Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz 7600 GS #101411 üzenetére

    Furcsa, de örülök a sikerének.
    Mi is sokat köszönhetünk neki de fordítva is.
    A Baselből leigazolta a Chelsea, de nem volt még kész játékos, csak egy tehetséges 21 éves ígéret.
    Kegyvesztett de tehetséges a Chelsea által levetett futóbolondként érkezett Olaszországba. Nem volt elég érett, nem tudott konzisztens teljesítményt nyújtani, nem is kapott elég lehetőséget, ráfért a kölcsönadás.
    Aztán a Fiorentinában is látszott hogy gyors és jó a balosa, de nem voltak meg a hasonló kaliberű társak hozzá a különböző posztokon (26M - 9G - 4A). De itt már látszott, hogy a Chelsea hibázna ha végleg elengedné.
    Aztán szerencsére sikerült megszereznünk és itt kibontakozott. Rudi Garcia és Spalletti is tudatosan épített a szélsők játékára még ha más felfogásban is, és beérett. (83M - 34G - 24A)

    Most pedig a kérésére elengedték a Liverpoolhoz, amit azóta többször megköszönt a Romának, elmondása alapján miattunk lett az a Salah aki a Liverpoolban termel.
    Mi pedig szurkolunk neki, mert szerettük és mert pénzt is hoz. 42M€ + bónuszokért ment, azóta már át is utalt 1.5M€-t a 'pool és ez még kibővülhet 8M€-ra, tehát jó esetben 50M€-re növelheti az érte kapott összeget, ami talán felér egy köszönettel.

    Hozzá kell tenni, hogy jó helyre ment és erős iramú bajnokságba. Ezért is megy neki ilyen jól, plusz Klopp játéka még a Dortmundban is feküdt volna neki. A Serie A-ban a zárt védekezés miatt és a betömörülő csapatok ellen látványosan tudott szenvedni. Ha nincs lendület a támadásban és falat kell törni akkor könnyen vissza tud esni a játéka. Valamilyen szinten kontracsapat kell neki, vagy legalább az hogy az ellenfél se 0-0-ért menjen és néha próbáljon kontrázni amiből vissza lehet szúrni, ez a PL-ben jórészt megvan.
    Így is megmaradt, hogy néha futás közben lehagyja a gondolatait... :D

    Nem tudom kellenének-e egymásnak a Reallal (azt olvastam amúgy, hogy Jamest visszahívják a Bayerntől :D), majd meglátjuk, de a 'pool nem fogja olcsón adni.
    Bárhogy is alakul, Forza Momo!

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák