Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz BenHans #115993 üzenetére

    Ez is azt mutatja hogy meg sem próbál talpon maradni, hanem egyből esik ha teheti.
    Ez egyáltalán nem egyenlő azzal hogy dobálja magát, mert az természetesen nem igaz :N (nyilván előfordul, de kinél nem)

    Az meg mi kifogás hogy Willian és Moratak mellett nem akarja a hátára venni a csapatot. Csak pont azt nem láttuk hogy milyen az amikor a hátára veszi, és lehet ezért nem vitték el, pedig már 28, és már évek óta minden nyáron odahízeleg a reaálnak.

    Láttuk a VB-n Cét hogy küzdött a potugál válogatottért, vagy Suárezt egy középszer liverpoolban.

    Nem is értem hogy lehet degradálni egy olyan keretet mint a cselzié, hogy nincs benne játszótárs, mindössze kb. egy kézen meg lehet számolni azokat a klubokat akinek tőlük jobb keretük van.

    Messze a csapat legjobbja, ezt a vak is látja, vitán felül áll, és amikor megy nekik akkor nagyon ott van a szeren, és akkor kb. mindenki közvetlen a Messi polc alá helyezi, de amikor visszaesik a csapat és igazán kellene a zenije akkor szépen beleszürkül a mezőnybe. Ez tarthat hetekig, hónapokig (amikor kb. fel sem tűnik senkinek hogy létezik) , de elég akár fél meccs is pl. most decemberben hazai pályán a Wolves ellen is úgy lubickolt, hogy öröm volt nézni, meg is szerezték a vezetést, és tovább ment az ostrom.. aztán a semmiből két kaput talált lövésből kaptak kettőt a második félidő legelején és a további fél órában momentum nélkül kaptak ki vele együtt a csapatban.

    Úgy gondolom hogy ez fejben dől el, mert a képességei abszolút világklasszis :)
    Özilről is ez a véleményem csak sokkal hatványozottabban, az ő képességei is egészen kivételesek.

Új hozzászólás Aktív témák