Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz DeathAdder #100697 üzenetére

    Az az 5 klub legyen minimálisan megvágva, igen, hogy ne tudják beton biztosan kisajátítani ezeket a helyeket.

    Én örülök hogy jó úton haladunk, de ahhoz hozzá tartozna az is, hogy ha egy Virgil van Dijk 75MŁ 26 évesen (A Southampton ezt hogy csinálta?) akkor Rüdigerért kérhettünk volna 35M€-nál többet 24 évesen, Salah-ért pedig bőven többet mint 42M€, mondjuk ez 8M€-val növekedhet teljesítménytől függően, tehát szurkolok neki és nektek. Jó úton halad hogy hogy megköszönje a dobbantót. :D
    Oké, talán más az alkupozíciója egy Liverpoolnak a Barcelonával szemben, de Coutinho 3x többet ér mint Salah? Jól jártatok, az biztos... Na meg ugye Pjanic 32M€ a riválisnak, vicc...
    Bosman szabály, erre is ráfér a reform, bár nem tudom hogyan...
    Próbálkozhatunk kivásárlási záradékot rögzíteni a szerződésbe, de itt már az is gond, hogy a játékos nem biztos hogy elfogadja attól tartva hogy nem fizetik ki ha nem reális és nem mehet nagyobb klubba. Így aztán vagy adjuk olcsóbban vagy nem hosszabbít és megy ingyen.
    A mai foci klubhűséget legfeljebb nyomokban tartalmaz, így abban sem lehet bízni.

    Azzal kapcsolatban tudsz valamit hogy amennyiben mondjuk egy cégcsoport (Suning) kezében van egy kínai (Csiangszu Szuning FC) és egy olasz klub (FC Internazionale Milano) akkor ha a kínai csapathoz elcsábítanak jó pénzért egy játékost és innen adják kölcsön vagy áron alul az olasznak az mivel jár?

    Valamit olvastam hogy a szövetségnek kell nem keveset fizetni. De így kb meg is lehet kerülni az FFP-t?

    [ Szerkesztve ]

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák