-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lovi0930
csendes tag
Sziasztok! ea access-ra csak bankkártyàval vagy feltöltőkártyàval is tudok előfizetni?
-
Hunt3r22
őstag
Videókat hol lehet letörölni? (amiket felvesz automatikusan)
-
Kecuhun
senior tag
Nem emlékszik valaki közületek, hogy mikor volt pontosan tavaly a szingapúri store-ban -20%-os akció a gift cardokra? Remélem, hogy idén is lesz!
-
Croft-21
őstag
Akadt egy kis gondom. Wifin keresztül csatlakozok a netre, de a mostani update óta nem csatlakozik egyből fel. Kiírja jobb oldalt, hogy connect to xbox live, aztán pár percre rá magától felcsatlakozik.
A frissítés előtt mikor bekapcsoltam a konzolt már a neten volt, és üdvözölt a konzol
Most már az sincs. Másnál is eltűnt az üdvözlés? -
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na most olvasom hogy jön UWP App-ként Xbox One-ra Torrent kliens, meg a VLC player is készül. MI lesz itt hajaj.
-
Sicilian
addikt
válasz
Sir Riccio #79884 üzenetére
Free-be van egy viszonylag jó kis poker game ! Azzal el lehet lenni 14 napig..
Multi részét fogod tudni használni és másokkal játszani !
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sir Riccio #79882 üzenetére
De az, csak nem tudod kipróbálni, mert nincs játékod. Tölts le valami free játékot, és próbálj meg multizni vele, menni fog.
-
Sicilian
addikt
válasz
Sir Riccio #79880 üzenetére
Miből gondolod, hogy nem lett Goldod ?
A 14 napos próba nem jogosít minden kedvezményre, mint akár egy 1 havi !
A havi ingyen játékot nem tudod letölteni vele ! -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Sir Riccio #79880 üzenetére
Ha nincs játékod felesleges volt beaktiválni a kódot, mert az csak multizáshoz jó.
-
Sir Riccio
addikt
válasz
Sir Riccio #79876 üzenetére
Volt a gép dobozában egy 14-napos live kód, beírtam, elfogadta, de nem lett ettől goldom most meg már azt írja, hogy felhasználták már a kódot.
-
Hunt3r22
őstag
Nba 2k17 the Prelude ingyenes ha valakit érdekel.
-
Geller28
csendes tag
Tatán egészen olcsó live, aki arrafelé lakik:
[link] -
Sir Riccio
addikt
Sziasztok!
Csatlakoztam ma én is a klubhoz, 360-ról váltottam, igaz jelenleg egy darab játékom sincs, de tervben van, hogy változtassak ezen. -
Def26
félisten
-
törölt tag
válasz
ImpersonatoR #79856 üzenetére
Nekem egy filléres ASUS BT adapter van PC-hez, tök rendben felismeri az új kontit, minden játékkal megy amivel kipróbáltam, kivéve a Forza APEX-el, ami azért elég vicces...
Annyi vele a baj, hogy nem tudod a kontrollert kikapcsolni, csak elemkivétellel... De tudtommal rajta vannak az ügyön az MS-nél...
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Dexar007
veterán
Oke,nekem azota sem jön lett a Forza Horizon..mindig 6000ft-ot ir,pedig van 1 honap live-om,es bankkartyat hozzadtam,sot mar paypalt is.
-
pzstm
titán
válasz
bulikavagyok #79867 üzenetére
mert ezer éve nem beszéltünk, talán azért. Június óta rajtad kívül mindenki tudja
-
-
pzstm
titán
válasz
bulikavagyok #79865 üzenetére
playstation van bent a cégnél, azt idő hiányban nem szerzek be...iPhone-t meg most venni akarok és kész...arra talán lesz időm...cyberport felvette, és enyhén kiábrándító választ kaptam sjana, de ez nem ezen topik témája...
iPad nem kellene, Surfacekkel sokkal jobban elvagyok.
-
-
Def26
félisten
válasz
bulikavagyok #79860 üzenetére
Nekem pont idén tetszik.
Zsolti: iPhone mi?
-
pzstm
titán
Osztrák Saturn nem képes felvenni a telefont
-
-
Def26
félisten
válasz
bulikavagyok #79858 üzenetére
És a Titanfall 2?
-
-
oriic
HÁZIGAZDA
Most már nem törlöm, de az account vásárlós témát továbbra se itt beszéljétek meg legyetek szívesek! Köszönöm szépen!
___
-
Valaki akinek mar az új BT-s kontrollere van próbálta PC-n ,hogy milyen?
Van pár videó neten hogy DS4- et összepárosítják andrioids tablettel vagy ipadel BT-n és panaszkodnak az input lagra.
Remélem ez PC-re nem el.
Vagy mar a boxal is BT-n kommunikál ? -
XFishboneHUN
senior tag
válasz
JamesHun #79848 üzenetére
kontár megoldás, de ahogy javasolták ragaszd le
eleinte én is gondolkoztam ezen a manőveren, mert éjjelente a villogásra felébredtem (nem vagyok valami mélyen alvó, és bármilyen kis random zajra vagy fényre képes vagyok felriadni), de aztán hozzászoktam és már nem zavar.
-
lacuska74
tag
Battlefield 4-ben tudna valaki segíteni?
Mióta megváltozott a menü, nem találom a dlc pályákat.
Előtte a Conqest alatt voltak: Naval Strike,China Rising stb.
Most meg sehol... -
kinghabi
csendes tag
válasz
bulikavagyok #79847 üzenetére
Igen, paypal lesz sztem a megoldás kulcsa.
Nagyon szépen köszönöm a többiek segítségét isJó, hogy megtaláltam ezt a topikot
-
JamesHun
addikt
válasz
tomee007007 #79849 üzenetére
gondolom a kontroller töltése miatt van energia a USB protba, de miért nem lehet ezt kikapcsolni szoftveresen
lehet egy insider ezt jelezhetné az MS felé, hátha tudnak valamit kezdeni ezzel -
JamesHun
addikt
válasz
XFishboneHUN #79835 üzenetére
ez is wd és villog
elég idegesítő
most néztem úgy nézz ki nem pörgeti a HDD-t de a villogás az megy -
-
kinghabi
csendes tag
válasz
bulikavagyok #79842 üzenetére
az utolsó játék amit vettem így az az új COD volt idén tavasszal, akciósan, amcsi store és nem szólt egy szót sem
VPN-t meg nem is tudom, hogy micsoda
Amióta ezt a hülye kártyámat felraktam a hülye FH1 miatt, azóta van a bajság
Azért köszönöm szépen, hogy foglalkoztál az írásommal, hátha más tud vmit -
-
negyven2
veterán
válasz
bulikavagyok #79842 üzenetére
Igen, jó ideig nem ment, de amióta az újfajta store van azóta újra működik. Legalábbis US/UK biztos
-
válasz
Stevenstyle #79831 üzenetére
Igazad van, elindult!
figure85: Nekem PP-al soha nem ment, de kb másfél éve próbáltam utoljára..
kinghabi: Passzolom. Tudomásom szerint legalább egy éve nem megy a bankkártyás külföldi vásárlás. Eleinte még megoldható volt VPN-el, de egy ideje már csak a gift card működik. Nem tudom, h Neked h sikerülhetett sima bankkártyával.
-
XFishboneHUN
senior tag
válasz
Jovanny2 #79837 üzenetére
"Az az opció, hogy kapcsolja le a vinyót csak instant onnál van a power settingsben?"
Így van.
Bár én azt hiszem, hogy csak a belső vinyóra vonatkozik a HDD off opció, a külsős 3,5"-nél nálam power save-nél is csak altatja magát, bár ez lehet csak gyártó specikfikus.
2,5"-nél nem tudom mi a helyzet, de mivel az csak akkor megy, ha a gép be van kapcsolva akkor instant-on módban biztos megy, vagy nem
, a HDD off-nál, nem tudom azzal mit kezd az Xbox.
-
csabamigo
aktív tag
Azt mondta visszakéri de este addig ugyködött hogy eljutott a végülis kiderült hogy kapott acc.hoz ,kínai oldal stb. Off...
Így már nem tudja visszakérni mivel ott volt a játék!
Letölt,acc.letöröl,saját acc.al nem indul!
Én is azt javasoltam neki,hogy tegye vissza a kapott acc.ot!
És akkor arra állítsa homeot?
Ne törölje le!
Régió probléma nem lehet? -
Jovanny2
őstag
válasz
JamesHun #79832 üzenetére
De le kéne. Az az opció, hogy kapcsolja le a vinyót csak instant onnál van a power settingsben? Nekem a Toshiba Canvio Connect II lekapcsol teljesen power savingnél. Instant onnál bekapcsolt néha, ha töltött valamit a háttérben, de energiatakarékos módban teljesen leáll a gép kikapcsolása után 10-20 másodperccel.
-
csabamigo
aktív tag
Sziasztok
A múltkor írtam egy kolléga kálváriáját egy játék(overwatch) vásárlásával kapcsolatban!
A lényeg:sikerült letöltenie a gépére a játékot(15Giga).
Az acc.ot amivel vette letörölte a gépéről!
Saját acc.my gamesban ott a játék de nem indul!
Bedobja a storeba hogy vegye meg!
14 napos gold aktiválva!
Mi lehet a gond?
Üdv -
kinghabi
csendes tag
válasz
bulikavagyok #79827 üzenetére
de eddig xboxról tudtam vásárolni US Store-on, Visa bankkártyával. Most sem gépen szerettem volna megvenni, hanem xboxon. Akkor mi lehet a probléma? A profilom amerikai régión van.
Plusz van EA Accessem, szeretném kihasználni azt a 10% kedvezménytahogy eddig is kitudtam
-
negyven2
veterán
válasz
bulikavagyok #79827 üzenetére
Vagy PayPal, azzal is működik
-
JamesHun
addikt
ha egy usb3-as HDD-t rádugok a boxra és nincs bekapcsolva, az instant on akkor a HDD-t kikapcsolás után nem kellene lekapcsolnia?
ott villog a HDD-n a led néha
keresgéltem de nem találtam olyan opciót, hogy a HDD-t lekapcsolja-e vagy sem ha kikapcsoltam a gépet -
Stevenstyle
senior tag
válasz
bulikavagyok #79829 üzenetére
Reggel (6 körül) leszedtem, csak a tutorialra volt időm, de elindult és odáig működött is. Gyanítom a lényegi része is ment már akkor is.
-
-
-
kinghabi
csendes tag
Helló Lányok/Fiúk
US store-ról szoktam vásárolni, eddig gond nélkül. Most a Horizon 1 miatt felvittem gépről is a bankkártyámat. Boxról tegnap elő szerettem volna rendelni a Fifa 17-t (egész jó most a dollár árfolyam), de a következő üzenetbe futottam bele:
Try a different way to pay.
The region for your payment method and your Windows region don't match. Leírja, hogy hogy fixáljam (settings-time&languages-region&languages).
Én értem amit ír, de
ad1: ilyen opciókat gépről még véletlen sem találok
ad2: hogy hozhattam ezt össze?
ad3: windowsról tényleg a magyar store, forintos árait látomKöszi előre, ha vki tud segíteni
-
-
Buster17
addikt
Hali. Horizon 1ben nem tudja valaki hogy miért akarja velem megvetetni a car packsokat ha már megvannak?
Így egy DLC-s autót se tudok letölteni...Szerk.
Most nézem lehet azok megsincsenek -
hadogabi1
senior tag
1 hét múlva kb megjön a g933-as füles. Kell vennem egy stereo headset adaptert. De ha jól tudom az is jó hogy ha olyan joy-t vennék amin van jack dugó? Mert akkor inkább ismerősnek eladnám az én joy-om és vennék egy újat amin már van füles kimenet. Azoknál nincs így szükség plusz gombokra pl hangerő növelés csökkentés stb mivel a fülesen tudom majd állítani jól gondolom?
-
oriic
HÁZIGAZDA
Ma reggel 8-tól ingyen játszható az Overwatch.
-
pzstm
titán
Itt lesz a Forza Horizon 3 Demo
-
ssgt1981
senior tag
A PC-n való játékhoz milyen net/router kombináció kell? 30/30-as netem és azt hiszem 300 mbps-t tudó d-link routerem van, de még gyenge beállítások mellett sem tudok rendesen játszani.
-
LeventeV
senior tag
Sziasztok. Beüzemeltem az Xbox One-t, de az UI nagyon üres és idegen.
Nehezen találom rajta amit akarok, beállításokat, update-eket, hasonlókat.
Nem lehetne valami ilyesmit kihozni belőle? -
Lefty
addikt
válasz
XFishboneHUN #79783 üzenetére
Koszi, igy gondoltam. Nem sok ertelmet latom a tv cserenek azert a minimalis kulonbsegert, amit az uj konzolok adnak.
-
Dexar007
veterán
válasz
csizi90 #79798 üzenetére
Köszi!
Itt most megint kiirta,hogy adjam hozza a bankkartyamat,amit mar elözöleg hozzaadtam.Hozzaadtam ujbol,0ft-ot levont,majd ramentem a letöltesre,es azt irja,hogy majd megjelenik a listamban..valamikor.
Egyelore nincs rola hir. A Store-ban konzolon,meg mindig 6000ft-ot ir.
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Eladó Nintendo Switch Oled, CFW, 256gb Nintendo sd kártya.
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 4 Slim 500GB, automata GOLDHEN!!! gyönyörű szép állapotban, 6 hó garanciával, üzletből!
- PlayStation 3 Slim/SuperSlim 4.90 HFW - HEN, programokkal és 3 hónap garanciával eladó!
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip készlet eladó!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest