- Microsoft Outlook topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Szétverheti a munkaerőpiacot az AI
- DIGI internet
- Adobe Photoshop
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Microsoft Edge (a Windows Internet Explorer utódja)
- Aliexpress tapasztalatok
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Synology NAS
-
IT café
Komplett leírások a topik összefoglalóban. A warez itt is tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
nagyúr
Hát én csak az első résszel játszottam, PC-n. És nem volt bajom a Library pályával
A Slime draws near! Command?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nekem sem, de sok más embernek igen.
NEWS:
Szóval színesbőrű lesz Agent Lock, az új Spartan katona. Érdekes.
Live-Die-Respawn
-
Blyan
félisten
Zsír!
Ment a kedvencek közé.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
MasterMark
titán
Remek.
Switch Tax
-
MasterMark
titán
Javaslat: a Trailer - Játékmenet videó legyen közvetlen a kép alatt szerintem.
Switch Tax
-
ldave
nagyúr
Amúgy a Halo könyvek és ilyesmik a játékok történetét is elmesélik, vagy inkább mellékszálak? Meg minőségre milyenek? A Diablo könyvekhez volt szerencsém, nem igazán jött be, nagyon ponyva volt.
A Slime draws near! Command?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Van amelyik a játék történetét meséli el( 2. könyv pl) de többnyire mellékszálak, és a játék világát bővítik ki. (kapcsolatok persze akadnak a könyve között) Amint lesz időm frissíteni az első hsz-t, lesz majd egy rövid leírás az összes könyvről.
(#6) MasterMark
Köszi, valóban jobb lesz majd így.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Döglött Róka
addikt
Vegre egy Halo topic!
Gyors kerdes: Multi - Reach vagy 4? Velemenyekre lennek kivancsi, sokan huzzak a szajukat a 4 multija miatt pedig szerintem nagyon jot tett a tempo emelese.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
OK Halo fanok azonnal nézzék meg az Escalation képregény 8. részét. Chief-ről szól, a Halo 4 direkt folytatása. (régi ismerősökkel)
Live-Die-Respawn
-
br.rak
őstag
Érdekes volt
kicsit off: Érdekes lenne Chief-et elképzelni párban egy Cabal/Legion szintű AI-val párban pl az ONI ellen
-
Döglött Róka
addikt
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Döglött Róka #38 üzenetére
Lehet mi is belebolondulnánk annyi dologba amit ő átélt.
Live-Die-Respawn
-
Döglött Róka
addikt
Mar az elso Halo lattan gumiszobagyanu lennek. Emlekszem amikor a CE-ben felneztem az egre es lattam h tekeredik.
Az adta a hangulatat az egesznek.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Döglött Róka #40 üzenetére
Az nálam is megdöbbentő volt.
Más:
Tuan kiadóval beszéltem, a következő magyar könyv a Halo: Ghost of Onyx augusztus közepére csúszik.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
Nos lett topicösszefoglalónk, meg jobbra fennt téma tudnivalók.
Remélem tetszik nektek, természetesen még jó sok anyaggal bővítve lesz. Mozgóanyagok, képregények, könyvek leírásai.
Live-Die-Respawn
-
br.rak
őstag
Ok köszi, gondolom senki nem próbálta xp-n hogy tényleg nem megy-e .
Akkor várok egy kicsit vele, emiatt nem húzok újra egy jól működő rendszert.Ha gondolod, a kezdő hsz-ben megemlítheted az előszereplős sorozatokat is.(most látom hogy mozgóanyagok említve vannak, bocsi)[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Új hozzászólás Aktív témák
- xbox one x +3 kontroller+ 7db játék + venom dokkoló
- Eladó Xbox series S+Xbox vezetékes fejhallgató
- Beszámítás! Sony PS4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel 2 kontroller 3 játék
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 Slim 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel 2db játékkal
- Beszámítás! Microsoft Xbox Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest