Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz NyxNyxNyx #124176 üzenetére

    Tanulva a Fulham hibájából, szerintem nemigen éri meg. Pedig ott még papíron úgy is tűnt, hogy okosan költöttek, de egyszerűen annyi embert nem lehet egyszerre beépíteni egy csapatba, ez még a legjobb edzőknek sem megy.
    Ott az Everton is aki konkrétan a legtöbbet költött a két manchesteri után nettóban az elmúlt 5 évben, és tapodtat nem léptek még előre. Vagy a mu, az arsenal, akik szinten nemigen léptek előre, pedig minden ablakban drágáért igazoltak.

    Ha kevesebb a lóvé akkor okosabban kell gazdálkodni, mint a többi klub (ld spurs, pool, annó arsenal) és nem ilyen kockázatokba belemenni, mert egy Fulham, Villa esetében könnyen csőd is lehet a dologból. Pool is amikor Downingra meg Carollokra költött rohadt nagy pénzeket ugyanolyan szarok maradtak. Nyilván a Fulham kap parachute paymentet a csampóban, szóval csődbe menni ma már nem olyan könnyű, de mégsem lehetetlen, miközben érdemben semmit nem léptek előre.

    Nyilván legkönnyebb helyzete a szitinek van, mert bárkire van bármennyi pénzük, és a szakmai stáb is rendkívül okosan végzi a dolgát.

    A Tottenham full mást csinál, nagyon okosan igazolnak, nem sokat, hiányposztra, és valószínűleg van pénzük arra akit akarnak, de azért nem költenek csak azért, hogy igazoljanak. Pont azt csinálják, amiért tavaly azt mondtad h irigyled a pool átigazolási politikáját. Én nem aggódnék :N

    (#124179) ZavaBalazs - valóban eltűnt. [link]

    (#124180) omfgk - gondolom ezért is írta :)

Új hozzászólás Aktív témák