Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz venember83 #177332 üzenetére

    Mondjuk ezt én is így érzem jónak.
    Meccs elején mondtam is - barátokkal néztük -, hogy x és Dybala jön tizire, csak hogy megint szoruljon a seggem mint 2006-ban De Rossinál.
    Odaállt rögtön Messi után és ő is beverte - mondjuk nem olyan ellentmondást nem tűrően mint Daniele -, még szerencse, hogy az argentinok a legjobb lövőket nagyon helyesen nem a végére hagyták. Jut eszembe, a lefújás előtt saját tizenhatoson belülről volt egy felszabadítása is ami fontos volt.
    Ezzel összesen 17 perc alatt, sőt igazából 1 perc alatt hogy feljött tizit lőni többet tett ezért a VB címért mint szerencsétlen Lautaro aki a 99%-os gólpasszt majdnem visszafejelte a feladónak, de legalább összesen 238 percet kapott. Nagyon rapszodikus a srác.

    Így a végén lehet mondani, hogy jobb is lehet így, mert nem rúgták agyon, stb és egészségesen térhet vissza Rómába, de azért Szaud és a kenguruk ellen jól jött volna a kreativitása, főleg hogy az első meccshez Di Maria semmit nem tett hozzá ahogy Papu sem Ausztrália ellen. Neki a legnagyobb baja, hogy Messi helyére nem tud bekerülni a fix szélső szerepben meg nem mozog otthonosan, talán inkább Julian Alvarez helyére lehetett volna behozni Lautaro helyett még itt a döntőben. Ezt úgy kb tömören #177341DeathAdder is leírta.

    #177342 DeathAdder: Mondjuk Szaniszló teljesen normálisan objektíven közvetít és beszél, a kis cinizmust és szurkolói elfogultságot is a podcastban humorral teszi csak oda nem full komolyan. Szokott a Rómával is bőven ironizálni meg csípkelődni. Nem véletlen hallgatja a Falkaösztönt is mindenfajta szurkoló.
    Egrit meg kb az összes calcio fan egri*ecinek hívja, mert a szarkazmust túltolja, néha hülyeséget is mond és sokszor bántóan érződik rajta csapattal vagy játékossal szembeni ellenszenv. Az egyéni posztbeli kirohanásairól nem is beszélve, mint az európai jóléti társadalom ne szaporodjon mert Indiában afrikaiak közt stb lehetetlen visszaszorítani a szaporulatot és nekünk legyen eszünk mert megöljük a Földet. Fullba nyomja néha, na...
    Vagyis biztos tetszik valakinek ez az elv, hogy ne segítsünk kezelni a problémát, hanem fedjük el úgy, hogy csinálunk magunknak azzal hogy átvesszük, mint a Brian életében a keresztet. :DDD
    Edzőm mondott anno hasonlót: "Fáj a térded? Ráütök kalapáccsal a lábujjadra és egyből nem fog érdekelni." :DDD

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák