Hirdetés
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- A luxusmárkáknak kell a bitcoin, az USA jegybankjának nem
- Letiltja az USA a politikusokat a telefonhívásokról és szöveges üzenetekről
- Nagy áttörés jön a napelemek piacán, nem kell annyi hely a paneleknek
- Belenyúlt az USA az Epic Games igazgatótanácsába, nyomoz az NVIDIA
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- Jelszókezelők
- Mozilla Firefox
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Mikrotik routerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Vivaldi (böngésző)
- PHP programozás
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacuska74
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy ha lemezes játékot veszek, akkor a teljes lemezt feltelepíti ha játszani akarok?
Azért kérdezem, mert akkor ugyanannyi helyet foglal, mint ha letölteném?A lemezes verziónak annyi az előnye, hogy eladható, cserélhető ha jól gondolom.
Hátránya, ha megsérül akkor kuka.Xbox store-on is vannak jó akciók?
Jövő héten érkezik az Xbox és vacilállok, hogy hogyan szerezzem be a játékokat.
-
pzstm
titán
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Studiossrác #44040 üzenetére
Jó dolog az állapotjelző, mert látod, hogy hol tart a telepítés, letöltés, de abból sajnos nem derül ki, hogy mennyi idő van még hátra...
Live-Die-Respawn
-
Bogyi007
veterán
Ha esetleg valaki hezitál a Tomb Raider vásárlásán még, akkor élőben skubizhatja a játékot nálam....
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Studiossrác #44037 üzenetére
Az hogy időben mennyi van még hátra, azt nem lehet látni. Van egy állapotjelződ, de az sokat nem ér.
"Illetve egy bónusz kérdés: 360-on manapság haldoklott az, hogy leállítom a letöltést(/kikapcsolom a konzolt), konkrétan újra kellett kezdeni a letöltést. One esetében normálisan folytatható a megkezdett letöltés?"
Nincs ilyen, onnan folytatja ahol abbahagyta. De ha instant-on-ra rakod a gépet, akkor kikapcsolt állapotban is tölti a játékot.
Live-Die-Respawn
-
Studiossrác
aktív tag
Megvan a one .
Elkezdtem letölteni a fifát, százalékra látom, hogy hol tartok, viszont nem tudja valahogy kiírni a one, hogy sacc/kb mennyi idő van még hátra a letöltésből?
Illetve egy bónusz kérdés: 360-on manapság haldoklott az, hogy leállítom a letöltést(/kikapcsolom a konzolt), konkrétan újra kellett kezdeni a letöltést. One esetében normálisan folytatható a megkezdett letöltés?
-
gianni85
veterán
válasz Jovanny2 #44034 üzenetére
nem annak a hibája, csak rá voltam előre készülve, hogy egy bizonyos küldetésnél oda kell figyelnem (meg se néztem mit kell csinálni, csak a küldetés nevét), aztán lemaradtam róla, mert full magyarul nem vettem észre, hogy azt a küldetést csinálom
Bár én voltam a hülye, hogy átállítottam magyarra, mikor nincs az angollal se bajom. Bár A Witcher-ben sok olyan szöveg van amihez kevés a szókincsem, de ki lehet következtetni[ Szerkesztve ]
-
Jovanny2
őstag
válasz gianni85 #44031 üzenetére
Az meg ne a magyar nyelv hibája legyen, ha buksz egy fontos küldetést, mert nem találsz rá neten megoldást. Már csak azért furcsállom a dolgot, mert pont a Witchert hozod fel, ami szerintem minden idők legválasztékosabb fordítása. Minden a helyén van benne, és tökéletesen értelmezhető. Mondjuk ez erősen szubjektív, de ellenkező véleményt nem hallottam még (eddig).
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
-
gianni85
veterán
Egyébként szerintem nem feltétlenül jó dolog ez a magyar nyelv a játékokba. Pl witcherben egy kínszenvedés magyar nyelv mellett neten információk után keresni küldetések, varázsitalok, és tárgyak után. Mikor emiatt bebuktam az egyik fontos választási lehetőséget, akkor vissza is tettem angolra.
-
Madoc
veterán
Sziasztok! Most vettem egy 500-asat AC Unity+ Forza 5-el. Eddig 360-am volt megjelenése óta.Live Gold-om nem volt soha de most vettem a gép mellé.Kérdésem lenne: a Forza 5 egyáltalán nem magyar? Vagy ha igen akkor mit kell beállítsak?A konzol magyar régióra van állítva. Lemezes GOTY Edition. A másik az AC Bf ,annak be birtam állítani a magyar feliratot de a menü az angol.360-on full magyar volt.Itt az ingyenes gold akciósat szedtem le.
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
Helmoras
őstag
Forzaban ha ilyen top 1%-2% os idoket megyek az mar jonak szamit vagy tele a mezony 10 evesekkel es ne bizzam el magam ?
-
adrian94
őstag
Köszi a válaszokat
-
senior tag
Vajon azért nem kapok goldos kedvezményt a TR-ből mert a saját accomon lejárt a gold?
-
törölt tag
válasz EmThor #44012 üzenetére
> de ha nem10890p60fps akkor kuka.
És ezzel mi a valódi probléma? Hogy másnak másak az igényei? Nem teljesen értem. A gameplay ugyanúgy van akinek tetszik, és van akinek nem. Azt nehezebb kideríteni, nem lehet mérni, meg kell venni, néha feleslegesen. De csak a tartalom, vagy csak a gameplay nem javítja meg a frameratet, vagy a felbontást, vagy bármilyen jellemzőt. Ezeket a jellemzőket akkor is látjuk, ha nem méri meg őket senki. Az oldalak azért kezdtek ezzel foglalkozni, mert volt igény, hogyha ezek a jellemzők objektíven kimutathatók, akkor valaki mutassa ki. Az meg, hogy csak a gameplay számít, nyilván totális agyrém. A gyártók azzal az igérettel adják el a konzolokat/pécéket, hogy az szebbjobbgyorsabb mint az előző. Más nem is tudnak. A one semmi egyebet nem tud felmutatni a 360-hoz képest, "csupán" annyit, hogy nagyobb számítási kapacítással rendelkezik. Ennek eredményét mutatják ki a mérések.
[ Szerkesztve ]
-
EmThor
addikt
válasz #20844032 #44011 üzenetére
Szerintem rossz fele tereli az embereket.
Ahelyett, hogy a tényleges gameplay-ről menne a vita, amelett persze, hogy lehet beszélni egy progi grafikájáról is, szerintem átestünk a ló túlsó oldalára. Ez a 60fps meg ilyenek számos embernél már komoly tényező, hogy megveszi-e a játékot, ami attól még persze lehet zseniális, de ha nem10890p60fps akkor kuka.Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
törölt tag
válasz EmThor #44010 üzenetére
Ez egy egzakt mérés. Van eredménye. Ezen nincs mit vitatkozni. Hogy az emberek mégis min vitatkoznak, az egy egészen más dolog. A prezentáció minősége egy vizuális műfajnál nem ignoráns, bármennyire szeretné bárki annak beállítani. Ez (is) egyfajta minőségi mutató, ésmivel objekítv, így ki is kell mutatni Nem látom be mivel tesz ez rosszat a piacnak, vagy bárminek.
A játéktesztekkel nincs baj? Azok ugyanis szinte vegytisztán egy-egy ember, vagy kisebb csoport tökéletesen szubjektív véleményét reprezentálják. Miért a mérhetővel van baj? -
EmThor
addikt
Akkor úgy értem a ps2es érában nem volt ilyen mélyreható elemzés.
Szerintem ez nem tesz jót a piacnak, az emberek azon vitatkoznak, hogy itt mennyi FPS, ott mennyire recés a kép, ahelyett, hogy játszanának.Mint ez a "nézem a youtube-on, hogy más hogyan játszik meg hogyan káromkodik közben", ahelyett h én magam játszanék.
De biztos én öregszek
Gaming is staying up until 3am to earn a trophy that isn't real....but is! "Elisabet Sobeck, Alpha Prime!"
-
Jovanny2
őstag
válasz ger15xxhcker #44008 üzenetére
360-nal ez teljesen mashogy mukodott...
-
Jovanny2
őstag
válasz ger15xxhcker #44006 üzenetére
Mission impossible. A box nem nezi a particiokat, sajat fajlrendszert tesz az egeszre. Masra nem tudod hasznalni.
-
ger15xxhcker
tag
Sziasztok!
Bocsi az ekezetek hianyaert de telefonrol irok. Van egy kulso vinyom amire jatekokat szeretnek telepiteni. Vuszont nem szeretnem, hogy az egeszet csak erre lehessen hasznalni. Igy szeretnem 2 reszre particionalni. A lenyegi kerdes pedig az, hogy milyen fajlrendszert is hasznal az xbox?
Koszi elore is
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- PlayStation 3 Slim 4.90 HFW - HEN, tele játékkal és 3 hónap garanciával eladó!
- XBOX 360 Games - Fiók kisöprés
- PS4 Games - Fiók kisöprés
- Playstation 5 Drive Edition 825GB, dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest