Új hozzászólás Aktív témák

  • kacsyx

    aktív tag

    válasz Enzolord #79422 üzenetére

    Miért is?
    Vettek 3 év alatt 3 játékost Dortmundból. Hűha, és? Nem lett volna muszáj eladnia a Dortmundnak pont a Bayernnek senkit sem. De az a 3 játékos oda akart menni. Ebből Lewandowksi ingyen, mert lejárt a szerződése, ergo kínálhattak volna neki sokkal magasabb fizetést is más klubok (ahogy valószínűleg meg is történt), de ő mégis Münchenbe akart menni. Götzét kivásárolták, kapott egy csomó pénzt a Dortmund és Götze döntött úgy, hogy Münchenbe akar menni. Gyerekkora óta Bayern szurkoló. Hummels esete meg azért különösen vicces, mert őt meg a Dortmund rabolta le annak idején a szánalmas logikáddal a Bayerntől.
    Egyébként meg mindig is az volt a Bayern játékospolitikája, hogy a legjobb német játékosoknak a Bayernben kell játszaniuk. Különösen igaz ez a válogatott kapusára.
    Sanches átigazolása meg különösen korrekt. Pl. a nulla Hámeszt kb. 80 millió Euróért vette meg a Real. A nulla Sterlinget 50 millió Fontért a City. Carollt a Liverpool anno 35 millióért igazolta le. A többi névtelen, "nagy angol tehetségről" ne is beszéljünk... Ezekhez képest a 35 millió Euró aprópénz és egy ésszerű igazolás hitelek nélkül, egy minden évben nyereséges klubtól. Tudom, hogy olasz szimpatizánsként nehéz ezt megemészteni, rossz lehet nézni a lepusztult stadionokat, ahogy konganak az ürességtől, meg a 40-es veteránok lézengését a Palermóhoz hasonló maffiacsapatokban. De a komplexusaidat tartsd magadban, vagy keress fel egy pszichológust.

Új hozzászólás Aktív témák