-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz zsolti72837 #56100 üzenetére
Igen, elég régiek.. Ezek megvannak xboxdvr-en is.. Viszont, halo 5 alatt is több videó készült, ebből 1 darab látszik, TR alatt tegnap több klippet, képet készítettem, abból 1 darab sem látszik.
Véleményem szubjektív...
-
adamka36
tag
Battlefield 4: BoughtenComet
Vegyetek fel bátran.. -
-
vaguny
tag
Aki játszik Bf4 multit one-on, találkozott már olyannal, hogy olykor elkezd iszonyat mód szaggatni a játék...és itt most nem az időnként előforduló fps dropra gondolok, hanem olyan a jelenség, hogy a hang is akadni kezd és közben van vagy 5 frame másodpercenként. Ez tart úgy fél percig, majd minden visszatér a rendes kerékvágásba. Eddig kétszer, 2 pályan fordult elő az elmúlt héten, de őszintén megvallva kissé megijesztett.
Mondjuk más játéknál nem találkoztam ilyennel, így bízom benne, hogy nem a konzollal van baj.
-
vaguny
tag
válasz adamka36 #56114 üzenetére
Bárcsak így lenne......de lehetségesnek tartom, hogy valami ilyesmi lehet...így utóbb visszaemlékezve mikor most legutóbb jelentkezett, futott a game, épp sorban-állás volt a szerveren, amelyhez csatlakoztam.....én meg amíg vártam átléptem körülnézni a store-ba, majd onnan csak egyszerűen vissza a játékba...addigra beengedett és utána egy percre rá jött ez a szaggatós eset......
-
zsolesz010
senior tag
Tudom, fóláut meg túmréjdör, de hátha: Halo 5 Normal co-op csapat, esélyes valamelyik nap egy befejezés?
- - - - - - - - - So, wake up, Mr. Freeman. Wake up and smell the ashes. - - - - - - - Eladó ezmegaz -> https://goo.gl/YLYYAv - "Veszi a rák újonnan, hardverapróról van. :)" by lezso6 Ennyi :)
-
Absinthe16
csendes tag
Sziasztok!
Azóta lehet már más is észrevette, de kérdés volt: szingapúri storeba visszakerült a Fallout 4. -
beaglepuppy
tag
válasz zsolesz010 #56120 üzenetére
Persze! Az én részemről mehet!
-
Donibrasco
tag
válasz Absinthe16 #56125 üzenetére
Sziasztok.Az lenne a kérdésem,hogy lenullázza valaki teljesen a One-t ezt a restore factory defult ot kell használni?
Illetve a játékmentések megmaradnak e ilyenkor? Köszi -
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz sirszevenap #56095 üzenetére
Magas volt a labda, sorry.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Hunt3r22
őstag
-
redXIII
senior tag
válasz zsolesz010 #56120 üzenetére
Persze. Itt bosszankdom hogy nem akarjátok nekem végigvinni a storyt
Elszámoltam a végtelenig. Kétszer.
-
Lehiñito
senior tag
Olvastam az összefoglalóban, hog home-olt ea accessel nem megy az összes játék.
Azt lehet tudni, hogy melyik nem megy?Még új vagyok a témában. Illetve az a homolás olyasmi lehet mint 360-on a license transfer?
-
joocek
aktív tag
válasz hackeeeee #56010 üzenetére
Énszoktam furcs zajokat hallani.
Ilyeneket pl....
Mar megint jatszol. Velem foglalkozz inkább. Voltal boltba. Ha nem dolgozol akkor játszol.... stb...
De azt vettem észre ha fel hangositom a fűlest nem hallani. Vagy ha be csukom a szoba ajtot. De elötte ki kel zavarni az aszonyt.XBOX Live Gamertag: joocekszbatta
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
gduck
addikt
BF4 Multi nem megy EA Accessel?
-
Dreimus
senior tag
Nah végre, újra elérhető SG store-ból a Fallout 4, akinek kell az gyorsan csapjon le rá - alap $79.40, míg a deluxe $121.90
[ Szerkesztve ]
-
GhettoChild
tag
Üdv !
Fontos kérdésem lenne !
Mennyire fasza az új BO3 ??? -
Rage47
veterán
válasz GhettoChild #56143 üzenetére
ez milyen kérdés?
-
dunc
nagyúr
válasz GhettoChild #56143 üzenetére
-
Dreimus
senior tag
Részvét amúgy én is agyalok az 576os rendelésen, mert van egy sunset overdrive-om amit 10-ért beszámolnak meg egy forza 5 4-ért eladok itt és akkor egész jó a vételár, viszont van SG$ feltöltve a 20%os akció miatt így nem tudom azt mire költeném el
Tudtok segíteni esetleg melyik verziót válasszam ? (számomra nem sokat dobnak a relikviák amiket kapok ahogy a lemez sem, max eladás során egy kis elönyt jelenthet)
ui.: Érdekes a release date is: Release date: 11/11/2015
[ Szerkesztve ]
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest