Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz venember83 #128218 üzenetére

    :DDD :DDD

    Amikor a kutyákkal is gondja van az mennyire üldözési mánia?
    Biztos erre nevelik őket, hogy rossz szemmel nézzenek és ne csóváljanak ha színesbőrű embert látnak. :DDD
    Mi van ha egy fekete lány labrador volt?
    #dogmetoo

    Az ázsia centerben sok kínai eladó rám is úgy néz mintha ki akarnám rámolni a boltját. Most akkor ez fehérellenesség? Vagy így én vagyok a fehér g*ci :DDD mert csak belelátom?

    Lehet szar vagyok meg szemét, de kicsit túltolják a témát.
    Nem kell, nem tetszik a rasszista bekiabálás, a sportolókat legalább tiszteletben kéne tartani, - a gladiátorjátékok is sokszínűek voltak ;] -, de köszi, nekem a szivárványos szögletzászló (a'la Bundesliga) vagy szurkolói zászló (pl. Bayern) is bántja a szemem, főleg, hogy külön ki is kell emelni.
    Talán finomabban kellene tálalni ezt a nyomjuk az arcodba a metoo, rasszista, befogadás/elfogadás, gender, erősen ellentmondásos klímahiszti/lobbi azzal a szerencsétlen mentális sérülttel, stb dolgokat, mert amit ennyire kényszeresen erőltetnek az sok esetben fordítva sül el, sőt annál is kiverheti a biztosítékot akit eddig sem érintettek ezek a témák.

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák