Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz #16741888 #111172 üzenetére

    Mi ferdítés van abban hogy az egyik leírja a tényeket, sok esetben oknyomoz, míg a másik arra van kitenyésztve hogy sumákoljon, magyarázkodjon, és tudatosan félreinformálja hülyének nézze a népet?
    Mintha nem lenne teljesen világos amit MO-n focival csinálnak, és hogy a 2rule is csak egy csatorna a sok közül amin keresztül az állami pénz tudjuk kik zsebébe csordogál. Nehogymár bevegyük ezt a nagy magyar identitású baromságot a fenti linkben, még csak nem is Magyarországon gyártják őket....

    De felőlem aztán édesmindegy, lehetne fordítva is, teljes mértékben leszarom, nem élek és nem is éltem soha ebben az országban, adót sem fizettem bele soha....de bár csak ennyire lopnák el az én adómat is és nem ennél százszorta aljasabb és fájdalmasabb módon...ami MO-n megy az hozzá képest legfeljebb csak gyermeteg picsogás, amolyan diákcsíny, és a miniszterelnök úr is egy földreszállt angyal, de ez már nagyon nagy off :DDD Sokaknak magyarként a nyugat a referencia és nincs tovább, az a csúcs. De még a spanyolok is úgy csalják az adót ahogy nem szégyellik, sőt még büszkék is rá. A fociba ölt EU-s pénzekről nem beszélve, múltkor már Merkel is felszólalt annak kapcsán hogy jó lenne visszavenni..

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák