Új hozzászólás Aktív témák

  • LyonnaisFan1

    őstag

    válasz yuing #148269 üzenetére

    Jó igazolás lesz sztem. Ha olyan számokat produkálna, mint amit nálunk a legutolsó idényében sokat nyertetek. Mivel Free Transferként fog érkezni, sokat nem is bukhattok vele. Az nso meg társai kommentszekcióit meg érdemes figyelmen kívül hagyni, mert oda boldog/boldogtalan agyhalott is odanyőg valamit, hogy ilyen szar lesz, meg olyan bukás lesz. Az idő majd ezt is eldönti.
    A TM szerint 37 meccsen csinált egy 20+12 mutatót, ami nagyon jónak számít. A pont/meccs átlagot majdnem hozta.
    Sztem Agüeroval és Messivel (ha végül marad?!) jól meg fogja magát érteni, és ez hozni fogja a gólokat, és a pontokat is szép számmal. Na meg idővel a sikereket is.
    Nem Depayon múlott, hogy végül a CL Playoff selejtező kör nem lett meg. Amit ő tudott megtett. Inkább más dolgokon szállt el a dobogó. Például, hogy a Nizzát hazai pályán nem bírták megverni, úgy, hogy a Monaco döntetlent játszott ugyanazon játéknapon.)

    Messihez visszatérve: Olyan hírek?! láttak vele kapcsolatban napvilágot, hogy a bérét radikálisan lecsökkentik, és ez nem nagyon tetszik neki, és akár ez szakításhoz is vezethet.
    Azért ne b...a már meg, hogy az a 35 misis éves bér a világ végét jelentené számára? :W
    Annyi pénzt összefocizott már élete során, amit más talán sosem fog. (Vagy csak nagyon kevesen.)
    Ha ő emiatt áll mondjuk tovább, és megy a Palizerhez (akik sztem egy zsákot félreraktak már Messi bérezésére.), akkor arról is meglesz a nem túl pozitív véleményem. Ahogy sztem még jó sokunknak.

    As I sit here and slowly close my eyes. I take another deep breath. And feel the wind pass through my body. I'm the one in your soul. Reflecting inner light. Protect the ones who hold you. Cradling your inner child ((Godsmack - Serenity))

Új hozzászólás Aktív témák