Új hozzászólás Aktív témák

  • Ijk

    nagyúr

    válasz Integra #42058 üzenetére

    Azért még nem ott tartunk hogy középszintűvé süllyedt a csapat. Azért még így is hatalmas teljesítmény az idei év, a bajnokiért még azért harcban állunk, BL negyeddöntőig eljutottunk, királykupa döntőig eljutottunk. Kicsit el lettünk kényeztetve szerintem. Persze most ez egy fekete hét volt, mindhárom meccs nagyon nehéz.

    2 éve a védelmeket lazán átjátszottuk, inkább embereket fogtak, ma pedig területet védenek. Fizikailag nincs hely bejuttatni a labdát, így marad a hatástalan körbe adogatás. Kontrázni a játékosok fizikumából adódóan képtelenség, vagy a sebesség hiányzik, vagy simán lefaultolják. Amiben még mindig meg van a hatékonyságunk, az a középpályán megszerzett labdákból való gyors ellentámadás egy fellazult védelemmel szembeni jó jó kiugratás. Ilyenkor szinte mindig Messi a kulcsjátékos, mert hihetetlen gyorsasággal találja meg az utat, hogy a védelem mögé beadjon egy mérnöki pontosságú labdát.
    Sajnos ezt az ellenfél is tudja, így mindig készen áll legalább 8 ember bármelyik pillanatban visszazárni, elég 1-2 gyors, technikás csatárt középpályára felküldeni és a feltolt "védelmünkkel" szemben vígan kontrázgatni.

    Én semmiképp nem eszközölnék nagy reformokat, legalább két stabil védő kellene és kicsit szervezettebb védelem hogy a kapunknál ne a középpályásaink nyomozzák szerencsétlenül a labdát és ne legyen szinte minden kontratámadásból gólhelyzet.

    /人◕ ‿‿ ◕人\

Új hozzászólás Aktív témák