Új hozzászólás Aktív témák

  • #16741888

    törölt tag

    válasz BenHans #111873 üzenetére

    Engedd meg hogy elmondjam hogy ez egy baromi jo comment. Egyben meg is valaszoljam neked a kerdest. Az uj vilag uj elvei szerint Ronaldo a nagyobb, megpedig sokkal... megvettek Ronaldot es vettek maguknak az elso napon 1 millio uj kovetot rajongot... berantanak(nanak ha befernenek) a stadionba 5-10 ezerrel tobb turistat, aki kivancsi szimplan Ronaldora (nem a juventusra) es megtizszerezik a merchandising forgalmat, mert ugye nem csak a mezeledasra kell gondolni hanem az egyeb termekekre is amit az x millioval tobb koveto vasarolni fog. Jovore jon a kinai tura, illetve a globalis markava valas. Ronaldo nelkul olyan jellegu ertekekre alapozva amiket leirsz ez a dolog kivitelezhetetlen.... nade Ronaldoval?

    Nem tudom van e osszefugges, DE pl. a Real elso meccsen gyakorlatilag majdnem negativ nezoszam csucs volt... x eve nem voltak ennyire kevesen kivancsiak Real meccsre. Mikoris volt ennel kevesebb? 9 eve masjusban... Igen Ronaldo elott. Valoszinu egy szerencsetlen veletlen az osszefugges, ugyanakkor erdemes ezen elgondolkodni hogy hol tartunk.

    Formalodik madridban egy fiatalokra alapozo full szimpatikus -spanyol- gerincu csapat... az utobbi 25-30 ev egyik legszimpatikusabb csapata formalodik, spanyol edzo, eros spanyol fiatalok, orult igazolasoktol kvazi mentesen... tok jo az irany. Igaz benne van hogy ebben az evben kupa nelkul marad a csapat. es akkor mi van? Mondanam en mint a hozzad hasonlo elveket vallo szurkolo... Ugyanakkor korunk agymosott konzumidiota focifogyasztojanak ez nem palya... nincs Ronaldo kit erdekel a madrid? Ki az az Asensio? Ceballos who? Mondja a madridban levo turista es hip hop tavol marad az az 5-10 ezer ember... Ronaldo tavozasnak napjan 1 millioan dislikeoltak a madridot, az 20 ezerrel kevesebb vasarlo, 5 ezerrel kevesebb madridista kartya stb stb. lehet sorolni de biztos hogy oriasi veszteseg ot nem a csapatba tudni.

    Uh en ezert mondom hogy nagyon nem lepodnek meg ha bejonne Neymar az utolso pillanatban. Oszinten jobban belegondolva meg is ertenem a dontest (tamogatni nem tudnam), jelenleg nincs eladhato termeke a csapatnak, ez pedig egy vallalkozas sok tenyezos elvarasokkal es profit igennyel... gareth bale a fifa cimlapjan? ugyanmar...

    Jelenleg itt tart a foci :) es en ezt abszolut laikuskent irtam de nem hiszem hogy nagyon tavol lennek a valosagtol. Erdemes ennek megfeleloen kezelni.

Új hozzászólás Aktív témák