Új hozzászólás Aktív témák

  • bagyulajuve

    addikt

    válasz Richard! #131979 üzenetére

    "besztlíg"

    Basszus nem éhbérük van (heti font 10 és 100 ezrekről beszélünk), hogy megérezzék néhány hónapra a 30%-os csökkentést, ráadásul legtöbbnek reklámszerződéseik, szponzoraik, befektetéseik vannak, - hihetetlen, hogy másokra mutogatnak. Milliók vesztették vagy fogják elveszteni állásaikat világszerte, sokan napról napra élnek, mert nem tudnak félre tenni, ezek meg pezsgőre annyit költenek el hetente mint másnak a havi fizetése és hiztiznek...kíváncsi vagyok szegény Walker-nek pl most mennyibe került az a 2 callgirl, biztos nem 200 fontba, bezzeg erre van pénz, igaz a lányoknak is meg kell éni valamiből, hányinger az összes.
    A kluboknak nincs bevétele, akkor egy kis lemondást elviselhetnének, erre még jön Rooney és Lineker, hogy még olajat öntsön a tűzre, utóbbit intelligensebbnek és emberibbnek gondoltam.
    Kivitelezhetetlen, de a klubvezetők helyében megállapodnék, hogy együttesen kib*sszák az összes focistát rendkívüli helyzetre hivatkozva, aki nem megy bele. Csak a markukat bírják tartani és ilyet állítanak magukról, hogy bűnbakok, azt sem tudják mit jelent.

    :(((

    [ Szerkesztve ]

    Resistencia eterna

Új hozzászólás Aktív témák