Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz Sickboy25 #128519 üzenetére

    A vezetőség teljese üzletember, a kapitalizmus működtetéséhez ért, de a focihoz nem, és abban bízik, hogy egy vélhetően jobb játékost egy jóra lecserélni majd előrelépést jelent 1.7 PPG-ről.
    Csak közben a legapróbb elképzelés nincs a pályán, hogy open play játékban milyen focit szeretnének megvalósítani, úgy meg ez a világ legjobb játékosaival sem valószínű, hogy működne.

    Az a szerep jól áll nekik, amikor feltolt védelmek ellen kell második szándékból kontrákra játszani, mert megvannak hozzá a gyors és jó befejezőik, de ez kevés csapat ellen működhet a bajnokságban.

    Lindelöf sem rossz, és Smalling mellett egy nagyon drága Maguirere szerintem semmi szükség nem volt.
    Nekem már az is ellentmondásos volt, hogy egy buildupban erős, jól passzoló, gyors CB-t vesznek, ami egyértelműen a proaktív focit vetíti elő, feltolt védelemmel, erre megveszik mellé Wan Bissakát, aki elit védő, szinte bárkit le tud venni 1v1-ben a pályáról (Sterlinget is szépen zsebrevágta) csak a felfutásai teljesen meddők, rosszul passzol, nem jól ad be, first touchban is suta, összjátékben hasznavehetetlen, ahelyett, hogy a tavaly igencsak ígéretesnek tűnő Dalot maradt volna, ő ment a pincébe, és hoztak egy elit védekező szélsőhátvédet, akivel egyébként a proaktív focit próbálnak játszatni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák