Új hozzászólás Aktív témák

  • yuing

    őstag

    válasz Peterhappy #141807 üzenetére

    Szerintem egy kicsit sötétebben látod a klub jövőjét, min amilyen valójában. A 1 milliárd eurós éves bevételt ostromolták a Covidot megelőzően. Ha tavasszal vissza tud térni az élet a korábbi kerékvágásba, plusz ugye a fizetéseket jelentősen sikerül csökkenteni, akkor szerintem megfelelően sikerülhet már nyáron is átalakítani a keretet. Legnagyobb probléma, hogy az alapjátékosok durván 2x annyit, a kiegészítők meg nagyjából annyit keresnek, mint más bajnokságok topjátékosai. Egy Sergi Roberto nettó 12 millió eurót visz haza éves szinten. Elmebeteg összeg. Nemtom, hogy Messi bére indikálja-e az egész kártyavárat, mindenesetre gyakorlatilag az összes játékossal új szerződést kellene kötni, akinek nincs ínyére, menjen a francba. Egyetlenegy nélkülözhetetlen játékos sincs.

    Coura és Grizire rátérve, én már januárban elengedném akár ingyen is mindkettőt, annyit hozzátesz egy B-s is, mint ők. Ilyen teljesítmények után sajnos az a büdös valóság, hogy a kutyának nem kellenének, még 50 millióért sem. Legalább a horror fizetésük jelentette tehertől szabadulna a Barca.

    Remélhetőleg januárban egy olyan elnök kapja meg a lehetőséget, akinek konkrét elképzelései, terve van arra vonatkozóan, hogyan lehet a klubot kirángatni a szarból. Ezt jelen pillanatban Victor Fontban érzem, aki évek óta készül a feladatra, de sajnos úgy tűnik Laporta esélyesebb.

Új hozzászólás Aktív témák