Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
brownus
veterán
Először is amit ma végeztem ki, Merle - Két nap az élet; egy kis fekete humorral átitatva, nagyon finoman érzékelteti a 2. vh 'nehézségeit', nagyon jó könyv!
a másik amit meg elkezdtem Benkő László - Táltosidők; a honfoglalás fantasy-ba bújtatvajónak tűnik az első pár oldal után
és egy új MAGUS könyv: John J. Sherwood - Abbitkirálynő
Ajánljatok Ti is jó könyveket, új megjelenéseket! -
lorcsi
veterán
Douglas Adams - Galaxis Utikalauz stopposoknak
Orwell-1984
Még nem olvastam őket de nagyon sokan mondták h jók -
AMD Power
titán
A Sas leszállt könyvben nagyon jó! Csak nem jut eszembe az író neve!
Megvan Jack Higgins!
[Szerkesztve] -
kgb87
tag
Merle-től: Védett férfiak: Mi történne, ha a nők vennék át az irányítást a világon? Meglepő, (viszont csak néha mulatságos
).
(A gyűrűk urát, Harry Pottert, Galaxis Útikalauzt nem is említem: alapművek)
"Of all the things I am not very good at, living in the real world is perhaps the most outstanding." - Bill Bryson
-
kgb87
tag
-
kgb87
tag
válasz
AMD Power #10 üzenetére
Hát, sztem bmelyik Libri vagy Fókusz könyvesbolt megteszi. Vagy ezek a könyvsátrak, amik mindenhol elszaporodtak.
Idegennyelvű könyvet viszont innen: [link] A Keletinél van az üzlet. Higginstő csakl A sas leszállt van meg nekik.
"Of all the things I am not very good at, living in the real world is perhaps the most outstanding." - Bill Bryson
-
ipgirl
tag
Betty Mahmudi: - Lányom nélkül soha
- Végzetes szülők''Aki az embereknél eredményt akar elérni, kell hogy szeresse őket.''
-
brownus
veterán
Megjelent: [link]
meg egy régi kedvenc: Mika Waltari - Szinuhe -
_az
senior tag
Enki Sándor - Feladom! - A sátánista legótól az őrző-védő hörcsögig
az
-
Dominator
aktív tag
Beregi Tamás: Egyetleneim
Jó kis topic lenne ez, ha beindulna
De egy kérdésem is lenne... valami vidám, álmodozós könyvet keresek, olyat, mintha az ''Amelie csodálatos élete'' lenne könyvben, létezik ilyesmi? -
tiv61us
őstag
hat nem friss, asszem 2000-es, de nekem eletem konyve, pedig nem kettot olvastam
Esterhazy Peter: Harmonia Cealestis"maradsz aki voltal, leszel aki vagy"
-
brownus
veterán
up, most ezt olvasom: Révai Gábor - Mesterek (beszélgetések Popperrel és Müllerrel)
ajánlom főleg pszichó hallgatóknak
[Szerkesztve] -
Sir Pocok
őstag
Isaac ASIMOV: ALAPÍTVÁNY sorozat
Nem rövid, de minden tekintetben egy (sci-fi) alapmű.Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
bdav
őstag
a ''vastag'' könyvekben (1-7 kötet) minden benne van amit Asimov írt (kb.
) 1-5 az a teljes Robotok - Birodalom - Alapítvány sorozat. A robotosak és az alapítványok nagyon jók, a közbülsőket (Űr áramlatai, Kavics az égben) én nem szerettem annyira. De azért itt figyel a polcomon mind, a kiegészítő (A) kötettel együtt (amit nem Asimov írt, de ebben a világban játszódnak). Azok sem jók annyira azért
hogy mondjak valami újdonságot is:
Bernard Cornwell - Excalibur, Ördöglovas, Sharpe (és a folytatásaik)
Raymond E. Feist - 1 kivételével minden amit olvastam tőle eddig
R.A. Salvatore - sötételf trilógia
Frank Herbert - Dűne
Weis - Hickman - Dragonlance könyvek (Az őszi alkony sárkányai...)
Timothy Zahn - Thrawn trilógia (csillagok háborúja folytatás)
És még sok más
[Szerkesztve]10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''
-
tütüke
tag
Frank Herbert megirta Dűne trilógiát, a fia Brian Herbert pedig megirta a trilógiához az előzményeket, majd folytatta a trilógia történetét. Tényleg nagyon jó könyvek. Egyetlen könyv hiányzik nekünk a sorozatból: Az Atreides ház. Sehol nem lehet kapni, pedig nagyon szeretném beszerezni. Ha valaki esetleg eladná privátban jelezze
A másik kedvenc iróm: Vavyan Fable - mindegy melyik könyvet olvasom tőle, egyiket sem tudom letenni, mig az utolsó oldalra nem érek. Bátran ajánlom mindenkinek.Eljön majd az idő, mikor együtt alszik a bárány és a farkas. Igaz a bárány nem alszik majd valami jól.
-
brownus
veterán
Megjelent!!!!! Wayne Chapman: Keleti szél II. végre, csak 7 évet vártunk
[link] -
brownus
veterán
up
-
brownus
veterán
ma két könyvet vettem:
-egy 1958-as kiadású Jean-Paul Sartre: Egy Vezér gyermek kora (800Ft-ért, a régi ára: 9,50 :d jó, mi? ki dob/ad el ilyen könyveket??)
-egy angol kiadású D.A. : The Hitchhiker's Guide to the Galaxy
kurvára örülök mindkettőnek!mert az angolnak már a borítója is imponáló, jó néz ki
a másik meg ugye régi és azokat meg gyűjtöm.
egy kép: [link]
bódottá van -
slayer006
addikt
-
slayer006
addikt
ezt most találtam: [link]
egy darabig elég lesz ..."Nem könnyű apának lenni, mikor a gyerek a lázadó korszakát éli." - Darth Vader
-
brownus
veterán
kedvenc magus írómtól : [link] Alan ’O Connor: Aquir gyűrű - jíháá
bódottááá van
természetesen Sianis történetét viszi
[Szerkesztve] -
CriticalHit
őstag
De jó látni, hogy van aki még olvas. Érezni az új könyv illatát, mással összehasonlithatattlan élmény.
"Hernyó maradsz, bár fent keringsz. Nem a szárny szab itt mértéket, hanem a gerinc."
-
slayer006
addikt
válasz
CriticalHit #39 üzenetére
Én elhatároztam, hogy idén már csak könyvre költök, hardware -re nem
A könyvespolcom értéke kb. 35.000,-[link]
"Nem könnyű apának lenni, mikor a gyerek a lázadó korszakát éli." - Darth Vader
-
slayer006
addikt
a könyvespolc az alexandra online -ra vonatkozik [link], nem az otthonira
ami itthon van az egy kisebb falusi könyvtárat megtöltene
amire különösen bücke vagyok az Rejtő Jenő (P. Howard) Összes műve régi eredeti Albatrosz kiadásban19,- és 59,- között voltak az árak akkoriban
"Nem könnyű apának lenni, mikor a gyerek a lázadó korszakát éli." - Darth Vader
-
brownus
veterán
na
-
Robaj
addikt
NICHOLAS SPARKS - A LEGHOSSZABB ÚT c. könyvet keresem, itt kecsón nem találom sehol, ha valaki véletlenül antikváriumban meglátja, és megvenné, nagyon hálás lennék érte!
2 hetem van még megszerezni, ajándék lenne.
Bocsi, h. ide írtam, de itt könyvolvasó emberek is vannak. -
piqla
őstag
Moldova György: Titkos záradék
Szereted az állatokat?
-
brownus
veterán
csillagászat témában tudtok ajánlani könyveket? szép színes képekkel, újdonságokkal esetleg új nasa fejlesztésekkel, új űr-technológiák stb..
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: ABT Hungária Tanácsadó Kft.
Város: Budapest