Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz DeathAdder #179685 üzenetére

    "am tavaly józsi ügynöke próbálkozott Bóléjéknál a visszatérés reményében, de nem kellett :DDD"
    Aha. :DDD :N
    A portugál és brazil padra is ő vágyott nem pedig fordítva, á még véletlenül sem. A legfrissebb pletykák szerint is azért újra téma, hogy visszavigyék mert nyáron ő kepesztett a melóért és mégis elutasították, ja.
    Az egy dolog ha beszélgetnek valaki ügynökével, egy másik meg az amikor már az érintett is állást foglal. Esetleg annyi igazság lehet benne, hogy gyűjti az ügynök a névjegyeket arra az esetre ha menesztenék, ezért lehetett kapcsolat, ha pl a Roma végül földbe áll.

    A most következő nyár az első valós lehetőség a távozásra.
    Szép kapcsolat lenne egyébként, Bólé erősen túlárazott segélyigazolása és egyéb összeharácsolt emberek közé betenni egy Mourinhot, aki az első alkalommal megmondja hogy nem támogatói szuvenírt kért meg randomhypeportugált szintén túlárazva úgy hogy nem kérdezik mit akar.
    Közben lehet a PSG is megunja a bohóckodást Galtierrel, ott is szóba került Mou.
    ----
    Hatalmas Lecce...
    Il Lecce in questa stagione:
    Napoli 1-1 Lecce
    Lecce 2-1 Atalanta
    Lecce 2-1 Lazio
    Lecce 2-2 Milan
    Lecce 1-1 Roma
    Atalanta 1-2 Lecce

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák