Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
...és ez a fasz meg onside-ra tette Rashfordot, hihetetlen... miért alapember a Leicesterben? ...sorban olyan hibái vannak, amiből gólt kapnak
...most meg a 3. bekapottnál azt se tudta, kire menjen... ezt megúszhatta volna azért, ha a szabálytalan labdaszerzést jobban megnézik előtte... de az első 2ben egyértelműen benne volt
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
BenHans
addikt
válasz DeathAdder #179698 üzenetére
Hmm, és tényleg... Ebbe bele is találtál, ha jól rémlik hasonló rendszert játszat mint Mou (3-4-2-1), persze több labdabirtoklásra és magasabb meg intenzív letámadásra épít, ez még jól is állna a Rómának, nem lenne merőben más, de talán az intenzitás miatt is kicsit előremutatóbb és támadásban könnyebb lenne. Talán ettől függetlenül még az egyensúlyt is meg tudná találni hogy a védekezés ne essen szét.
Pellegrini és Cristante nála kb felvirágozna. Ibanez aki a legtechnikásabb leggyorsabb védőnk szintén. Majd egy Frattesivel is tudna mit kezdeni. Kérdés Dybala, Abraham...
[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
BenHans
addikt
válasz DeathAdder #179695 üzenetére
Ja hát ha az ésszerűség a kérdés, akkor nincs kérdés.
Mendes meg egy vicc, az is tény.
Ellenben a PSG padján megnézném Josét, csak kellene helyette nekünk valami jó edző aki kaliber nem valami rózsapatron aki majd beérik a nagy focival. Mondjuk ha José a szaron átevickél a Rómával és pont akkor lépne le amikor jön az Adidas lóvé, a Toyota mezpénz plusz ha van kis szerencsénk is a BL pénz is, na akkor megkérdőjelezem a józanságát. De ki tudja, lehet vezekelni jött... ... a PSG-be meg majd akkor megy amikor lehet mégis lelép a teknőc, meg Neymar. Csóri öreg nagyon benézné, báááár még jól is elsülhetne így is,legalább kevesebb embert kell védekezésre bírni.[ Szerkesztve ]
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #179695 üzenetére
...jaja, ez a Fasz ma nagyon vakon megy... Maddison jó spíler ebben a Leicesterben... és akad még pár jobb, de ehelyett a fasz helyett egy Nate Phillips is óriási fejlődés lenne
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
DeathAdder
veterán
válasz BenHans #179693 üzenetére
pedig így volt, de mit is vársz egy gerinces mendes féle portugál ügynöktől? ez a dolga
mondjuk a cselziből még ki is néztem volna hogy képes harmadszorra is belevágni valakibe
a flop Lukakut is visszavették mégegyszer 120 millióért biztos ami biztos
mephi666 - na de kérem, Hákpó már beérte own goalt az idei házi gólkirályunkat előre megyünk nem hátra
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #179692 üzenetére
Sabitzer meg most jól térdenrúgta a legjobb gólvágónkat
Dalot előbb 5ről olyat hagyott ki, hogy csak Horti Gábor kommentálása hiányzott alóla
-
BenHans
addikt
válasz DeathAdder #179685 üzenetére
"am tavaly józsi ügynöke próbálkozott Bóléjéknál a visszatérés reményében, de nem kellett "
Aha.
A portugál és brazil padra is ő vágyott nem pedig fordítva, á még véletlenül sem. A legfrissebb pletykák szerint is azért újra téma, hogy visszavigyék mert nyáron ő kepesztett a melóért és mégis elutasították, ja.
Az egy dolog ha beszélgetnek valaki ügynökével, egy másik meg az amikor már az érintett is állást foglal. Esetleg annyi igazság lehet benne, hogy gyűjti az ügynök a névjegyeket arra az esetre ha menesztenék, ezért lehetett kapcsolat, ha pl a Roma végül földbe áll.A most következő nyár az első valós lehetőség a távozásra.
Szép kapcsolat lenne egyébként, Bólé erősen túlárazott segélyigazolása és egyéb összeharácsolt emberek közé betenni egy Mourinhot, aki az első alkalommal megmondja hogy nem támogatói szuvenírt kért meg randomhypeportugált szintén túlárazva úgy hogy nem kérdezik mit akar.
Közben lehet a PSG is megunja a bohóckodást Galtierrel, ott is szóba került Mou.
----
Hatalmas Lecce...
Il Lecce in questa stagione:
Napoli 1-1 Lecce
Lecce 2-1 Atalanta
Lecce 2-1 Lazio
Lecce 2-2 Milan
Lecce 1-1 Roma
Atalanta 1-2 Lecce[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
...közben ez a Fasz most is az ellenfél csapatot segíti... pedig elég jól nyomták a rókák a unitedet a saját kapujához
179690: csak arra céloztam, hogy ilyen win% mellett simán megkaphatja bármelyik nap a lapátot
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz Izland` #179687 üzenetére
Conte (106) 65%, Sarri (63) 62%, Lampard (84) 52%, Tuchel (100) 60% arányban nyerte a meccseket... zárójelben, hány meccset kaptak... Hiddink mutatott 27 meccs alatt 37%-ot (miután visszatért hozzájuk), Potter meg kb 25nél jár és 36%... elég siralmas... meglesz az a blama, hogy kirúgják egy hónapon belül, ha nem indul el meredeken felfelé a győzelmi mutató
-
DeathAdder
veterán
pizsi jól meg van focizva eddig
-
Izland`
tag
válasz grizlisandor #179679 üzenetére
Hányszor fordult elő az angol első osztályban az, hogy az egyik csapat a másik csapattól a futó bajnokság alatt kivásárolja az edzőt? (Tényleg nem tudom, azért kérdezem. )
Ha most a Chelsea kirúgja Pottert, szerintem valamennyi magára kicsit is adó edző előtt hiteltelenné válik a csapat. A tulajdonosok léptek egy merészet, kirúgták Tuchelt, eddig oké, de az, hogy kivásárolták Pottert egy másik csapattól, az védhetetlen. Egye meg a Chelsea azt, amit főzött.
Az én szememben sokkal nagyobb blama lenne, hogyha a fenti dolgok után Pottert is kirúgják, leültetnek a padra egy Pochettinot, mint az, hogyha 2 hét múlva kiesnek a Dortmund ellen, a bajnokságot pedig a 16. helyen zárják mondjuk.
Függetlenül attól, hogy Lampard mennyire jó edző, vagy sem, szerintem már az ő menesztése is övön aluli dolog volt. Előző évben úgy, hogy ki volt a csapat az átigazolási szezonokból tiltva, behozta őket a negyedik helyre, aztán az első hullámvölgy során menesztették, miközben talán a legnagyobb legendájuk. Ezt hol tenné meg egy Barcelona Xavival?
Tegyük félre azt a részt, hogy a futballtársadalom a Chelsea elmúlt 20 éves tevékenységéről milyen véleménnyel van, vagy úgy általában az olajos pénzekről. Az ilyen "dobjuk ki, az edzőt, mint egy darab szart" mentalitás szerintem senkinek sem szimpatikus és rombolják a csapat megmaradt nívóját.
[ Szerkesztve ]
-
venember83
nagyúr
Mégis hogyan nyilatkozzon? Bármit tesz, az angol sajtó keresztre feszíti.
-
DeathAdder
veterán
igazi úriember, remélem talál magának egy rendes klubot
Tottenhambe kellett volna mennie, ezt a nyomást meg gyűlöletet ember nem tudja elviselni úgy hogy szezon közepén vásárolták ki, meg igazoltak tucat méregdrága játékost akiket játszatni kell
am tavaly józsi ügynöke próbálkozott Bóléjéknál a visszatérés reményében, de nem kellett
mondomén mi lesz elviszik luchot, akinek megint adni kell 500 milliót hogy teleigazolhassa a keretet passzerekkel
-
atee_13
őstag
válasz grizlisandor #179681 üzenetére
Na nem mintha nekem bánat lenne, de ha így folytatja a kék brigád potter még a nemzetközi szereplésből is kivarázsolja őket, ami azért nem kis mágia ennyi ellocsolt lové után
-
mephi666
nagyúr
válasz grizlisandor #179681 üzenetére
egyszer úgyis elindul felfelé a csapat, csak az a kérdés mikor... és hogy eddig Potter kihúzza-e... nem jönnek brutális csapatok, de bármelyik ellen benne van továbbra is a betliveszély csirkék, Leeds, Dortmund, Leicester, everton, Villa, Wolves, Brighton... illene sorban nyerni mind ezzel a kerettel, de szerintem ha bejön még sorban 3 bukta, akkor Potter repül
-
mephi666
nagyúr
...ritkán látni ilyen korrekt önkritikus nyilatkozatot: vállalja, hogy a 2. félidőben is megérdemeltek volna egy gólt nem volt neki elég, hogy az első félidő végén kaptak egyet... respect
-
grizlisandor
veterán
Graham Potter:
"Egy otthon elszenvedett vereség után minden kritika érthető. Sokan azt fogják mondani, hogy én vagyok a probléma, és nem mondom azt, hogy a véleményük nem érdemel figyelmet. Az én feladatom a munka.""Átlagon aluli volt az első félidei teljesítményünk. Ugyanannyi felelősséget vállalok, mint bárki más, aki részese volt. A második félidőben megérdemeltünk volna egy gólt."
Potter megerősítette, hogy James, Silva, Cucurella és Ziyech mind pihentetés miatt maradt ki a keretből.
Forrás: Absolute Chelsea
Az Úr 2023. évében összesen 10 mérközést játszottunk és 1 győzelmet 4 döntetlent és 5 vereséget tudtunk felmutatni és még van pofája nyilatkozni, így nyilatkozni.
-
Richard!
addikt
válasz Phoen|x #179632 üzenetére
Jó gyerek ez a Remszdél, de lábbal nagyon gyenge és lassan is ér le, ha lapos lövést kap. Nem először kap ilyen gólókat... De ez van, lényeg a 3 pont. A győzelmet nem köll megmagyarázni
De azért nyáron remélem rámegy Arteta Handanovic-raMa kezdődik életed háralévő része
-
cyberkind
félisten
válasz DeathAdder #179676 üzenetére
Nem minden esetben, ezért van 8 pont minusz.
-
cyberkind
félisten
válasz DeathAdder #179673 üzenetére
Igen, szar, de várható volt.
-
Tibiajax
nagyúr
válasz DeathAdder #179636 üzenetére
nyugi, csak Weghorts miatt volt..
-
DeathAdder
veterán
a madrid szar?
jó meccs lesz kedden.. mondjuk amekkora bánat az idei mezőny, most is minden adott hogy ők legyenek a vakok közt a félszeműek
-
Ringman
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
válasz Ringman #179670 üzenetére
...neki esélytelen... a védhetetlen inkább ez volt: erővel, jól eltalálva, kapásból... szépen tekeredett kifelé
[ Szerkesztve ]
-
-
mephi666
nagyúr
-
mephi666
nagyúr
...na, pár percre kimegyek és lő egy gólt ez a dacia-s juventus?
-
LyonnaisFan1
őstag
Most nezem, hogy Azpilicueta mekkorat kapott az egyik Sotonostol.
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #179663 üzenetére
...ezt mondom szezon felénél csak emiatt lehet ezt így kijelenteni, mert senkinek se jöhet össze az oda-vissza
ui: délutáni, koraesti izgalmakra jól jön egy kis olasz foci... sok-sok közjátékkal tarkítva
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
Lukaku világi balfék
...és visszafújja, pff
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
...ebben a szezonban csak mi bírtuk oda-vissza verni a szarkákat
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #179659 üzenetére
...ki fogja védeni a szemüket, hidd el nem olyan szar kapus, mint amennyire kiherélték minden platformon... lehet, hogy megvették mellé a legjobb agyturkászokat a kecskebaszók és a házát is fengshui szerint átrendezték ...1 meccsre elintézik, hogy rend legyen a fejében... és ez azért nem bl-döntő lesz
Jota azért pörög ma rendesen, szerintem vissza fog jönni a régi topformája
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
...na jön a favágó tetű retekegér ex-evertóni gordon...
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #179655 üzenetére
Karius bemutatkozhat ligakupában, mert a piros miatt eléggé kapus nélkül maradtak
[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
válasz DeathAdder #179655 üzenetére
Persze, ilyenkor szokásos hogy felbukkan valami hasonló marhaság, én is ezért trollkodtam meg. Egyszer már kijött fejjel szépen, ez meg egy pillanatnyi elmezavar volt. Van ilyen, ez ma nem a Newcastle napja.
Play Hard GO pr0! - A bugfix, a hiba véglegesítése a programban.
-
DeathAdder
veterán
válasz Redneck #179651 üzenetére
románon nézem, amiből egy szót sem értek de legalább magas bitrátájú digi HD adás, ott sokat kariusozott a szpíker, lehet valami analógia volt
pope sajnálatos, ő egy reaktív kapus és ez egy őszinte reflexmozdulat volt. nagy pech. poolnak meg ad a gép most.
[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
Chelsea 0 - 1 Southampton
Szégyen, Potter out, vár az Azkaban!
18 pontukból 6 pontot tőlünk szereztek...
Első félidőben jobb volt a Soton, a félidő végén meg kaptak egy szabadrugást jó helyről és gól.
Mounton kívül jók voltak a kezdő fiúk. Fofana jól kente, nem is értem miért szedte le Potter.Második félidőt domináltuk, de Soton tördelte a játékot, meg olyan mentéseket csináltak, mint mi anno Tuchel érában.
Mudryk 0, a többiek Ronaldinonak kézelték magukat, hogy majd kicseleznek 6 játékost.
Kíváncsi vagyok Potter most mire fogja a dolgot.
Remélem Selles megkapja az esélyt, hogy bent tartsa a Szenteket!
Azpi fejét szétollózta Mara.
Azpilicueta a kórházban fekszik, magánál van és már beszélt a feleségével.[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
...Gomez is dobott szép labdát Sárának, csak élni nem tudott vele
-
atee_13
őstag
de szep
-
Redneck
nagyúr
Pope, régebben nem volt Pool kapus? Ott voltak ilyen madarak.
-
atee_13
őstag
ezt mar lassan nehez elhinni mi van most, minden rerdmeny szerencsesen alakult es 0-2
-
addikt
De szép nap ez a mai.
Go Gunners!
-
Redneck
nagyúr
válasz mephi666 #179646 üzenetére
Ahelyett hogy futottak volna zavarni...
Mondjuk hátulról úgy tűnhetett hogy kezezett, elsőre én is úgy láttam. Szép gól és nagy labda volt TAA-tól.Szerk:
Na Dzsákpó is vert egyet. Ennél többet vártam a hazaiaktól.[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
Darwin
...akkor most szokatlan helyzet: vezetünk már az elején?
...szépen maga elé tolta mellel: körülötte meg a birkák már lövés előtt kalimpáltak, hogy kéz
[ Szerkesztve ]
-
Redneck
nagyúr
Jajj de örültem hogy egyenlítettek! Már az elejétől kapkodták magukat, de nem gondoltam hogy meglesz a pont.
Néztem kicsit a Fradi meccset is, de 3 perc birkózásra jut 10 másodperc foci, szóval kezdődhetne már a Pool meccs...
-
DeathAdder
veterán
Hattalmas Nottingham Forest Football Club!!!!!! Kolosszális Southampton Football Club!!!!
eddig nem az olajosok napja, de majd most...
-
mephi666
nagyúr
válasz LyonnaisFan1 #179642 üzenetére
Robin Hood elveszi a pontot a gazdagoktól és a szegényeknek adja
ui: Sotonra meg mondtam, hogy őket se szabad soha félvállról venni Potternek nem sok spellje van már hátra...
[ Szerkesztve ]
-
LyonnaisFan1
őstag
Hattalmas Nottingham.
Kozben a Chelsea meg mindig eg. Potter hattyudalat lathatja a kozonseg?
As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
Redneck
nagyúr
A Bayern szépen kapja a gólokat a Gladbachtól...
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #179638 üzenetére
ok, h mamut, de azért az arány vastagon meglepett
-
atee_13
őstag
válasz DeathAdder #179636 üzenetére
na jó de ha a 2 BL meccset összeadod akkor is kb 2x több
united meg nem is szagolt BL-t[ Szerkesztve ]
-
-
atee_13
őstag
durva
-
DeathAdder
veterán
ez is egy tipikus bajnokscsapatos győzelem volt, amilyenek mi is voltunk amikor minden összejött
kár hogy a csalók miatt valószínű ez nekik is csak egy ezüstre lesz elég
-
atee_13
őstag
Jassim bin Hamad Al Thani
unitedesek ismerik?
-
addikt
Hát ez nem volt gyenge, kihordtam pár szívrohamot.
Nincs csúcsformában a csapat, de az akarat amit a végén mutattak... Respect!Go Gunners!
-
Redneck
nagyúr
Örülök neki, mutassátok meg a Citynek!
-
addikt
Sima.
Go Gunners!
-
LyonnaisFan1
őstag
Na meg ures kapura egy kegyelemdofes.
-
mephi666
nagyúr
...faszoskodó Martinez hülye fejéről milyen szépen bepattant
...ez a meccs jól megadta az alaphangulatot hétvégére... Arsenal drukkerek gondolom elcsipegettek fél levél xanaxot alatta
...aztán fejelne egyet a másik oldalra is 3 percen belül ...na azért nem jöhet össze mindig, ami Alinak egyszer összejött... nem hiába nem mennek fel a kapusok mindig szögletre
[ Szerkesztve ]
-
atee_13
őstag
hát na ez beakad
-
addikt
Nah el ne baxxuk.
Go Gunners!
-
LyonnaisFan1
őstag
Jorginho nagy raketa.
-
Redneck
nagyúr
Jó meccs volt. Két antipatikus kapus, látványos mezőnyjáték, szép gólok. Ödegaard nagyot játszott, de kár a forintos labdáért.
Mikor ezt írom Jorginho beveri!
Szerk:
Abszolút megérdemelt győzelem. Az AV is jó volt, de az Arsenal jobb, és jobban akart. Szép volt![ Szerkesztve ]
-
addikt
Nesze neked 1000iq kisszöglet a 90+ percben.
Szopd ki Martinez!
[ Szerkesztve ]
Go Gunners!
-
mephi666
nagyúr
...az kemény lett volna, ha az AV 3 kaput eltalálóból 3 gólt szerez... kapufa most mentett
-
addikt
Eddie, ezt nehezebb volt kihagyni.
Úristen.
[ Szerkesztve ]
Go Gunners!
-
mephi666
nagyúr
Zinchenko beverte a bőrös virslit
-
LyonnaisFan1
őstag
2-2
-
addikt
Saka. Kemény gyerek, de nehogy nagyobb baj legyen.
Kipörgettük a csődöt sajna.[ Szerkesztve ]
Go Gunners!
-
addikt
Ramsdale ma elég alibi. A csapatvédekezésünk 0. Van hova fejlődni.
Go Gunners!
-
mephi666
nagyúr
Kukinnyóóó kész ez a meccs
-
LyonnaisFan1
őstag
Az ugy igen milyen tamadas a Villagetol gollal befejezve.
-
mephi666
nagyúr
válasz LyonnaisFan1 #179613 üzenetére
...van biztos egy 2soros algoritmusuk, ami a tabellán betöltött helyezés és a meccs pillanatnyi állása szerint besaccol valamit ami kb annyira pontos, mint a magyar meteorológia
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz mephi666 #179609 üzenetére
na most mar 41 a zagyusoknak.
-
mephi666
nagyúr
...na Bekkkkúró Saka
...na, most akkor verjétek el őket, mint jégeső a libafost adjatok egy akkora zakót, ami után visszasírják ezek a hálátlanok Gerrardot
[ Szerkesztve ]
-
addikt
A mi kis Toldink.
Go Gunners!
-
LyonnaisFan1
őstag
mekkora gol
1-1As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))
-
mephi666
nagyúr
...bírom ezt a kirakott win%ot: meccs előtt majdnem 50% Arsenal win, 25% körül AV... most 1 gyors gól után a 10. percben 50% fölött AV és 25% körül Arsenal
-
addikt
Pusztulat.
Go Gunners!
-
mephi666
nagyúr
..na ez az Arsenal átvette a 'poolos kezdést
Watkins ára ugrott most 10millát
Odegaard is kiesik? ...körbejár a 'poolos vándorátok és most őket veri épp?
[ Szerkesztve ]
-
LyonnaisFan1
őstag
Vezet az Aston Village
-
addikt
Már megvolt az "ezt a játékot gólra játszák" lvl1⁰00000-as szintű szakértői kellék.
Tomy-t én a kezdőbe raktam volna.
[ Szerkesztve ]
Go Gunners!
-
mephi666
nagyúr
...na kint van az a divatdrukker AV-szurkoló Tom Hanks is
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz Peterhappy #179602 üzenetére
XXXXXXXXXXXXXL meret?
-
Peterhappy
őstag
válasz ForRedGlory #179590 üzenetére
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #179598 üzenetére
...hátralevő életét visszavonultan éli (egy fanszőr sejktől ajándékba kapott szigeten, 100 k*rvával... akiknek a seggéről naponta többször is kokaint szippanthat )
Új hozzászólás Aktív témák
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Ukrajnai háború
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Motoros topic
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest