Új hozzászólás Aktív témák

  • Enzolord

    addikt

    Kis trollfoci itt a nagy somorkodásban.. :)

    Hungarokatalánok
    (Catalanus hungaris)

    A biszem-b@szommal fertőzöttek egyik legagresszívabb alfaja. Agresszivitásukkal csak kertitörpeimádatuk és, a legkisebb sikertelenség esetén is jelentkező, úgynevezett „kedvenccsapat-váltásuk” mérhető össze. Igen elterjedtek.

    Szittyamadridisták
    (Madridus szittyis)

    A másik, biszi-baszi vészben súlyosan érintett alfaj. Bár ősellenségnek vallják őket, mégis szinte megegyeznek a már tárgyalt Hungarokatalánokkal. Azonnal támadnak bármilyen klubjukat ért sértésre, bár talán még egy összeállítást sem tudnának felsorolni. Mindeközben sejtelmük sincs róla, hogy imádott vezérük, tulajdonképpen egy k*csög.

    Menjuhok

    (Birkus Manchesteris)

    Napjainkban, erős frusztrációjuk miatt, különösen veszélyes alfaj. A sikertelenség miatt, (jellemzően a biszem-b@szom vírus áldozataira) sokan elhagyták a süllyedő hajót, ám az így megmaradt keménymag megmondóemberi hajlamai igen erősek. Két további csoportra, az egymást is folyton támadó ún. „Fánháláut” és „Mondjáljobbatfánhálnál” klikkekre oszthatjuk őket. Érzékeny pillanataikban is érdemes megfigyelni egyedeiket, ekkor egy félreeső sarokban Sir Alex Ferguson nevét suttogva sírnak.

    Pannonbajorok

    (Bajorus Pannonis)

    Az utóbbi idők sikerei miatt állapotuk erősen leromlott. Legyőzhetetlennek hiszik csapatukat és, ha pár sikertelen meccs után kérdőre vonja őket az ember, igen agresszívan, ám értelmes válasz nélkül reagálnak. Az ő számuk is nagyban függ attól, hogy hogyan megy a klubnak: Sampionliga-győzelem esetén, az első vereségig, akár meg is tízszereződhet.

    Pusztazebrák

    (Zebrus Pustais)

    A biszi-b@szi-fertőzöttek jelenleg legletargikusabb társasága. A napokban, élőben figyelhetjük meg náluk a „ilyenszarnakénnemszurkolokhajráinter” és a „mikószarbavagyunkmánemvagyakkorajuvésmi” csoportokra való szétzilálódást. A külső gúnyolódás elleni harc is eltörpül az egymással való heves viták mellett. Az „Olasz amúgy hány van a csapatban?” kérdéssel bármikor elcsendesíthetők.

    Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”

Új hozzászólás Aktív témák