Új hozzászólás Aktív témák

  • cyberkind

    félisten

    “Messi komolyan fontolóra vette, hogy elhagyja a Barcelona csapatát” – írja a Punto Pelota szerint. Francois Gallardo szerint a Real Madrid jövő nyáron az Adidas segítségével együtt megpróbálja a lehetetlent, és ajánlatot fog tenni az argentin játékosért.

    Ezen jót kacagtam . :DDD
    Tehát, Adiads kifizet 125-öt a Realnak, és ők hozzádobnak még 125-öt, és megvennék 250-ért . :DD

    A SkySports szavazása egyértelműen tükrözi az angolok véleményét az Aranylabdáról. A szavazók 84%-a Cristiano Ronaldónak adná a díjat. Messire a szavazatok 8%-a míg Ribéry-re 6%-a érkezett. A szavazók 3%-a mást választana, mint az előbb említett játékosok.

    Ez hülyeség, idén Ribérynek kéne adni, de nem sok remény van hozzá, bár így hogy Messi lesérült, lehet mire fogni majd . :K

    A FIFA Aranylabdára a szavazásra jogosultaknak november 15-ig le kell adniuk a voksaikat, ami azt jelenti, hogy a sorsdöntő válogatott mérkőzések és a Fifa-Klubvilágbajnokság nem számít bele az eredménybe. A Marca szerint a fogadóirodáknál Ribery a legfőbb esélyes, Cristiano azonban a pályán bizonyítja, hogy kiérdemelte az elismerést, Messi pedig gyakorlatilag kizárta magát a versenyből.

    [ Szerkesztve ]

    Paranormal Cocktivity

Új hozzászólás Aktív témák