Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    Lehet kicsit túlreagáltam, de nagyon elegem van már ebből. Már a csapból, a bulvárlapokból, a metro és lassan már a Tesco újságból is az folyik hogy nincs jövője a magyar focinak és mindensz@r.

    Mint a románok elleni meccs előtt a megkérdezett utca embere és asszonya. Néz magyar focit? Nem. Válogatottat sem? Azt nagyon ritkán. Most nézi majd? Lehet, ha úgy alakul(ha nem megy a BK vagy az EZOTV). Mit tippel? Román győzelmet. Miért? Mert a magyar futballnak nincs jövője és nem érdemes vele foglalkozni, de ha nyerünk akkor sem. Ebben a pillanatban küldtem volna el a bánatos büdös .....ba az embert, ha nagyon ugat még meg is fejelem. Ha nem tetszik ne nézze, mindenki tudja hogy mi a helyzet de nehogy már az legyen a hülye aki reménykedik a hazája akár aprócska sikerében vagy legalább a tisztes helytállásban. Ha kijutnánk és már indulhatnánk is haza akkor azért menne a fröcsögés. Valószínűleg ez a helyes hozzáállás, sőt biztos...
    Ha elromlik valami az autóban sem kell tenni semmit, sem próbálkozni sem reménykedni hogy elmegy még az első szervizig ahol talán új életre kaphat, hátha még menthető. Ott kell hagyni az út szélén vagy be kell lökni az árokba és egy mélyről felköhögött rohadjon meg ez a sz@r mondattal otthagyni. A feladás és a negatív hozzáállás a legkönnyebb mert nem igényel konstruktív gondolkodást és amíg nem változik a helyzet lehet dagonyázni az "én megmondtam" bölcsességben.

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák