Új hozzászólás Aktív témák

  • Integra

    titán

    válasz Tibiajax #57419 üzenetére

    legyen kin röhögni vagy mér? :)

    amúgy a sajtótájékoztatót végignézve, azért most feltűnt valszeg csányinak is meg annak a másiknak is, hogy itt már a fele sem tréfa és rohadt nagy a baj. látszott csányin és a beszédén is érezni lehetett, hogy bizony falhoz van szorítva. na nem azért mert bárki is tehetne ellene bármit, hanem mert a népharag már akkora mértéket öltött. nagyon rég hallottam ennyi erőteljes, valóban értékelendő kérdést, mint most. és mindegy, hogy milyen médiumtól kérdezett az újságíró, mind ugyanolyan keményen szegezték neki a kérdést.
    nem is tudom, mi lenne most, ha dárdai nemet mondott volna a következő 3 meccsre.. nagy szarban lennének, így pedig lélegzetnyi levegővételhez jutottak. de ha dárdai is azt mondja, hogy na ebből elég, akkor még nagyobb lesz a baj.
    továbbra is teljesen értetlenül állok azon kinyilatkoztatások előtt, amikor a főtitkár azt mondta, hogy pintér nagyon sok mindenre felhívta a figyelmét a szakmának és dárdainak is azon az úton kell tovább haladnia, amit pintér megkezdett. wtf?! mondjon már konkrétumot, teljességgel hihetetlen, hogy ilyet mert mondani a faszi..

    nem gondolom ugyanakkor, hogy dárdai ne adna bele mindent, nyílván azért mondott mégis átmenetileg igent, mert magyar és számít neki is igenis a foci itthon is. mik a lehetőségei? szalai+huszti valszeg igent mond neki, ha neki nem mondanak igent, akkor kb senkinek. de két ember megváltja a válogatottat? teljességgel kizárt. tehát mi van az eddigiekkel? jelentős személycserék lesznek? honnan? kik? miből? a románok ellen képesek lesznek hirtelen 95 percig sprintelni? olyan doppingrendszert sem találtak fel a világon még, amelyik ennyi idő alatt képes lenne ilyen változásra, szóval..... :U

    ...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Új hozzászólás Aktív témák