- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
-
IT café
~ Kamaszkorunk legszebb focicsapatai ~
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ringman
nagyúr
[link] ez így konkrétan semmi nem volt, var-on sem nézték meg.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
bagyulajuve
addikt
-
venember83
nagyúr
Úgy tűnik, végre sikerült az UEFA-nak megmenteni legalább tíz évre a futballt azoktól, akik csak a pénzt látják benne.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz DeathAdder #160185 üzenetére
Beverte, mint betyár a gulyást!
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #160192 üzenetére
attól tartok elég jól jártatok vele (akkor is ha marad évekig, meg akkor is ha elviszi egy angol csapat)
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
venember83
nagyúr
válasz bagyulajuve #160194 üzenetére
-
bagyulajuve
addikt
-
addikt
Kár, hogy nem akart jönni.
Go Gunners!
-
bagyulajuve
addikt
jó lesz Zakaria és Vlaho is, utóbbi már gólt is lőtt, Dybala szuper passzából
Resistencia eterna
-
Richard!
addikt
válasz Napfénysüti #160189 üzenetére
Külön kiemelném a két régiújat, a gyúrós gyereket és Alvest. Pengék voltak az első félidőben.
Ma kezdődik életed háralévő része
-
BenHans
addikt
Büntetőnél és szabadrúgásnál tényleg megvan ez a túlgondolás jelenség, tapasztalom...
Ettől függetlenül nem feltétlen mindenki buta aki túlgondolja, sőt lehet az egybites izomból meglövöm típusnak még előnye is van mert hiába van ilyen rögzítetteknél idő mégsem szán időt semmi agyalásra.
Játék közben pedig szerintem pont az különbözteti meg a szinteket, hogy mennyire tudja valaki ösztönössé tenni a mozgásokat, egy cselt vagy adott helyzethez illő lövéstípust vagy passz kivitelezést.Pont most olvastam erről egy cikket.
Biztos vannak más pszichológiai típusok, de én annál jobban teljesítek az élet több területén így a sportban is minél lazább vagyok és "kikapcsolt", az pedig csak motivál extra energiabefektetésre ha valaki felhúz. Akkor van baj ha pl tizinél elkezdek gondolkodni hogy mire számíthat a kapus, milyen magas, felidézem hogy milyen gyorsan ment le lapos labdára, melyik az ügyesebb keze melyikkel dobja ki a labdát stb.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
bagyulajuve
addikt
na vajon lesz e előrelépés
Resistencia eterna
-
venember83
nagyúr
Mané iszonyú buta
Ez sok futballistára igaz sajnos. Nagyon sokra, nincs kisebbségben Mané.
-
BenHans
addikt
Mané tizijét kifogta Gabaski.
Mekkora állat ez a kapus, egy szörnyeteg, ég a tűz a tekintetében is, de szeretem az ilyen karaktereket. 💪🏻️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
-
atee_13
őstag
Az igen
Azért nem mindennapi -
Pkc83
őstag
válasz forceberg #160180 üzenetére
Ezt talán még korai kijelenteni de az igaz ,hogy nem ártana ha mondjuk legalább 7-8 játékos majdnem minden meccsen pályán lenne. Ennek a nagy létszámú rotálásnak semmi értelme. Egész szezonban azt látni,hogy nulla összeszokottság jellemzi a csapatot. Szerintem egyébként hiba volt év közben edzőt cserélni. Nem mondom ,hogy Stöger jobb volt de ki lehetett volna vele húzni ezt a szezont. Végül úszik majd a bajnokság is, de ami még ennél is fájóbb ,hogy akkor nagy eséllyel a Felcsút lesz a bajnok.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
A mondjuk másfél éve tartó oldalazás után úgy látszik jelenleg, Uzuni eladásával lefelé tendál a Fradi állománya...
[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
őstag
Végre láttunk egy jó Barcát és meccset egyben.
-
addikt
Nem egy kutyaütő csapat ez a Forest.
Ott tényleg kupahangulat van.
[ Szerkesztve ]
Go Gunners!
-
BenHans
addikt
válasz venember83 #160175 üzenetére
Tudod az északi erő...
Nem, ez egy ténymegállapítás volt, ez, hogy így alakult esélyt ad a zárkózásra. Nekünk is jó lett volna. De látom te is egyből harapsz mint én, van még ott szurkolói vér, kár is leplezned.️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
mephi666
nagyúr
na, senki nem írta, hogy mutatkozott be Dele Alli?
...valahol láttam egy jó hozzászólást, aminek kb ez volt a lényege: újgazdag suttyó, aki rolls royce-ra veri magát, de az már nem jutott el az agyáig, hogy ha ilyennel villog, akkor azt sofőrnek kellene vezetnie
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
BenHans
addikt
válasz venember83 #160162 üzenetére
Bocsi, a mostani helyzetben nem jött át...
A friss nyilatkozatok után pedig nem érzem úgy hogy bármi alapja lenne a dolognak.
----
Inter: Ha Alexis elütése nem volt szabálytalan, akkor Tammy Abraham sem.
Mondjuk ellenünk idén már fújtak be olyan tizit ahol a támadó rátaposott a védő lábfejére és eldobta magát, érdekes dolgok ezek.Atalanta: A Cagliari első góljánál a srác ha nem ér bele kézzel a labdába akkor nem tudta volna kapu felé átvenni. Ez esetben hiába csúszott meg kicsit a mellkasán is, végül a kezével kontrollálta a labda mozgását. Megadták a gólt, zárkózhat a juve a BL-ért.
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #160161 üzenetére
-
venember83
nagyúr
válasz Napfénysüti #160163 üzenetére
Ha már igazán jó kapus került szóba:
Gianluigi Buffon 44 évesen az első kapus a futball jegyzett történelmében, aki felnőtt karrierje során 500 tétmeccsen nem kapott gólt.
Parma: 92
Juventus: 322
Paris Saint-Germain: 9
Olaszország: 77 -
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #160168 üzenetére
Jaja fájósra vertem az öklöm örömömben, miután az első 2 gólnak némán örültem csak
#160169: nem ficeg ott már semmi... remélhetőleg fiatal még és a jó génállomány is segített neki teljesen regenerálni a sérülést
Na erre stoplissal megtapossák Diaz térdét, miután ráesett
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
Elliot
-
mephi666
nagyúr
válasz atee_13 #160165 üzenetére
Aztán már rúgott rá jókorát vagy 25ről
...na meg ezt a rosszarcú Diazt is látjuk akcióban ránézésre simán 20év letöltendő fegyveres rablásért és drogkereskedelemért
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
Elliot is back
-
mephi666
nagyúr
válasz Ringman #160157 üzenetére
Adrián szerződése június végén lejár vigyétek nyugodtan, ő is képes ilyen bravúrokra
-
Ringman
nagyúr
válasz Tibiajax #160156 üzenetére
majd süti megszakérti a gólt, nem tűnt védhetetlennek. (az elsőnél is csak a mozi ment)
3 kapura lövésből 2 gól lett.
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
a picsába a tegnap estével...
még mindig ezen kesergek -
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #160152 üzenetére
Akkor annyi relevanciaja van, mint a vb-nek
-
venember83
nagyúr
válasz DeathAdder #160149 üzenetére
Nem, mivel viszonylag kevés az afrikai prohardverező...
-
-
DeathAdder
veterán
gyanúsan nem esik szó a nap mérkőzéséről, Cameroon 3-0-ról felállva behúzta a bronzot
holnap pedig a döntő
[ Szerkesztve ]
-
Pkc83
őstag
válasz sh4d0w #160147 üzenetére
Az egész meccset nem láttam csak az utolsó 15 percet.
Nyomtak ugyan de sok elképzelést nem láttam.
Abból a 15 percből én talán Nego-ra mondanám,hogy "jól" játszott a többit hagyjuk. Egy jó csatár sem ártana oda mert Nikolics például árnyéka régi önmagának. Na meg persze egy edző sem ártana. De ne reménykedj a nyilatkozatából nekem az tisztán lejött ,hogy Szabicsnak esze ágában sincs menni csak majd ha elzavarják. -
válasz Pkc83 #160145 üzenetére
Annyira sötét az az alak...
Lednevet kiteszi a szélre, ami nem az ő posztja, majd a 2. félidőben lecseréli Géresire, akinek 7 megmozdulásából 6 nem jó, de legalább bedöglik az addig működő támadójáték. Leviszi a végre jól játszó Dárdait, beküldi a Géresinél is nagyobb csőd Szendreit (ő nem a volt Fradi-kapus vmi leszármazottja?), akiben nem tudom, ki látott 600K értéket juróban, de 1-et sem adnék érte.
Szóval Szabics szar, rosszul cserél, lemeccseli bárki.
https://www.coreinfinity.tech
-
BenHans
addikt
válasz sh4d0w #160144 üzenetére
Ez most mellbevágott, így a semmiből egy kis hazai...
Amúgy nem hallja nem is látja, a majmok közül már csak a beszélő van hátra, azt csinálja még, de nem sok sikerrel.[ Szerkesztve ]
-
Pkc83
őstag
válasz sh4d0w #160144 üzenetére
Most meghallgattam Szabics nyilatkozatát és hát ez az ember még beszélni sem tud.
Szép lassan a bajnokesélyes Vidiből csinálnak egy erős középcsapatot.
Én ugyan sosem kedveltem őket, de sokkal szívesebben látnám őket a második helyen mint azt a mocskos Felcsútot a harmadikon. Szóval ja Szabicsnak mennie kéne.[ Szerkesztve ]
-
Szabics, TAKARODJ!!!
https://www.coreinfinity.tech
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #160140 üzenetére
mit nem adnék, ha a szarkák takarodnának a championshipbe ...erre mi a következő meccsük? everton... na ott kinek szurkoljak? leginkább Lampard-nak, mert őt kék létére mindig is bírtam
-
DeathAdder
veterán
válasz venember83 #160141 üzenetére
premier ligában nem tudok ilyenről (uefa-nál meg amíg nem bl/el/konfetti résztvevő a csapat addig kb. bármit csinálhat), arról olvastam hogy Ashley fukarsága miatt a NC most nagyonsokszázmilliót költhet bármiféle túlfújt szponzori szerződések nélkül is
-
venember83
nagyúr
válasz DeathAdder #160140 üzenetére
Tulajdonosváltás esetén amúgy is tolhat pár évig pénzt az új tulaj a klubba, nem? Mintha ilyesmit olvastam volna, de ebben a tekintetben is lehet, hogy BenHans lesz, aki kisegít. A Roma váltott nemrég tulajt.
-
DeathAdder
veterán
válasz venember83 #160139 üzenetére
valószínű, nem tudom.. de érted, egy még szaros NC, aki jó eséllyel kieshet hogy tud megvenni egy ilyen, fiatal játékost a csúcs évei kezdetén, nemigaz hogy nem volt komolyabb kérője.
Jókat igazoltak sajnos, jelen helyzetükből szerintem kihozták a maximumot, és mivel Ashley egy fukar geci volt, ezért nyáron is szépen költekezhetnek, ffp-től nem kell tartani
-
venember83
nagyúr
válasz DeathAdder #160138 üzenetére
Mondjuk Guimaraest még annyira sem értem hogy szerezhették meg, ő még egy sziti kezdőbe is beférhetne.
Lehet, hogy kiemelkedő fizetést adtak a játékosnak, s nagyon-nagyon komoly sikerdíjat az ügynöknek?
-
DeathAdder
veterán
válasz Phoen|x #160137 üzenetére
a hatalmas tét rányomja bélyegét
Watford amúgy csont nélkül fog kiesni, hülye NC meg megvette a Burnleyből Woodot egy halom pénzért hogy gyengítsen egy riválist, erre ők meg lekasztották féláron Weghorstot, nem is értem hogy tudták őt megszerezni, de akár bent is maradhatnak így. Mondjuk Guimaraest még annyira sem értem hogy szerezhették meg, ő még egy sziti kezdőbe is beférhetne.
-
addikt
Micsoda csemege ez a burnley watford.
Go Gunners!
-
Ringman
nagyúr
válasz dudu5130 #160134 üzenetére
Kapus se ártana.
Milannak 3 kaput eltalalo lövése volt, nekünk 5
[ Szerkesztve ]
-
dudu5130
őstag
Ez a második félidő borzalom volt. Lautaro megint klasszis volt... Ja nem. Amíg a padrol nem tud beallni minőség... Igazából még mindig nincs baj, az majd csak jövő héten lesz.
-
addikt
Egyébként meg baxxa meg a milan.
Go Gunners!
-
Ringman
nagyúr
válasz Tibiajax #160128 üzenetére
nem lesz baj, beállt vecino
szerk:
theonak már a zuhanyzóban kellene fetrengenie az első félidő óta.[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz Tibiajax #160124 üzenetére
Az történik, hogy idekapcsoltam és azóta kb csak a Milan veszélyeztet
Ibra hol van? Nem tán covidos és épp kikergeti a vírust egész olaszországból? Vagy európából?
-
Tibiajax
nagyúr
mi történik??????????????
hihetetlen. xdd ez a nyomorék zsiru nem csinál egyik meccsen se semmit, max beáll csereként
hát nyiiiilván itt és most kell brillíroznia
xdddd[ Szerkesztve ]
-
addikt
A haverom.
Go Gunners!
-
Ringman
nagyúr
ezt a mákos szar gólt!
-
mephi666
nagyúr
Hatttttalmas Giroud
-
Tibiajax
nagyúr
válasz venember83 #160116 üzenetére
igen.
baloldalt pedig egy borja valero! - ha estleg az is kérdőjel lett volna -
Ringman
nagyúr
válasz venember83 #160116 üzenetére
nekem úgy tűnik.
szerk:
nagyon leengedtünk, kellene frissíteni a padról. gagliardini vagy vecino jöjjön be középre?
[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
válasz BenHans #160114 üzenetére
Nincs, Dzekonál sem volt a Venezia ellen és a gólját sem vették el miatta.
eh
--
pedig reménykedtem a var bevezetésekor.Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
BenHans
addikt
válasz Ringman #160112 üzenetére
Nincs, Dzekonál sem volt a Venezia ellen és utána a gólt sem vették el miatta.
Komolyan ne várj semmit, ha mezőnyben 66x nem fújják le attól még egyszer lefújhatják a boxon belül, sőt bizonyos esetekben az is lehet tizi amikor a támadó rátapos a védő lábfejére és elesik, máskor pedig mehet tovább, max ha úgy alakul esetleg fél perccel később elveszik a gólt.[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
könyökösnél nincs var?
-
addikt
-
Tibiajax
nagyúr
óó istenem Dumpfris, mért nem húztad vissza azt a labdát... a bantu néger kirepült volna a pályáról is
-
mephi666
nagyúr
válasz DeathAdder #160106 üzenetére
ez egy ilyen világ... simán be kellene tenni a szerződésükbe, hogy "aki ilyen botrányba keveredik, attól azonnal elhatárolódik a klub és x összeg megfizetésére kötelezi" a klubnak nem mindegy, hogy mit mutat a külvilág felé, másik oldalról meg ha megvesz egy játékost, annak számít a játékára és rohadtul nem mindegy, ha az idiótája elbasz azzal mindent, ha rosszkor-rossz helyre dugdossa a farkát jó dolgában... ott az összeg, amennyiért átigazol meg a szerződés, szépen visszaosztani, hogy mennyit dolgozott le belőle és arányosítani... megveszik 30millióért 4 évre és 2év múlva jön a botrány, akkor perkáljon vissza szépen 15öt
-
DeathAdder
veterán
válasz sh4d0w #160100 üzenetére
amúgy érdekes menyire nem foglalkoznak ezzel a témával, a greenwood ügy is a sky-nál arra volt jó hogy két átigazolási hír közé beszúrják oszt annyi, Cének is volt hasonló esete, meg voltak jó ügyvédjei, úgyhogy már régen el is van felejtve, és továbbra is példakép. Datsyuk akiket írt a bundásból, de a PL-ben is Bissouma ügye valahogy fű alatt elsurrant. Egyedül Adam Johnsont csukták le, de azt súlyosbította hogy a lány kiskorú is volt (illetve ha jól rémlik őt nem bántalmazta, csak kiskorú volt)
-
addikt
Milános van a topicban vagy agyoncsapta a sok Interes?
Go Gunners!
-
BenHans
addikt
“If the referee made the right decision, then our sport that many years ago became the sport that people love, then this has changed. This is a different sport. A different sport.
If that is a foul, then this is no longer football, we have to call it something else. We need a different name, because it’s a different sport.
If the referee made a mistake and disallowed the goal, he will be the first to be upset at getting it wrong, while for Roma it is déjà vu, as this has already happened many times to us this season.
There is also a third option, which is that Roma are considered ‘small’ in the eyes of those who are powerful. I leave it there, as the Mourinho who arrived here seven months ago has a different profile to before.”Mourinho uno di noi! Contro tutto e tutti. Forza Roma!
Jó, hogy Damiano ott volt a stadionban, találó lett amit korábban idéztem a dalszövegéből.
"Sono fuori di testa ma diverso da loro
E tu sei fuori di testa ma diversa da loro
Siamo fuori di testa ma diversi da loro
Siamo fuori di testa ma diversi da loro"Persze Mou a hülye meg a hibás sőt a gyenge edző, meg Zaniolo a problémás, ahogy majd valami tesiből felmentett álintelligens segg pocokfej megmondja a tutit alaptalan unalmas sz*r lózungokkal. Am a Unitedes trófeái egyre értékesebbek lesznek ahogy múlnak az évek és az az utsó pár amit ő betett a vitrinbe.
[ Szerkesztve ]
-
Tibiajax
nagyúr
római bohóckodás után, lássuk végre a nagyfiúkat
FORZA !!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hálózati / IP kamera
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 10
- Kerékpárosok, bringások ide!