Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz DeathAdder #169355 üzenetére

    A Roma már az új vezetőség és a tetteik miatt szintet lépett és már készítik elő javában a következő nagyobb lépést.
    Mou is kardinális szerepet vállalt pl az átigazolásokban, az öltözőben, ezt a játékosok is tanúsítják, és mondjuk játékban is végre volt olyan meccs amit úgy hozott a csapat 1-0ra hogy nem esett ki a szívem. A csapatvédekezést elkezdte már tavaly helyre tenni és már látható mit akar a csapat úgy, hogy közben Mou is kreatívabb volt mint várták.
    A figura nagyon sok dolgot megcáfolt és fejben megerősítette a játékosokat, ajánlom figyelmedbe a Tammy, Pellegrini, Cristante,Mancini, Smalling, Patricio és Mou közötti kapcsolatot, az apró és könnyen elsikkadó gesztusokat, hogy az újakat ne említsem.

    Olyan szódásüvegtalp szemüveggel is észrevehető szintlépést meg nem tudom ki várt egy szezon alatt, hogy egyből sima BL indulás egy zilált bizonytalan és magabiztosságát vesztett csapattal. Tudom elmélet, de nincs konf. kupa Fonsival. Ha nem láttad hétről hétre furcsa lehet, de elkezdtek hétről hétre hajtani és tudatosan játszani, más intenzitással mentek...

    Aki nem elvakult az most is óvatos, én sem beszélek semmi másról csak BL helyről. Jól igazoltunk, jó a vezetés, lépdel előre a klub, így kell továbbmenni ebből kell a játékosoknak is meríteni. Kis kupát nyertek, de mentálisan nagyon fontosat, a bizalmat a teli stadionnal már korábban megkapták de a hitet talán José és a kupa adta és valamit viszont is, mert nem maradt nyom nélkül Mou feszültsége, a sok kritika, tényleg fontos lett neki a Roma és úgy fest megvan a kohézió a játékosokon felül Pintoval és Friedkinékkel is.

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák