Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz gmx9 #58706 üzenetére

    Többségben egyetértek azzal amit írtál.

    Igen, az nagy különbség hogy vannak országok ahol mindezt "önerőből" ki tudták termelni. Mondjuk ha itthon nem erre vernék el akkor elvernék másra, vagy zsebbe megy több és azért a sportnak legalább van valami értelme ugye. Már annak is örülni kell hogy van valami lehet hogy nem teljesen átgondolt de előremutató kezdeményezés amibe ölik a pénzt és mellette azért az sztk-ban sem csap már agyon a vakolat.

    Szakemberek: Mivel egyre inkább úgy tűnik, hogy itthon az értő vezetőségi tagok és edzők lélekszáma erősen közelít a nulléhoz, ebbe is energiát és pénzt kellene fektetni hogy külföldről (Hollandia, Németország, Anglia, Franciaország...) honosítsuk a szakértelmet.

    Én titkon egy kicsi nézetbeli fejlődést remélek felfedezni abban hogy Dárdai-t kérték fel. Lehet észreveszik, hogy az embereknek tetszik a döntés és egy ilyen kaliberű embert elfogadnak mert nem egy tehetségtelen bohóc. És ha még azt is észre lehet majd venni(mert 1 meccsből direkt nem akarom még észrevenni) hogy nem úgy lépnek pályára a játékosok mint a fej nélküli szellemek, mert van egy KAPITÁNYUK (a bohóc az bohóc és arra én is szarnék, persze igaz az is hogy a szurkolók nem ezt érdemlik, de részben Szalait is megértem) aki szakmailag megüti azt a szintet hogy megéri futni, akkor hátha észbe kapnak az okosak hogy ilyen emberből talán több kéne és klubszinten is el lehetne indulni. Eközben az új generációs magyar edzőket beállítani a szakemberek mellé, de innen már sztem érthető mit akarok ezzel mondani.

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák