Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
El Gringo
senior tag
válasz Atesz79 #82034 üzenetére
én nem hallom vissza magam, ha jól emlékszem.
jackł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119
-
BigStraw
senior tag
Üdv. Szeretném kérdezni, hogy az mitől lehet hogy a gameclip-et amit felveszek nincs hangja?
[ Szerkesztve ]
NBA = Where Amazing Happens :) ------ My belief is stronger than your doubt....
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
Atesz79
csendes tag
Sziasztok!
Van valaki, aki Kingston HyperX Cloud valamelyik verzióját használja és működik neki a mikrofon monitroring funkció a chat-ben?
Ha igen, stereo headset adapterrel használja vagy simán a jack csatlakozón?Előre is köszi!
Atesz
-
Dinasti
senior tag
Sziasztok!
Holnap érkezik meg a slim gépem. 2 joy lesz hozzá- Érdekelne ha eladom az 1iket akkor arra csak úgy lesz meg a 2 év gari ha én intézem? Értem úgy hogy megveszi valaki tőlem mondjuk 1 év mulva lesz vele valami gond akkor csak rajtam keresztül lehet javítattni/cserélni? -
L_YKing
addikt
Hol lehet x1-es giftcardokat vásárolni?
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz bamboocha46 #82013 üzenetére
Nekem van még 360-om is, így szívesen segítek. A többit privátban.
-
KD6-3.7
őstag
Gondolkozom egy Elite kontrolleren.
Miben mas, mint a sima? A plusz gombokat kiveve, mert arrol tudok. Autos jateknal jobb a ravasz viselkedesem, mert nekem nem az igazi ez a gaz adas dolog. Vagy nagyon erzekeny vagy hosszan kell benyomni, hogy gazt adjon. Lehet ezzel valamit kezdeni? Szoval, hogy ugy gyorsuljon az auto ahogy en a gazt adom? -
Baga1983
senior tag
Sziasztok! Régiós kérdésem lenne, ugye a FIFA 17-hez lehet FUT pontokat venni, na most ugye nekem az accom magyar, a játék lemezes. CDkeys.com-on olcsóbban is lehet venni pontokat,mint a magyar store-on. Nyilván itt a kódot csak amcsi régióban lehetne megadni. Így is hozzáadódna a magyar játékhoz?
-
Atomgeszi
nagyúr
Valaki tudna segíteni akár PM-ben is, hogy hogyan lehet összehozni a MS fiókot a PayPal-al?
Ha felakarok venni új fizetőeszközt, csak a Bankkártyát lehet bepipálni, mást fel sem ajánl.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_2/hsz_1-50.html
-
pelenka35
őstag
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
bamboocha46
csendes tag
Sajnos a MX vs ATV Reflex-et sem tudom letölteni One-ra
Akinek hasonló problémája van, azokkal megosztom az xbox support-al folytatott beszélgetésem eredményét. Szóval a microsoftos emberke szerint muszáj egy xbox 360-os gépre felvini a profilt (még jó hogy ezt sehol sem tüntették fel ). Aztán le is lehet azonnal törölni. Itt szeretném megrgadni az alkalmat, hogy valaki megbízható emberke itt a fórumon megtenné nekem azt a szívességet hogy az xbox 360-val bejelentkezik a profilommal? -
Bullitz
aktív tag
Hahó sziasztok.
Trackmania Turbo-val mennyien játszanak XO-n?
PC-n sokáig toltam a sima trackmaniat csapatban bajnokságokkal mindennel, és gondoltam beruházok rá, ha van is értelme meg ellenfél..HALA MADRID // 18' Auris HSD
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok.
Most vettem egy Xbox One Slim-et , 2 kontrolerrel , ami jackes. Füles nem járt a géphez. Viszont nekem van itthon egy fülesem, amit PC-hez szoktam használni. Hogyan tudom megoldani azt, hogy a fülest rádugom a xbox one kontrolerre és müködik is? Chat és a hang is.
Füles márka : Zalman HPS 300
Válaszokat köszönöm.
Gergő
-
wolf88
aktív tag
Lenne egy kérdésem.A konzolt nem csak én használom, hanem többen is. Az megoldható rajta, mint 360 esetén, hogy ha létrehozok egy új profilt, akkor a másik tud azon a profilon játszani a játékkal?Vagy milyen eshetőségek vannak erre az esetre?
A másik off topic lesz. Napok óta azt írja ki nekem ezen az oldalon, hogy nem privát a kapcsolatom.Mit tudok ez ellen tenni, mert ez baromi idegesítő, hogy szinte nem tudom használni ezt a honlapot!KÖszi[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz s7evcsenko #82005 üzenetére
Nem publikus a dolog ne haragudjatok.
___
Jövőre Xbox One-ra is megjelenik az Osiris: New Dawn
Azt mondják No Man's Sky pótléknak jó lesz, egyelőre nem hiszek nekik.
Live-Die-Respawn
-
rdt89
addikt
válasz #51177472 #82003 üzenetére
Hát ez marha jó. Én is hányszor jártam így, hogy éppen csak nyertem egy a cél előtti megbicsaklás miatt. Nekem ez a kedvenc jelenetem, igaz Horizon 2, de attól még nagyon nagyot néztem. Valamiért mikor feltöltöm hangot nem mellékel hozzá.
-
Dexar007
veterán
Most jöttem ra,hogy nekem nem csak a fifa16-17 nem megy,hanem a horizon 3 sem. Ramegyek az online reszre,es ,, nincs live elofizum". Supportos asszony szerint pedig meg egy hetig van,es en is ezt latom. Vilag csodaja.
Give me your cum,bull!
-
törölt tag
M3, csak az ész nélküli teli, a finishből pedig visszanéztem a többiekre.
horizon3 videó
ott a gt ha valaki jönne[ Szerkesztve ]
-
MeSKA
aktív tag
Ubisoft nem tervez egy jó kis Prince of Persia visszatérést?
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- ASUS ROG Ally
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- Gyerekeknek hétvégén is átvehető! Ps4 / playstation 4 lego és egyéb gyerek játékok
- Új Bontatlan Dobozos PlaySation 5 Pro PS5 Pro 2TB-os gép gyári garanciával Azonnal Deák Térnél Átve
- XBOX 360 Games - Fiók kisöprés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest