Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Windows 10
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
plejik
addikt
válasz IntelKiller7 #107048 üzenetére
Te jó ég mennyi Porsche!!!! na már csak ez miatt is megveszem ..
iPhone 14 Pro / MacBook Pro M1 pro 14" 2021 / PlayStation 5 Pro + PS Portal / LG CX3 OLED / RedMagic Nova /
-
IntelKiller7
Topikgazda
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Madoc
veterán
válasz r.levente75 #107045 üzenetére
Egy röccenés sincs pedig külső winyón van.
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #107044 üzenetére
Más:
"Costume Quest 2, Virtua Fighter 2, Quantum Conundrum & Frontlines: FoW are coming to Xbox One Back Compat today"
Frontlines majd egyszer bepótolom.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #107040 üzenetére
"Jön a Kingdom Hearts III [trailer]"
Azt már tudjuk pár hónapja hogy jön, csak most kaptunk új trailert, meg dátumot (2018)
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz l.skywalker #107030 üzenetére
folytatásJavában zajlik a D23, a Disney rajongói fóruma, ahol több Xbox ill. játék közeli bejelentés is érkezett:
- Jön a Kingdom Hearts III [trailer]
- új posztert kapott a Star Wars Battlefront II [link]
- D23 Video Games hírek [link]- Előrehaladott állapotban a Crackdown 3 fejlesztése [link]
- Jön a Dragon Ball FighterZ. Jött egy trailer és zárt béta regisztráció indul júli 26-án [link]
- Jövő héten új térképek jönnek BF1-ben az In the Name of the Tsar DLC keretében [link]
- a Sledgehammer Games nagyon elégedetlen a COD: WWII Zombie trailer kiszivárgása miatt [link]Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
fcb92
tag
válasz l.skywalker #107037 üzenetére
Nem fogja leszedni mivel teljesen felesleges lenne, hogy a sima One, olyan 4K-s textúrákat szedjen le amiket nem tud használni.
-
Madoc
veterán
válasz l.skywalker #107037 üzenetére
Igen volt rola szo hogy minden one x leszedi a 4k patchet függetlenül attol hogy milyen megjelenítő van rákötve.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
-
Madoc
veterán
válasz l.skywalker #107035 üzenetére
Na ez kizárt..
-
-
Medocsabi
addikt
válasz Def26 #107032 üzenetére
Ha azt kérdezed hogy MI LESZ majd a különbség HA megjelenik év végén az új konzol,arra csak a jövőbelátók tudnak érdemi infóval szolgálni.Bár vannak az új gépről ilyen-olyan összehasonlító videók így 4k úgy 4k,szerintem érdemes fentartásokkal kezelni ezeket amíg nincs gyakorlati tapasztalat...sztem
szerk: csak az én véleményem,de abból látni hogy egyre több pc-s vesz konzolt,hogy végeláthatatlanul megy a grafikabuzulás.Ha nem megy csiliárd frémperszekonndal négykában minden,már nicns értelme az életnek. Csak Én gondolom úgy,hogy az alap xbox one is tud olyan megjelenítést probukálni,hogy leesik az ember álla?[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz l.skywalker #107030 üzenetére
Én most nem igazán értem ezt a 4k dolgot. Ez most natív 4k vagy csak felskálázott, ha felskálázott akkor mi lesz a különbség az xbox one x és az xbox one s között (mert ugye mindkettő skáláz 4k -ra). Van valami olyan jel/logó vagy akármi amivel a ms jelöli az igazi 4k natív címeket?
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
Topikgazda
- Wolfenstein 2 és Evil Within 2 is támogatni fogja a 4K-t Xbox One X-en [link]
- Játszható lesz a story mód (Homecoming) Gold előfizetés nélkül a hamarosan induló Destiny 2 BETA-ban, de a Strike és a Crucible módokhoz szükséges lesz aktív előfizetés [link]
- Október 18-án zárulnak a FIFA14 szerverei Xbox One-on és Xbox 360-on. Onnantól minden online és a FUT (FIFA Ultimate Team) játékmódok már nem lesznek játszhatóak [link]
- Jön a LEGO Marvel Superheroes 2-höz az új Spider Man: Homecoming karakter [link]
- Lehet, hogy a héten rajtoló Comic Con keretében kerül bemutatásra a The Wolf Among Us második évadja [link]
- A héten indul a PES2018 bétája is [link]
(véletlen leOKéztam, folytatom új posztban )[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Jovanny2
őstag
válasz MrPeekaboo #107018 üzenetére
Amire te gondolsz szerintem (és az én Samsungom is ilyen), az a 8bit+FRC. Rendes 10 bitesnek látja az S box, és zöld pipa van mellette. A valós 10 bithez a +2 bitet az FRC adja (Frame Rate Control). Ha ezt látod annál az LG-nél, az jó. Viszont a TV-n arra a bemenetre a HDR-t be kell kapcsolni, hogy kipipálja a box, erre figyelj majd.
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
Dadpool
aktív tag
válasz MrPeekaboo #107018 üzenetére
Lg 50uh635V minden pipa zöld nálam
https://www.youtube.com/user/cehaeries1 A játékban nem az számít, ki nyer vagy ki veszít.
-
Silεncε
őstag
Gold tagoknak ingyen van a LEGO Pirates of the Caribbean!!! (backcompat) [link]most látom, hogy az a havi gold játék
oriic: tavaly is kaptak a zárt bétázók extra kulcsot + aztán végül volt nyílt béta is[ Szerkesztve ]
-
MrPeekaboo
senior tag
Hamár a 4k meg a HDR szóbakerült, akkor érdeklődnék, hogy van-e valakinek olyan LG tv-je, ami 8-bit + FRC-vel tudja a HDR-t és a One S az itt link-elt képen mindenhol zöld pipát jelez? Ugyanis tv vásárlás előtt állok és nem találok sehol erről referenciát, hogy valódi 10 bit-es HDR kell-e Xbox One S-hez vagy elég a 8 is.
[ Szerkesztve ]
-
gabfot
csendes tag
Sziasztok!
WOT-al játszik valaki boxon? Van valami közös csoport esetleg?
Köszi
-
Bishi
tag
válasz parandroid #106979 üzenetére
A Stranger of Sword City-n én is gondolkozom, és ugyanazon okokból, mint te.
Mindenesetre telepítem a próba verzióját. -
oriic
HÁZIGAZDA
Akiket érint a Destiny 2 béta:
Nem elfelejteni, hogy Strike-hoz és Crucible-höz kell GOLD.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
turikoczka
aktív tag
Olliolli játékról vélemények?3 dolcsiért lehet bekéne huzni
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #107004 üzenetére
Zsír, akkor már minimum vagyunk hárman holnap estére.
Amúgy hja rájöttem, nem szórakozok ilyen előrendelésekkel meg egyebekkel, ha kell béta kód (és külön nem kapok), felmegyek pl ebay-re és veszek egyet 1-0,5 dollárért. Annyit megér, CODWWII bétát is 0,5Font-ért vettem.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest