Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz DeathAdder #168901 üzenetére

    Egy edző attól lesz jó edző, hogy meglévő kerethez alakítja a játékot, a meglévő erősségre alapozza az új igazolásait.
    Az elméletileg dogmatikus kiégett Mou is megtette, ahogy a szintén vaskalapos Conte is sok sok lóvé után de ésszel alakította a keretet ahol kellett.
    Na most, ha Ten Hag nem látja hogy nem alkalmas a csapata arra amit ő szeretne látni, akkor változtatni kéne.
    Egy szóval nem mondtam, hogy ehhez Varane jobb, de ne haragudj már nem 1 nem 5 hanem 15 perces ismétlés nélküli videót lehet összerakni a bojlerről ahol Championshipből is elzavarós dolgokat csinál, és akkor csak az olyanokat néztem ahol nem más hibáját kéne javítani. Mondjuk elméletileg a csk szalag annak jár aki veztő típus és van esze is a focihoz.

    Nyilván a MU keményen elintézett már sok játékost és ennél több van benne is, meg is törték rendesen és égeti a vételára is, meg hogy angol, de eleve nem építenék rá úgy mint ahogy nálunk lehet Smalling játékintelligenciájára.

    Roncát nem kell szopkodni, de akkor tessék már gólt lőni ajtó ablakból amikor kiszolgál, de ha ennyire rossz akkor a félelmetes Brighton miért ment a CR nélküli MU ellen kettővel úgy, hogy mindenben, igen támadásban is felülmúlta a hazai(!) csapatot?

    A bulvárt meg meghagyom az unibetnek, de azok után amit Mou és mások is elmondtak a Unitedről, (egyre értékesebb Mou névjegye amit az asztalon hagyott és minden megnyert kupa) még meg is érteném ha körbehakniztatta volna az ügynökével a fél világot ahogy azt firkálják. De megnézném a Bayernben, bajnokságot simázzák így is, de BL-ben jól jöhet.

    Öntelt fasz? Lehet. Van is mire. Van még pár öntelt fasz akinek meg semmire csak a túl vastag tárcára.

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák