazol akkor ő is hazatér mert 18 éves koráig ott nevelkedett (bár utána elzavarták, de az tök mindegy ugye). Létezik olyan opció egyáltalán, hogy egy játékos aki a Bayernhez igazol, az nem hazatér? Renato Sanches is gondolom hazatért, mert az apukája bajor sört ivott azon az estén, amikor összesikerült őt hozni.

Új hozzászólás Aktív témák