Új hozzászólás Aktív témák

  • vond

    MODERÁTOR

    Ezt bedobom ide is, még mielőtt felülne mindenki a sajtó szokásos kavarásának, meg az ilyen indeksz féle mocskolódásnak. Bár ahogy elnézem, itt eddig nem nagyon volt téma. Helyesen, mert nem is kell, hogy az legyen.

    Szóval. Leírom pár mondatban, hogy miért volt kamu és miért egy bazinagy felfújt lufi ez a fél MTK-t sújtó vírusos hasmenősdi, ami miatt bennünket minden sportszerűtlen szarnak elmondanak az országban.

    Egyrészt ugyanannyi alapemberünk hiányzott nekünk is, mint az ellenfélnek (egy részük betegség, vagy sérülés, mások eltiltás miatt), és az MTK-nak 7 ponton egyezett a kezdője a múlt hetivel (ugyanúgy, ahogy nekünk). Akkor mennyire voltak felforgatva a csapatok?

    Másrészt meccs után fél órával kínai kajákkal, meg mindenféle húzós svédasztalos cuccokkal a kezükben futkároztak azok, akik elvileg 2-3 nappal előtte a halálukon voltak hasmenés ügyileg. Én ott voltam, a balfasz újságírók nem.

    Harmadrészt az mennyivel lett volna sportszerűbb, hogy ilyen kiélezett küzdelemben beiktatnak nekünk két 1000+ km-es túra közé egy bepótolandó hétközi bajnokit? Úgy, hogy ráadásul minden közvetlen riválisunkkal mi játszunk idegenben, mert csak.

    Ja, nem mellesleg a Haladást nem is kereste meg senki hivatalos úton. A emelesz döntése volt.

    Szóval ennyit erről.

    Érdemes meghallgatni a két vezetőedző korrekt nyilatkozatát: [link]

    [ Szerkesztve ]

    Eladó Panasonic G9 + Viltrox speedbooster: https://t.ly/C88YY

Új hozzászólás Aktív témák