Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz Ringman #160986 üzenetére

    Az a 4 pont xpts-ben kb pont annyi amit azzal is vesztettünk, hogy a játékvezetői tévedések elszenvedőinek tabelláját vezetjük.
    Brutális volt ez a mai, szépen kidomborodott, hogy milyen szerencsétlenek és önbizalomhiányosak. Mondjuk ez a kapott gólokon is látszik, túlnyomó részt egyéni hibákból sikerül, rendre megvagyunk emberen, csak éppen valaki mellérúg a labdának, elpattan, rövidet csúsztat, a középpályás úgy megáll mint a baríó hogy lássa az akciót és akkor kap észbe amikor elfut mellette a második hullám stb szóval nem kifejezett szervezetlenség...

    venember83: Hmm, remélem lesz állásfoglalás a játékosoktól.
    + Ringman: Máskor már felmerült, hogy milyen ócsak nacionalista dolog ez a válogatott foci, és hogy már nem is jelent semmit, mert többen nem is ott élnek stb. Most szerintem normális orosz embernek vagyis jelen esetben focistának bőven elég lélektani nyomás ami történik. Talán megérdemlik hogy függetlenedjenek a vezetőktől és állást foglaljanak bármilyen vérontás ellen, lásd azokat akik tüntettek Oroszországban.
    Én úgy gondolom, hogy címeres mezben sem a vezetésnek játszol, hanem a népednek, a családodnak, akik jórészt normális emberek.

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák