Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz bulikavagyok #157042 üzenetére
Az előbb ránéztem, base mapok, nem üres szerverek, eu régió.
Szerverek száma: 2.
Este jobb, de ez akkor is gyász. Tökmindegy mi az oka. Aki vasárnap délelőtt bf1-et akar játszani, annak nem lehet betömni a száját pubg-vel . -
hefike
tag
Valakinek megvan a splinter cell első része?köszi
-
Thusor
őstag
Ritka achievement, ami annyit jelent hogy a jatekosok kevesebb mint 10%-a nyitotta csak ki.
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
Wesder
félisten
válasz bulikavagyok #157042 üzenetére
Ha gyémántos egy Achi az mit jelent? 2 nap alatt beleraktam kb 18 óràt a Sunset Overdrive-ba és eddig kb 19 achi gyémàntos volt.
Bocsi, nem vàlasz akart lenni.
Akkor tényleg bukta volt boxon a jàték
[ Szerkesztve ]
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
-
nagyúr
válasz pzstm #157039 üzenetére
A pénzügyi párhuzamot én sem értem?!
Egyébként engem például teljesen hidegen hagy, h hány teli szerver van boxon. Igaz, h csak kb hetente-kéthetente egyszer játszom egy-egy órát, de eddig mindig azonnal fullos mapra dobott. Conquest, only base maps. Nem tudom, h a többi játékmóddal mi a helyzet - de őszintén szólva nem is érdekel.[ Szerkesztve ]
Élni és élni hagyni
-
NyMRooD
őstag
válasz Cyrin #157035 üzenetére
Az az "ikszedik" lövölde, a multi lövöldék alfája és omegája (Quake III és az Unreal Tournament mellett).
PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ
-
pzstm
titán
válasz Def26 #157022 üzenetére
Divisionben meg ismerős panaszkodik, hogy legendás küldire PS4-en LFG-vel sem nagyon talál embert, Xbox-on matchmaking meg max fél perc alatt....akkor a GamePAss éri meg és EA access nem?
EA access üzletileg megéri részét a BF1-ből szűrted le? ne már, ettől sokkal komolyabbnak ismertelek
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Cyrin
addikt
Gyerek kérdezi, hogy a csgo telepíthető oneS-re? Azt se tudom mi az, csak hogy ikszedik lövölde...
-
válasz parandroid #157019 üzenetére
Ha úgy nézed, maga a gép már most is annyi. A játékok simán érnek 50 eurót. Gondolkodom rajta, hogy veszek mégegy one x-et, a játékokat meg eladom... (nem, nem vagyok milliárdos, az első one x-et a fiaim vették, a spórolt pénzükből. Csak szeretnének ketten egyszerre online játszani. Mielőtt valaki megszólna... )
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
szimszonos
őstag
Ez nagyon korrekt ár,még ha 400euró is lesz magaban az X. A 3 játékért nem sok az 50 euro felár.
-
törölt tag
válasz Def26 #157022 üzenetére
Figyelj, én teljes mértékben megértelek. Szeretem a cod-ot, pc-n pár ezer játékos volt ezért idővel átjöttem xboxra. Ha ennyire szereted ezt a szériát, akkor mindenképp ps, ha szereted a box kiosztást akkor valami pro ds kontroller és meg van oldva.
Én csak ezért nem játszok a BF1-el és ezért nem veszem meg az V-t sem. Nem akarok mindig 3 szerveren játszani, ennyit nekem nem ér meg. Pedig ott van az 1 bőven a topban, néha jókat játszok. Igaz, szerintem ugyanolyan ostoba játékosok vannak mint a codban, ládát alig dobnak, pontot foglalni is csak a nagy létszám miatt tudunk. Elég szánalmas. -
-
Def26
félisten
Mondom felmegyek kicsit bf1 -el játszani. Hát 4db szervert talált (cq módban). Szűrőben nem volt semmi, csak annyi, hogy ne mutassa az üres és a 10 fő alatti szervereket (10 fő alatti kb. 7db volt, de oda nem megyek be, nincs értelme egy 64 fős mapon 7-8 emberrel játszani).
Aztán ránéztem, hogy mennyi player van összesen online...
Tudom sírás, vegyek ps -t stb. De azért elgondolkodom, hogy ilyenkor hol van az a kurva sok ea access előfizető és baromira megértem a sony -t, hogy leszarja az ea access -t, mert szinte semmi haszna sincs, hogy benne a bf1...
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
NJanika
aktív tag
Horizon 4. Barn find autókat hol találom megjavítva?
"Többet megtudhatsz másokról egy óra játék, mint egy év beszélgetés alatt." Platón
-
Def26
félisten
Pár hete néztem az osztrák mediamarkt -ban én is. Ott már akkor volt 449 -ért. De még mindig picsa kis helyen volt kirakva. (1 raklap)
Battlefield V gép tetszik, jó lenne karácsonykor venni 400 -ért.
[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
parandroid
félisten
Most néztem körbe németeknél, szinte mindenhol 444-449 Eur között adják az XOX-et Forza 7-tel, Horizon 4-gyel, és Fifa 19-cel. Saturn, MM, Amazon, és a kisebb elektroáruházak, vagy nagyobb szupermarketek is. Úgy látszik, ez most valami gyártói akció. Ez sem rossz, így magában sem, de még csak most indult meg a szezon, lesz itt nov-dec magasságában 400 eur-s XOX.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
creedszl
aktív tag
FH4-ben másnak is van gondja a multival?Hiába próbálok csatlakozni vagy nem talál vagy nem tud csatlakozni egy session-höz sem...Múltkor átmentem haverhoz, egy versenyt le tudtunk nyomni coopban aztán lehalt és most se megy...
Hulligaaan
-
dussy
őstag
válasz IntelKiller7 #157012 üzenetére
Nem sürgős, de a Fifa annyira nem hoz lázba. Inkább az új TR...
Icemad : kis konzol boltok néha jobb akciót hirdetnek, de a garancia miatt félnek ettől.
A gyerek a Fortnitera van izgulva. Ez valóban ingyenesen letölthető?
https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html
-
válasz dussy #157008 üzenetére
Én úgy tudom, hogy xboxnál mindegy hol veszed, akkor is él a garancia... Szerintem érdemesebb külföldről. (amazon pl.)
(csak halkan teszem hozzá, hogy pl. az olaszoknál 390 euró a one x. Az is jó ár.)
[ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Grawens
senior tag
válasz l.skywalker #157009 üzenetére
X-en.
Igaz az Origins-t 1 hónappal a megjelenés után vásároltam, így lehet addigra már jött olyan javító patch ami miatt kimaradtak számomra az ilyen érdekes meglepetések. -
l.skywalker
Topikgazda
-
dussy
őstag
válasz IntelKiller7 #157007 üzenetére
Én is így láttam. Érdemes valami akcióra várni? Lassan jön a karácsonyi örület.
Icemad: köszi. Mi számít jónak?
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/apple_iphone_13_spigen_tough_armor_kek_tok/friss.html
-
-
Grawens
senior tag
válasz l.skywalker #156999 üzenetére
Én is bele toltam 9 és egynegyed órát, és azt kell mondjam változott előnyére is és fordítva. Pl. az új harcrendszer lehet előny is és hátrány is, ha valaki szeret több gombon bűvészkedni (kombózgatni) akkor előny. A hajózás tényleg +, viszont a térképmérettel együtt kicsit romlott a látvány. Nem emlékszem, hogy az Origins-ben találkoztam e ilyen "kockásfelhő" jelenséggel (felnagyítva, vagy teljes képernyőn a holdtól 8 óra irányában). Belefutottam néhány érdekességbe is. Úgy égett a fáklyám, hogy nem is égett, de fényt azt adott a barlangban. Megaris-ben egy falikútba ugorva végtelen zuhanásba és kalimpálásba kezdett, aminek de-szinkronizáció lett a vége. Bízom benne ezeket később javítják. A fejlesztők azt is tudják hogyan kell kihúzni a játékidőt, az egyik oszlophirdetésen volt egy küldetés, két szomorú sorsú nyomingernek le kellett vadásznom 5db cápát. Hát milyen anya szülte azt aki kitalálta ezt a küldetést? Stb.
-
dussy
őstag
Sziasztok,
ez jó ajánlat a piacon?
[link]Köszi
-
mike1334
veterán
válasz l.skywalker #157002 üzenetére
Köszi!
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
mike1334
veterán
válasz IntelKiller7 #157000 üzenetére
Ha beírom a kód beváltásnál, akkor vajon megmutatja, hogy aktív-e a nélkül, hogy beváltaná?
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Eladó: Steam Deck Limited Edition - 1TB OLED
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- PS4 Games - Fiók kisöprés
- Új Bontatlan Dobozos PlaySation 5 Pro PS5 Pro 2TB-os gép gyári garanciával Azonnal Deák Térnél Átve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest