Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shokkolo
addikt
Bevallom őszinten, annyira nem hat meg hogy ez vagy az...
Működjön
Mire elavult lesz az OS úgyis kuka lesz a Tab. -
SL-27
tag
Nekem ma jött meg a HyperOS 2.
-
krepair
csendes tag
Szerintem arra gondol, hogy ez a aliexpress/temu/stb pár ezer ftos toll csak arra jó, hogy bekapcsolod a toll végén lévő érintőgomb segítségével, majd a toll mindenféle bt kapcsolat nélkül CSAKIS arra jó, hogy (ahogy én vettem észre) áram alá helyezi a hegyét, amivel úgy viselkedik, mint egy kapacitív nagyonegyszerű toll. Ez nem fog tudni sem dőlésérzékelést, sem saját gombokkal kommunikálni a tablettel...
Ezzel szemben a Smart Pen 2 egy kvázi teljesértékű okostoll: dőlésérzékelés, több szintű nyomásérzékelés, gombokhoz rendelt funkciók, palm rejection, stb...Ergó ezt az olcsó tollat nem is kell párosítani a telefonhoz, mert ilyen funkciókra sajnos nem alkalmas.
-
ktomcat
senior tag
A HOS 2ről nem hallottam hogy nem kapja meg, csak az android 15-re vonatkozó cikkezésekről tudok. De ne nekem legyen igazam, csakhát a xiaomiról van szó...
-
dobdan1
csendes tag
Mi lehet az oka annak, ha a kijelző random lekapcsol használat közben akkor is, ha az okostok mód ki van kapcsolva?
-
lovas93
tag
HyperOS 2 megjött a tabira! Azt hittem, azt már meg sem kapjuk.
-
jansky1
senior tag
Sziasztok!
Van a tableten gyárilag ezt a Játékgyorsító alkalmazás. Ha a játékban megnyitom és rámegyek a Gyorsítás funkcióra, bezárja a játékot. Ennek szerintem nem így kéne működnie.A játék benne van a kivételekben, hogy ne zárja be a futó alkalnazásokkal együtt.
-
cSuwwi
senior tag
Meguntam a hyperos kötöttségeit én is, tegnap egy egész estés
szívássalkikapcsolódással rágyógyítottam egy pixelos-t (android 15 verziót).
Hyperen egyedi launchert használtam (smart launcher), de a gesztusverzérlés csak a gyári launcherrel ment, itt maradtak az alsó gombok fixen (meg ugye a 3 pötty).
Megérte a szenvedést (hyperről nem lehet átállni, előbb kell downgrade miui-ra, majd onnan), régi accom van nulla várakozás volt (bypassel ment)
Lényeg hogy fluid, megy a gyári pen kapcsolódás nélkül is (stylusként látja), bt kapcsolattal xiaomi smart penként látja, a gombok nem mennek, de a nyomásérzékenység igen. A pixelos aosp, gappsal android 15-ön, tetszik. -
krepair
csendes tag
Halihó,
Tegnap vettem használtan egy ilyen tabletet és eddig tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Célirányosan vettem, tudtam mik a határai.
Node... tervezek venni hozzá egy tollat. Ahogy elnézem a kínálatot neten, már nem igazán lehet hozzájutni a smart pen 2-höz, vagy csak horribilis áron.
Viszont nemsokára érkezik a pad 7 és hozzá a toll, arra érdemes lenne várni? -
TomPack
őstag
válasz
Jhonny Cage #753 üzenetére
Köszi, kipróbálom!
-
Jhonny Cage
tag
Sziasztok! Akinek nem megy a streaming, annak itt a megoldás:
1.Widevine certification update procedure:
Settings->Detailed info and specs ->
Tab Kernel Version for 5 times > Device enter in to CIT mode
2.In CIT mode -> Select 31st option Security Certificates update->
Then click widevine certification update -> and then reboot the deviceNálam működik mióta megcsináltam!
-
-
ktomcat
senior tag
Szia!
Itt van aliexpresszről ami jó hozzá, ajánlani nem tudom mert horribilis összegért megy már... Fele ennyit sem ér
Elvileg a custom romok támogatnak más pen-eket is, meg azok nagy része már android 15 alapú -
User64476
őstag
Sziasztok! Teljes képernyős videó lejátszásakor el lehet valahogy tűntetni azt a rémes 3 pöttyöt? Köszi.
-
Kiskopika
senior tag
Sziasztok, érdemes még foglalkozni ezzel a tablettel így hogy már az Android 15 sem kapja meg? Tabletet akarok venni és ennek méretei és teljesítménye tökéletes lenne MOST. De mi lesz 2 év múlva?
-
Shokkolo
addikt
Van egy olyan tippem, hogy akinek itt van, annak a "gyári".
Az lenne a tippem hogy nézz utána az 5 topikjában, mert 99% -ra veszem hogy ami azzal jó, az a 6-al is az lesz -
babhun
aktív tag
Sziasztok! Most lettem tulajdonosa egy ilyen tabletnek. Netflixet és Max-ot használok rajta és megy simán. Akinek van hozzá ceruzája mit tud ajánlani aliexpressről ami fog vele működni rendesen? Olcsó kategóriás megteszi 😀
-
xabolcsy
aktív tag
válasz
nünüke1975 #734 üzenetére
prime video, Netflix megy de viszont a többi nem játsza a filmet. Elindulnak de hibát ír.
Szeretem a xiaomit de ez már gáz -
blueye
veterán
Érkezett januári biztonsági frissítés 👍
-
-
nünüke1975
aktív tag
Nem tudok streamelni.Bármelyiket inditom,pl netflix el sem indul a max elindul de nem játsza le a filmet. Ugyanez a skyshowtime sem.Már ujra raktam a tabletet.De semmi.
-
Zoleee83
addikt
Sziasztok!
Tabletvásárláson töröm a fejem, nézegettem a Xiaomi Pad 6-ot.
Amire szeretném használni, nyelvtanulás, sok streaming Amazon Prime felirattal, hírek, cikkek, webböngészés.
Mennyire vagytok megelégedve vele, fenti felhasználásra elegendő lenne?
A kijelzőről + a hangszórókról jókat írnak.
Ahogy nézegettem az Android 15 már sajnos nem lesz elérhető rá, jó lenne azért ha még egy ideig frissülne. Tud esetleg kiterjesztett monitor módot (nem tökrözést)?A másik amiben gondolkodtam iPad 10.9 10th generáció.
Köszönöm ha segít valaki!
-
blueye
veterán
válasz
beleriand72 #724 üzenetére
Már nem sokat, India felől jön
[link] -
beleriand72
tag
Nem értem. Ősszel állítólag megjelent a Pad 7 kétfajta verzióban Kínában, talán Indiában is. Most kellett volna bejelenteni a CESen, hogy mikor jön európába, erre meg jön a hír, hogy még az idénre tervezik bejelenteni a bivalyerős Pad7et. Akkor most van vagy nincs, jön vagy nem. Ezért nem vettem Karácsonyra Pad6ot, mert hogy 1-2 hónapot akkor várok a Pad7re, nade akkor kb mennyit várjak?
-
iPadM
újonc
Sziasztok, új vagyok errefelé.
Hátha tudna valaki segíteni.
Pad 6 8/256-osom van egy éve kb. Semmi gond nem volt eddig, na de most.
Az összes létező streaming elő van fizetve nálunk, hasított is rendesen, úgy 3-4 nappal ezelőttig.
Most ott tartunk, hogy a Netflix megy rendben, de se a Max, se a Skyshowtime, se a Disney, etc nem. Elindul, főoldal betölt, de bármit indítanék, kis idő múlva közli, hiba, nem tudja lejátszani. Már letöröltem az alkalmazásokat, újra telepítettem, reboot, tisztító, stb, ugyanaz.
Valami ötlet akadna valakinek.?
Nagyon nem szeretném lecserélni... iPad Pro 11"-ról álltam át, eddig nem is bántam meg.Köszi!
-
ktomcat
senior tag
-
marquuard
veterán
Én mondjuk éppen próbálkozok a bootloader feloldással, de HyperOS alatt nem annyira egyszerű mint MIUI-n volt, meg napokig tarthat, mire be tudok regisztrálni a feloldásra. crDroid 11.x megy majd fel, ami pedig LineageOS alapú. Ez már Android 15 és szerencsére ahogy eddig látom aktívan fejlesztik is mindig a legfrissebb LineageOS alapjára, kifejezetten Pad 6-ra.
-
-
ktomcat
senior tag
válasz
marquuard #715 üzenetére
Egyedül a tabletemet nem unlockoltam eddig (ami nálam nagy szó
), a custom romok pipa esetében még nem 100%osak, az offline charging hibát pl. nem valószínű hogy javítani fogják.. Nem egy akkora bug, csak ha lemerül a tablet és kikapcsol.
Mondjuk ezt a PixelOS-nál nem látom de mivel source bug nem hiszem hogy kimarad belőle
-
marquuard
veterán
Úgy látom elmarad az Android 15. Lesz HyperOS 2, de 14-es alapon. Ha ez igaz, akkor kár érte.
-
Bella80_
tag
Sziasztok! Vettem a lányomnak egy mi pad 6 tabletet, a gond vele, hogy folyamatosan elsőtétül a kijelző, amikor játszik vele akkor is, hol tudok ezen változtatni? még egy ilyen tabletünk van az is, a mi pad 5 előtte hibátlan volt, ott nem zárt le állandóan a kijelző.
-
no01ricsi
tag
Sziasztok, toll keresésben vagyok én is, mint páran már előttem. Jó bármilyen univerzális toll? Csak rajzolásra lenne. Ha nem mire kell figyelni? Esetleg ajánlotok bármit ami bevállt és biztos működik. Köszi előre is.
-
cSuwwi
senior tag
Lényegében ugyanaz, csak nagyobb a pro kijelzője, azt neked kell eldönteni, hogy kell-e a nagyobb kijelző. A 6GB/8GB inkább csak időtállóság miatt leher érdekes, de ha nem játszol rajta "komolyabb" játékokkal akkor elég a 6GB is. Viszont van olyan funkció ami nem megy a 6GB-os verziókkal (a hyperos-ban nem látszik), talán az asztali használat.
Egy AI kereső faszán összehasonlítja neked, még magyarul is (a végén), íme: pad 6 vs pad pro
rip google -
lovas93
tag
Sziasztok! Fontolgatom egy tablet beszerzését és két tablet között vacillálok. Az egyik lenne ez a Pad 6, a másik pedig a Redmi Pad Pro. A felhasználás főleg tanulás, streamelés, youtubeozás, TV nézés lenne, néha egyszerre is akár, ezért félek kicsit a 6GB RAM-tól a Pad 6 esetében, mert a Redminél a 8GB-s változat kerül ugyanennyibe. Szerintetek ilyen felhasználás mellett melyiket érdemes megvenni?
-
eladogeppc
veterán
Akit érdekel, eladó lehet a 8/256GB-os Xiaomi Pad 6-om, PartneroGSM vásárlás.
Nem, nem egy bármelyik pillanatban megszűntethető bolt, lassan 15 éve ott vásárlok telefont, tabletet, órát.
Akit érdekel, írjon rám.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Két évvel a Xiaomi első itthon is piacra került táblagépe után itt a folytatás, korrekt fejlődéssel és árral.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Politika
- 3D nyomtatás
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- iPhone topik
- Vicces képek
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- További aktív témák...
- Apple iPad mini 7 (2024) 128GB - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy Tab S8+ / S7+ FE Book Cover Keyboard, billentyűzet - Csomagolásbontott
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 128GB 5G - Csomagolásbontott, akár beszámítással
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 5300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- Panasonic Toughpad FZ-G1 - i5 6300 -- Ütésálló tablet - 4Gb -128Gb ssd
- AKCIÓ! ASUS TUF Gaming FX707VI GAMER notebook - i7 13620H 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB W11
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9750H I 16GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Eska E1000 vez.nélküli gamer fejhallgató új 6hó jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest