- macOS PC-re
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Mozilla Firefox
- XPEnology
- ASUS routerek
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
KisTücsök
addikt
-
KisTücsök
addikt
Engem mondjuk egy kicsit zavar, hogy egy 8 éves kisgyerek csinál néhány látványosabb cselt, és már azzal van tele a sajtó (NSO), hogy ez meg az a klub figyeli... Holott ilyen idős korban szerintem kb lehetetlen megtippelni, hogy meddig fog eljutni. Most már írok majd egy listát ezekről a kis Messikről meg Ronaldokról, kíváncsi leszek, melyikükről fogunk egyáltalán valaha hallani.
-
Integra
titán
coantreo és eriksen is out....
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
vans?
őstag
Akit esetleg erdekel a mekisburger mellett: ma 21:30 Sport 2 - Sporting - Raba ETO futsal Bajnokok Ligaja
hábm bábm
-
L_YKing
addikt
"Bad news
Dani vádlisérülés miatt 7-10 napot kénytelen kihagyni, így biztosan nem lesz ott a Granada elleni bajnokin, illetve az Ajax elleni Bl találkozón!
További sérült Xavi, akinél combizom túlterheltséget állapítottak meg, játéka erősen kérdéses a hétvégi bajnokin.
Tello a tegnapi edzést nem tudta befejezni, ő is megsérült
Cesc is kisebb sérüléssel bajlódik, de ő nagy valószínűséggel meg fogja kapni az engedélyt a játékra!
Valdes és Messi idén már nem játszhat, Cuenca és Jordi Alba pedig már visszatérőben van..
Fránya sérüléshullám:-("
Szép kis meccs lesz ez a Granada...
Azért így is 1,10 odds a Barcára.Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
szab.tam
nagyúr
válasz DopeBob #32693 üzenetére
nyíl:
"A válogatott idei legnagyobb kudarcát követő sajtótájékoztatón kipakoló centerrel, Szalai Ádámmal sem állt le vitázni, hanem kérdéssel szólt vissza: vajon azért nem futottak Bukarestben, mert rossz a hazai képzés? "
"és most már csak attól nem kapunk ki, akivel nem játszunk."
"A sorozat harmadik részében azok lesznek pályán, akik eredménytelenségüket, alkalmatlanságukat az akadémiák mögé bújva konzerválták, de például Gellei Imrének innen az MLSZ-be vezethetett az útja, megkínálták egy igazgatói állással. "
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Integra
titán
dél-afrika - spanyol meccs eredményét törölte a fifa, csóri dél-afrika szívott ezzel egy nagyot
-
gyuromoj
veterán
A második kalapba kerülünk!
A magyar válogatottnak így sem lesz könnyű kijutnia a következő Európa-bajnokságra.
Csütörtök hajnalban kialakult a jövő évi világbajnokság 32 csapatos mezőnye, ezzel együtt biztossá vált, hogy Magyarország a 2016-os Európa-bajnokság selejtezőcsoportjainak sorsolásakor a második kalapba kerül.Korábban napvilágra került, hogy az UEFA a következő kontinenstorna selejtezőcsoportjainak sorsolásakor az európai ranglistán elfoglalt helyezésük alapján sorolja majd be a csapatokat.
A 2016-os Európa-bajnokságra már 24 csapat juthat ki, igaz, 53 ország száll majd harcba a 23 helyért (a rendező Franciaországnak nem kell selejtezőt játszania). A válogatottakat nyolc darab hatcsapatos és egy darab ötcsapatos csoportba osztják majd, ahonnan az első két helyezettek, valamint a legjobb harmadik jut ki automatikusan a tornára, a többi csoportharmadik pótselejtezőt játszik.
A sorsolást február 23-án, Nizzában tartják, ahol a mifocink.com cikke szerint a következő kalapbeosztás várható:
1. kalap: Spanyolország, Németország, Hollandia, Olaszország, Anglia, Portugália, Görögország, Oroszország, Bosznia-Hercegovina
2. kalap: Horvátország, Ukrajna, Svédország, Dánia, Svájc, Belgium, Csehország, Magyarország, Írország
3. kalap: Szerbia, Törökország, Szlovénia, Izrael, Norvégia, Szlovákia, Románia, Ausztria, Montenegró
4. kalap: Örményország, Lengyelország, Skócia, Finnország, Lettország, Wales, Bulgária, Észtország, Fehéroroszország
5. kalap: Izland, Észak-Írország, Albánia, Litvánia, Moldova, Macedónia, Azerbajdzsán, Grúzia, Ciprus
6. kalap: Luxemburg, Kazahsztán, Liechtenstein, Feröer-szigetek, Málta, Andorra, San Marino, Gibraltár
rangado.huPSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
gyuromoj
veterán
Messi: “Nem tudom, hogy Cristiano Ronaldo most van-e pályája csúcsán, hiszen folyamatosan gólokat lő és segíti klubcsapatát és a válogatottját. Ezt már évek óta csinálja és egyáltalán nincs sok különbség aközött, amikor a legjobb formájában van, vagy éppen egy kicsit alatta.”
[ Szerkesztve ]
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
szab.tam
nagyúr
válasz Ps Vita #32721 üzenetére
én értem. mert akkor egy kalapba kerültünk volna izraellel, kizárva azt a lehetőséget, hogy 1 csoportba kerüljünk, és ennek következtében kaphassunk egy kis pénzbüntit, zártkaput...
hiába guglizok, nem találok magyar nyelvű hírt a dél-afrika meccs eredményének törléséről.
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Integra
titán
muhahah
-
Integra
titán
válasz cyberkind #32726 üzenetére
nem gondolom róla, hogy akár csak 10-zel nőtt volna az iq-ja azóta, de az a video, az valóban őszinte és pont ezért szimpatikus a maga egyszerűségével. na nem ilyen lenne, akkor a tipszmiksz szó sem vált volna fogalommá a maga bájos egyszerűségében. és a videóban a többi meg egy nagy szar... - összefort a magyar focival. mert sajnos igaz az egész magyar focira. egy nagy szar.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
Sztbeni
őstag
válasz Napfénysüti #32728 üzenetére
én se vágom. A negyedik kalapban is mindenki jobb, mint mi
Az igazság semmitől sem fél. Csak attól, ha elhallgatják.
-
KisTücsök
addikt
3.-ban lenne kb a helyünk. Mindegy, így legalább a másodikból nem kapunk senkit.
-
nextman
aktív tag
Szerintem realisan nezve a 4. kalap jutna nekunk.
[ Szerkesztve ]
-
vans?
őstag
Bar a tegnapi meccs nem alakult tul jol (mas jatekerot kepvisel a ket garda, de a portugalokat elmeny volt nezni), ma is futsal hetkor a Sport 1-en!
hábm bábm
-
szab.tam
nagyúr
duna tv, puskás akadémia - kecskemét, mb1, 100 néző.
(nehogy valaki jöjjön a stadionépítés dumával, mert p*n rúgom...)
de azért a 100 néző elég kemény.
elképzelem, ahogy tombolnak. vadul, csak úgy szanaszét köpködik a szotyit.***
apropó. leszálltam a metróról, megnéztem az épülő fradi stadiont. hát, szép darab lesz.
a bádogtető annyira nem tetsztik. olyan, mint a sportcsarnok tetje.
kicsit igényesebbre megtervezhették volna. habár, biztos ez volt a legolcsóbb.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
cyberkind
félisten
-
nagyúr
-
vans?
őstag
válasz Napfénysüti #32744 üzenetére
Ennyire nem rossz csapat am a Gyor, szornyen es lassan jatszunk ezen a tornan. Az edzo sincs a helyzet magaslatan, ennyit a fiatalok is tudtak volna. Juanra jateka pedig egyszeruen vicc.
A kozvetites pedig annyira szar volt, hogy legalabb 10 eve nem lattam ilyen rosszat.
hábm bábm
-
nagyúr
-
Sickboy25
addikt
97 db néző volt a mennyei bajnokság mai fordulójában a PAFC-KTE szuperrangadón... Szánalmas ez az egész... Kellene a PAFC-nak is felhúzni 70 milliárdért egy stadion, lehet akkor elérik a 100 főt is...
Libásoknak is felújítják a stadionjukat... Kérdem minek? 5-6 fő a B-közép + az ellenfél szurkolóinak létszáma... És ez sem vicc...
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
szab.tam
nagyúr
nem sorolom fel a válaszra méltaott résztvevőket.
szeretlek benneteket.
de tényleg.****
de azért a 10, (ööö 100) néző ellenére egész szép gólok lettek, és egy viszonylag élvezhető 2. félidő.
(#32747) Sickboy25
látom, óvasó'...
(->(#32739) szab.tam)
de így van...[ Szerkesztve ]
-
vans?
őstag
válasz Napfénysüti #32746 üzenetére
Balazstol tanulhatsz sokat tenyleg, nagyon jol ved szinte kivetel nelkul minden meccsen, o a biztos pont. Persze az itthoni bajnoksagban kevesbe van ra szukseg (sot Matkovics is nagyon jo, meg van egy gyerek is), de nem veletlenul volt vilagvalogatott is.
hábm bábm
-
szab.tam
nagyúr
előzőhöz.
ma beléptem a fradi shop-ba.
mint ahogy írtam, ecseri úti megállóhoz mentem, de volt időm.
leszálltam a népligetnél.
novemberi, ködös hangulat.
többen voltak a konténerben. (látogató központ.)
fsz, vevőtér.
a kosarakban csak úgy gyűltek a sálak, pólók, stb-k.
elszégyelltem magam, hogy én csak a belépési, látogatási lehetőségekről, árakról érdeklődöm az igen dekoratív kislhölgytől...->
lényeg:
500 ft. a belépő.
múzeum + terasz.
ha van néhány fradista érzelmű ph-s kolléga, szívesen mennék ki együtt velük a teraszra, (együtt, egy időben), megnézni, fényképezni a stadion alakulását, együtt örülni...
--> pü-t kérek....[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest