Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz dudu5130 #106240 üzenetére

    Van benne kakaó, meg nikotin. :DDD
    Még 2 jó éve biztosan van ezen a szinten ilyen küzdéssel is. EDF alatt is legalább olyan fontos láncszem mint a kopasz alatt volt, az a munka amit az ellenfél tizenhatosánál végez letámadásban és ahogy uralja a középpályát box-to-box, védekezéstől támadásig az valami hihetetlen.
    Elhihetitek, hogy én sajnálnám legjobban, óriási kedvenc Rómában, fájna a távozása a csapatnak is.

    Én azért nem venném még biztosra ezt az átigazolást. Semmi konkrétum nincs még, csak annyi amennyit egy Tuttosport állít, akik eladtak már kb mindenkit mindenhova.
    Persze nem zörög a haraszt ha...
    Szerintem egyelőre ez csak egy kacsa, de nem zárom ki Spalletti személyes közbenjárását.
    Most az jött le, hogy megkeresés volt, de konkrét ajánlat nem érkezett az Inter részéről. Extra adalék, hogy az Inter FFP megkötései nem egy 30 milliós ajánlatot vetítenek előre egy 30 éves játékosért. Zaniolo teljes játékjoga is az üzlet része lenne, de őt még pér napja a Sassuoloban látták a pletykagyárosok. Persze hosszú távon lehet jól járnánk vele, nagy tehetségnek tűnik, de azért na...
    Azok után, hogy Angliából a fizuja dupláját ajánlották tavaly és előtte nyáron is és több mint 40M€-s ár is el lett utasítva elég vicces lenne, pláne a mai árak mellett. Többször elmondta hogy elégedett a helyzetével és a pénz nem minden mert nem tud tovább javítani az életkörülményein. Jelenleg 4M€-t keres, az Interben azt mondják ez fél millióval lenne több... Guangzhou is érdeklődött, pedig januártól már ott játszik a Tutto szerint, 10.5M€-t keres és 50M€-t kaptunk érte. :U Maradjunk annyiban, hogy majd ha Angelo Mangiante, Gianluca Di Marzio vagy a klub embere erősíti meg akkor érdemes ezzel foglalkozni.

    Ninja és a klub nyilatkozatai után pláne "érdekes" lenne egy ilyen lépés. ,
    Lehet csak nagyon félreértettek valamit... :DDD

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák