-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
oriic
HÁZIGAZDA
Viszont,mostantól már 4 játékot kapunk havonta.
Live-Die-Respawn
-
bLaCkDoGoNe
veterán
A lista 70%-a Arcade fos, alig van közte értékelhető játék. Meglettünk volna a Keflings meg hasonló szarok nélkül simán. Hiába van 100+ játék, ha a nagy részük egy hajítófát nem ér.
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Blaise
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #55906 üzenetére
+1.
Doom I-II. meg Wolfenstein 3D kit érdekel? Egy kávéfőzőn is elfutnak már.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Def26
félisten
válasz bLaCkDoGoNe #55906 üzenetére
+1. Legalább egy kurva battlefield lett volna benne. Semmi értelme nincs szavazgatni.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Gtaati
őstag
Helló!
Én az Injustice-t vártam nagyon, Ps4-re ki is adták, de One-ra sajnos nem, ezért reménykedtem hátha bekerül majd
-
L_YKing
addikt
válasz sirszevenap #55913 üzenetére
Ketoldaltol kene neki levego. Szerintem igy ne hasznald.
Legalabb 10-15cm hely legyen mindket oldalrol.[ Szerkesztve ]
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz sirszevenap #55913 üzenetére
Mivel oldalt szívja be a levegőt nem ajánlom hogy így használd. Max ha nincs tényleg máshol hely, akkor fordítsd el 90 fokkal a gépet, de úgy meg ugye az olvasót nem fogod tudni használni.
Live-Die-Respawn
-
sirszevenap
addikt
Fél óra és Lárát megnézzük hogyan ugrál.
Bankkártyával? Hát persze!
-
oriic
HÁZIGAZDA
Akinek sikerült még beszereznie SG store-ból a Fallout 4-et, az 5 órától játszhat már vele. Valaki?
Live-Die-Respawn
-
sirszevenap
addikt
-
addikt
RdR sem kerult bele pedig az kapta a kegtobb szavazatot.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
nagyúr
Gyönyörű az új TR! Tegye fel a kezét, aki látott már ettől szebb játékot Xbox One-on!
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
nagyúr
-
CtiveR
tag
Helló, közeljövőben én is One tulaj leszek.
Az lenne a kérdésem, hogy meg van a GTA V PC-n, játszom is vele Online, ha megveszem One-ra is, akkor a PC-s karakteremet áttudom hozni One-ra, és egyszer itt-egyszer ott tudok vele játszani? Vagy külön kell új karaktert/accountot létrehoznom?Aláírás.
-
Gripper
tag
válasz bulikavagyok #55926 üzenetére
Nehéz egy még meg nem jelent játékról nyilatkozni.
Az 1. rész is megvan boxra. Az sem csúnya csak már régi(2013).
Szerintem ez is szép lesz(a hardverhez limitálva persze).
A PC-s meg majd jön megint a HAJFX 30.21 verzióval
Én inkább abban bízom hogy a történet ütős lesz, a grafika annyira nem izgat(csak ne Minecraft szintű legyen ).
-
sch_a
addikt
Javaslom vegyétek elő újra a Ryse-t, nézzétek meg, hogy még mindig olyan szépnek tartjátok-e. Lehet, hogy a generáció elején nagyot ütött, de most már szerintem a többi játékhoz képest semmi extra. Mondjuk játéknak is elég nehezen nevezhető. Nevezzük inkább egy interaktív filmnek, aminek közepesen szar a sztorija. Mert nekem 2015-ben nem az jelent AAA kategóriás játékot, hogy gyakorlatilag centire ki van hegyezve, hova léphetsz a játékban, meg hogy két gomb felváltva való lenyomásával lejátszol 40 ugyanolyan harcjelenetet. Úgy azért könnyű összedobni egy szép játékot, hogy amit látsz, az 90%-ban csak egy háttér, amihez nem mehetsz közelebb, nem léphetsz semmilyen interakcióba, csak úgy ott van, hogy gyönyörködj benne. Még azt a 4ezer Ft-ot is sajnálom rá utólag, amiért megvettem anno.
-
nagyúr
válasz Gripper #55931 üzenetére
Ahogy pzs is mondja, már több mint egy órája játszom vele. De itt Te is megnézheted!
sch_a: Igazad van, ma rá fogok nézni! Kíváncsi vagyok a TR után mennyire lesz szép..
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz bulikavagyok #55934 üzenetére
több mint 2 éve jelent meg....gondoljunk bele milyen szoftver/SDK állt a fejlesztők rendelkezésére, mennyi minden volt tiltva még akkoriban...
Ha belegondolok, hogy Halo2 meg Halo4 is ugyanarra a hardverre jött ki....
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
fityere
senior tag
Le a kalappal előttük tényleg szép. Kar hogy csak boxra van.
[ Szerkesztve ]
Nem azért hagyjuk abba a játékot, mert öregszünk. Azért öregszünk meg, mert abbahagyjuk a játékot.
-
sirszevenap
addikt
válasz bulikavagyok #55926 üzenetére
Tényleg nagyon nagyon gyönyörű! Kifejteném, de játszani akarok, megírtam volna már előtted a véleményem de nem bírtam lerakni a cuccot!
-
Gripper
tag
Köszi a linket. Megnéztem.
Így első blikkre nem rondább mint az 1. rész. Némi rece azért látszik, meg ugye nem 4k(bár azt még PC-n is túlzásnak tartom jelenleg, nemhogy konzolon).
Azt nem jelenteném ki hogy gyönyörű.Mindettől függetlenül jöhet majd 13-án. Én már nagyon várom.
-
ssgt1981
senior tag
Az létezik, hogy a digitális Tomb Taider mindössze kb. 20gb helyet foglal?
-
nagyúr
-
ssgt1981
senior tag
válasz bulikavagyok #55943 üzenetére
A többi játékhoz viszonyítva ez elég kevés. Az új rendszerfrissítéshez kb. mennyi szabad hely kell majd?
[ Szerkesztve ]
-
fityere
senior tag
válasz bulikavagyok #55943 üzenetére
Igen, vadászom is a jó ajánlatokat
[ Szerkesztve ]
Nem azért hagyjuk abba a játékot, mert öregszünk. Azért öregszünk meg, mert abbahagyjuk a játékot.
-
nagyúr
-
fityere
senior tag
válasz bulikavagyok #55949 üzenetére
Az jó akkor két konzolon nyomom
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest