Új hozzászólás Aktív témák

  • sh4d0w

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Peterhappy #143272 üzenetére

    Nem vitás, hogy öreg váz lenne, de jelenleg nincs jobb. Dárdai, Bolla, Houri nagy ígéretek, utóbbi az 1-1-ben nagyon jó, de keveset lő. Dárdain látszanak az adottságok, meg hogy máshol szívta magába a futballt, de még hullámzó a teljesítménye. Bolla ugyan hazai nevelés, de időnként olyan profi módon teszi a dolgát, hogy csak nézek, máskor meg egyszerű dolgokat ront el.

    Na és jöjjön a feketeleves: jelen pillanatban az ellen kell harcolnunk, hogy ne essünk ki. Ti beláthatatlan messzeségben vagytok, a felcsút is meglépett, 11 pontra vagyunk a kieső helyektől. Nagyon hasonló a helyzetünk, mint tavaly a Lokinál, ők is voltak 3.-ak kb. féltávnál és kiestek. Mi az utolsó 5 meccsünkön 4 ruhát kaptunk, ezzel messze a legrosszabbak vagyunk tavasszal.

    Süti Mester meg alkalmatlan élcsapat vezetésére. Makacs, nem hallgat senkire, az embereket nem a posztjukon játszatja, cserélni nem tud. Nincs 2 meccsünk, ahol ugyanaz a kezdő lett volna a pályán, de a hétvégén látszott, milyen jó ötlet egy vb-aranyérmest mb2-es, technikailag képzetlen, alapvetően támadó felfogású játékosra cserélni.

    Szerintem ennél Juhász is többet fog hozni.

    https://www.coreinfinity.tech

Új hozzászólás Aktív témák